Krabičky slavných

Pedály, multiefekty, procesory, ...
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

aha... diky, sem zas o neco malinko min blbejsi :D me prisal clekem ulitla ta predstava, jak lita kolem toho boardu. jinak celkem zajimavy je to provedeni pedalboardu, kdy se krabicky vykuchaji, da se to do jedne bedny, daji se tam ledky, footswitch atd. a mas to. tady je takovy priklad, kdesi sem videl dokonce na fotkach prubeh vyroby, ale uz sem to nenasel:
ZDE

Edit_Jens: odkaz předělán tak, aby fórum nebylo 4x tak širší
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
gardarobe

Příspěvek od gardarobe »

Nevíte někdo jaký efekty používají nightwish?
druid

Příspěvek od druid »

Ahoj, z opacneho konce: Mirek Chyska VHRelief, Zdenek Bina VHRelief, Hiram Bullock VHRelief, Henry Toth VHRelief........ :lol:
kotyzji

Příspěvek od kotyzji »

Hele, nevíte náhodou někdo jakej wah používal kytarista Snot (excelentní funk metalová grupa)? Nevim přesně jméno kytaristy, možná Mike Doling nebo Sonny Mayo a nebo Mike Smith...moc se mi líbí zvuk u jejich písniček Stoopid a Snot.
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
JOHNY Swamp Inc.

Příspěvek od JOHNY Swamp Inc. »

Isachs píše:Zakk Wylde - TurboOverdrive od BOSSe a teď snad Overive od Dulopu ZW signature, i když u něj nevíš na co na tom pódiu hraje a co tam má pro reklamu

Ještě přidam:
Mach (Arakain) - Mesa V-Twin, dříve
Zakk dycky používal SD-1 a pak ten MXR :wink: a co má na podiu to fakt používá, viz praha, kdy mu odešel rotovibe a museli měnit pedalboard těsně, než vystoupil s Ozzym....

Jinak, Zakk:

Jimmi Hendrix / Zakk Wylde Sig Wah
Dunlop Rotovibe
Boss SD-1 / MXR ZW44 Overdrive
Boss CE-5 / MXR Stereo Chorus

V tomhle pořadí to má zapojený, dnes používá svý signovaný pedály a furt střídá MXR a Boss, I když ten MXR co občas používá je takvoej "divnej" vypadá to, že se chystá signovanej Chorus... no teď často za OD dává MXR EVH Phase 90.....

Dimebag pak třeba používal
Whammy
ZW44 OD
Pak byl prototypjeho novýho pedálu kterej kombinvoal snad Fuzz a Wah nebo něco takvoýho, každopádně z toho lezly mazec zvuky a na netu koluje asi 50 prototypů
a až nakonec měl zapojený neobvykle kvákadlo....

V Racku měl pak starej harmonizér od MXR kterej ovládal jeho technik....
Používám jen nick "Swamp"
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

co já vím tak Dime měl na pódiu dvě Whammy, jednu na harmonie a druhou na pitch, ne? teda...na Guitar rigu to píšou a viděl jsem jedno video, kde o tom mluvil.
že bylo to kvákadlo až na konci jsem ale fakt nevěděl, to je zajímavý...no osobně si stejně nevybavuju, že by někde bylo výrazně používané :?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
JOHNY Swamp Inc.

No to jen píšou, měl jedno co vim já, ale schválně se podívám.. jako guitargeek to má celý trošku popletený...
Chvíli používal Whammy, který obsluhoval jeho technik v zákulisí, ale pak se zase vrátili k tomu MXR co já vim....

Jinak Poslechni si pořádně každý album, Dime byl právě mistr s Wahem, takže u něj nebylo tak výrazně slyšet, ale je skoro v každym songu nějak ukrytý, fakt s nim uměl neskutečný věci, ostatně jako se všim....
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

v tom případě bych chtěl umět v budoucnu wahovat jako on, vážně jsem si ničeho moc nevšim...ale možná je to to tajemství, proč to občas zní tak ÚŽASNĚ
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

kytarista z Rotten sound... ale nevim jesi tim boss heavy metalem jen nedokurvuje dual rectifier :)

http://rottensound.wotanworks.net/images/ctc/3_2.jpg

a ma tam jeste nakej dalsi efekt krome te ladicky vedel sem co to ma ale uz si nemuzu vzpomenout

tak je to noise supresor
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Dark Axel píše: Hendrix, VanLeuween, Page, Clapton atdatd - Dunlop Crybaby
nenene :D
Obrázek
:lol: :wink: :twisted: :arrow:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
JOHNY Swamp Inc.

Používal všechny ;) I dunlop i starou italskou kalsiku...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

přesně, používal jak Vox, tak Dunlop... taky jsem věříval guitarrigu, ale po nějaké době mou důvěru silně ztratil
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“