Crate FW-120H problém

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Horizon
Bandzone: Horizon

Crate FW-120H problém

Příspěvek od Horizon »

Ahoj. Mám už delší dobu tuhle hlavu, ale po delší době hraní bez footswitche, který se s ní dodává přestal fungovat High Gain. Na footswitchi nesvítí číslo 1 ani 2. Jenom 3, což je efekt. Nemáte někdo nějakou zkušenost?
Andyy

Re: Crate FW-120H problém

Příspěvek od Andyy »

zdravičko promin ale neodpovim ti na otazku jen bych se rad zeptal na to co řikaš na tu hlavu ... uvažuju o jeji koupi tak by me zajimalo jestli to stoji za to ... :) jaky to ma zvuk ? ... jak velke zkresleni ? hodi se na takovy metal trash a metalcore atak podobne ? :)
Cort EVL X-6 , Dimavery JK-520 , Line 6 spider IV 15 , Boss MT-2
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Mel jsem komba od nich a na jakejkoliv metal to staci s prehledem.Kdyz jsem dal do kytary EMG tak jsem prestal pouzivat Hi-Gain jen overdrive.Jinak zkresleny je takovy chlupatejsi, mene konkretni, na vyssi hlasitosti to huci.
Doporucuju se podivat na Bugeru, z Nemecka se da sehnat od 7tisic a je to lampicka.
Johny_Hard

Příspěvek od Johny_Hard »

vlastnil jsem kombo FW120, měl jsem s FootSwitchem problémy také, jednou blbnul zkreslený a jednou High Gain na FootSwitchi, problém byl pouze v upadnutých drátch v něm, nic jiného tam není.
Jinak hlavu a kombo mělo spoustu lidí v okolí, po pár letech hraní však rádi přešli na lampáče, někteří ale pořád mají naplno Gain na High Gain kanálu a poslouchají křápání tranzistorů :roll:
Horizon

Příspěvek od Horizon »

Andyy: Za tu cenu ta hlava fakt stojí. Ale ten High Gain mě fakt štve. Na ty tvrdší styly je tak akorát. Teda když funguje, jak má :D. Docela mi ten zvuk chybí... Čistej zvuk a overdrive jde v pohodě, ale k tomu High gainu se prostě nedostanu. Lempa je hold lampa, no :-/...
Horizon

Příspěvek od Horizon »

*Andyy: Ale jestli jsi ochotnej do toho investovat trošku víc, tak bych šel do tý lampy. Jediná nevýhoda je, že je musíš po čase vyměnit... Ale stojí to za to...
Horizon

Příspěvek od Horizon »

Johny_Hard: Já myslím, že tím footswitchem to nebude, protože to nejde přepnout ani tlačítkama na tý hlavě... přestalo to fungovat chvíli po tom, co jsem koupil novou bednu Kustom, ale tím to asi taky nebude. Fakt nevím. Jedině to dát opravuit do nějakýho servisu...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“