klip - rozbiti nastroju

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
AN!NA

klip - rozbiti nastroju

Příspěvek od AN!NA »

Ahoj :-)
kdysi (né zas tak dávno...možná rok nebo 2) sem v TV viděla klip kde nakonci členové kapely rozbijou svoje hudební nástroje...a vubec si nemůžu vzpomenout co to bylo za písničku nebo za kapelu...dobrá duše která si za mě vzpomene mi ušetří další hodiny přemejšlení a hledání na internetu
Díky!
woro90-1

Re: klip - rozbiti nastroju

Příspěvek od woro90-1 »

Takových jsou mraky - zkus přiblížit aspoň žánr.
AN!NA

Příspěvek od AN!NA »

pop, pop-rock...něco takovýho...určitě tam byla kytara/baskytara? a bicí - nakonci je shodil ze schodů...byl k tomu rozhovor o vzniku toho klipu... :-( achjo ta moje hlava děravá
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Support Lesbiens? U nich si to kýčovité rozbíjení a shazování nástrojů ze schodů vybavuju.

"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
AN!NA

Příspěvek od AN!NA »

JOOO :-) to je ono! Děkuju mockrát ;-) na SL sem trochu myslela a zkoušela sem to hledat na youtube - bohužel to nebylo na první stránce s výsledkama :-( a na prohlížení víc stránek sem neměla trpělivost...
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Kdybys nechtěla vidět níčení nástrojů, ale lákalo by tě níčení bytového zařízení, tak hledej Whiskey in the Jar od bájné 'Tallicy. :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“