Marshall AVT 50X

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
suloco

Marshall AVT 50X

Příspěvek od suloco »

Ahoj...Premyslim o koupi noveho komba a chtel bych nejakeho hybridka. Vzhledem k mym predchozim kladnym zkusenostem s marshally bych rad zachoval vernost teto znacce. V rozpoctu pocitam s 12 000 kč. Marshall AVT 50X se mi docela zamlouvá a moc by mě zajímala vaše zkušenost popř. doporučení jiného komba...díky
termyx

Příspěvek od termyx »

Zkus bazar! za tu cenu(12000) máš větší možnost výběru
BTW prodávám voxe ad60vt za 11 000,-
http://www.musiccenter.cz/VOX-AD60VT-Va ... erie:22819
zkus si tady najít zmínku o těhle kombech(vox valvetronix) každý si je chválí, myslím, že marshall nemá šanci 8) - !to myslim ikdybys nechtěl to moje!.. !obecně!
to a to a za chvíli zas tohle
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

bracha zase prodava toho marshalla co chces ve 100w verzi s jednim 12'

tak kdyztak napis
suloco

Příspěvek od suloco »

Diky za tip...ted jsem na to koukal (na toho voxe) a vypada to docela zajimave akorat mi trochu vadi ze u nej platim za to co po nem nechci. Abych to vysvetlil: u toho marshallka se mi libi ze je opravdu jednoduchej, ma proste dva kanaly (samozrejme clean a OD) + efektovou smycku a footswitch a to je konec. Ten Vox je urcite uzasna vec protoze nabizi tuny druhu zesiku a hromadu efektu ale to ja nechci. Efekty planuju kupovat extra (krabicky).

Takze ne ze by se mi ten Voxik nelibil ale holt tam je moc penez za muziku kterou nepotrebuju. Jeste u toho marshalla se mi libi ze ma gain i na cleanu (= moznost pekne crunchy munchy zvuku :-)). Ale jeste jednou diky
termyx

Příspěvek od termyx »

nemáš zač, jo tak to chápu..sám sem zjistil, že sem na tom nějak podobně :D
to a to a za chvíli zas tohle
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“