snare
Pravidla fóra
snare
Zdravim vsecky.Tak uz jsem se konecne premohl vam napsat o radu.Hraji dechovku a tanecni muziku.Ale mam porad velky problem s rytmicakem.Vyzkousel jsem jich snad 8ks.A to jak dreveny tak kovovy,hluboky,nizsi.Pocinaje sonor 2007 brezovy sonor 3007 javor,tama plech atd.Ladit snare se ucim tak 7let.Porad nemuzu narazit na tu spravnou blanu anebo bubinek.Skoncil jsem u plechoveho amati 14x5 20 sroubu.Potreboval bych vedet vas nazor,radu.Co zkusit dal napr.za blanu.Hledam zvuk hodne tristivej a hlasitej aby se prosadil v kapele.Diky
Re: snare
Čoveče, ty vyzkoušíš Sonory slušných řad, Tamy a nakonec skončíš u plechu z Kraslic? To se mi nějak nezdá.
Bude to tím laděním, blánou a seřízením struníku.
Používám rozměr virblu 14x5,5" a blánu Powerstroke3. Docela si dokážu představit, že bych to poladil tak, aby to sedlo i do dechovky. Na téma ladění virblu se tu hovořilo už mnohokrát. Doporučuju pročíst!
. Myslím si, že když tomu virblu věnuješ nějaký čas a trpělivost, najdeš zvuk se kterým budeš spokojen.
Bude to tím laděním, blánou a seřízením struníku.
Používám rozměr virblu 14x5,5" a blánu Powerstroke3. Docela si dokážu představit, že bych to poladil tak, aby to sedlo i do dechovky. Na téma ladění virblu se tu hovořilo už mnohokrát. Doporučuju pročíst!
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Připojuju se s naprosto identickým názorem, jako kolega..... 
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "
-
Sam Jr.
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/samjr
u kovu bych podle nespokojenosti s dřevem asi zůstal - ocel, mosaz, hliník - ale šáhl bych vejš než na plecháče od nejlevnějších řad. ze starších a prodávaných např. Pearl Free Floating, Sensitone, Ludwig Acrolite, Supraphonic, původní Tama Imperialstar, Premier 2000 ... v rozměru od 3,5 do 5,5", tenkou rezonačku (200 mil), nahoru klasiku Ambasador (s lehoučkým zatlumením) a možná i struník s více než 20 strunama.