Jaké používáte trsátko???
Pravidla fóra
Ze zacatku Brain 1,44 oranzove,tedkomc Brain 0,88 cerne za 8 Kc,proste luxus.... 
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
- misadlouhy
Rozhodoval jsem se jestli si koupit trsátko nebo kytaru ale co jsem poznal Black Jade Opal Overlay Jazz Ultraspeed 2mm už mám jasno

http://www.starpicsaustralia.com.au/cat ... b53672c58d
http://www.starpicsaustralia.com.au/cat ... b53672c58d
- Jens Ludwig
- Odborník
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
když už hraju na elektriku, tak nějakym normálním trsátkem, spíš ty obyčejné Dunlopy oranžové 0.64 a červené 0.73. Pak mám doma jedno měkké Ernie Ball, takové černočerveně žíhané, ale to jsem urval špičku na strunách D'Adario 0.9
tak jsem vzal nůžky na nehty a trošku ho zastřihl. Jinak náš kytarista hraje těma červenejma 0.73, ale vždycky když bere nový, tak ho vrazí do huby trochu si ho sežvejká
(vždycky mu popřejem dobrou chuť) šmirglování hran jsem už taky viděl, ale nějakej zásadní vliv na rychlost laufů to mít asi nebude 
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Jim Dunlop 0,53 mm Full Nylon Jacket 
Kdyz ma clovek trochu uvolneny prsty tak se s nim da hrat i ten nejjmejsi backlight a kdyz ho trochu prohnes tak poslouzi skvele i na sola, navic je hezky cervenoucky
Kdyz ma clovek trochu uvolneny prsty tak se s nim da hrat i ten nejjmejsi backlight a kdyz ho trochu prohnes tak poslouzi skvele i na sola, navic je hezky cervenoucky
Epiphone Les Paul Classic (Vintage Sunburst)
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
Naposledy upravil(a) Martin656 dne 29.10.2007 18:18, celkem upraveno 1 x.
Já nevim, já to někde zkopíroval a doufal že to maj správně. Já totiž anglicky ani neumimsuloco píše:Promin ze se do tebe navazim ale v tvym podpisu...nema tam bejt GOD a ne GOOD? Jestli se pletu tak sorac
Edit: Omg... teď jsem na to teprv nějak koukal a to fakt trsátka Gibson stojí 6 kil?? Heh.. To snad ne.. to myslí celej pakl ne?
..fresh blood on our swords.
Gods of war arise!
Gods of war arise!
DUNLOP - Trsátko BIG STUBBY
DUNLOP - Trsátko BIG STUBBY bol som s nim strašne nespokojny ale trsatka nesu až taka draha zaležitosť tak som si kupil celu seriu od hrubky, 0.88 mm až po 2.00 od dunlopu a je mi dobre pri 1.22

kytara : IBANEZ GRG 170DX
kombo : Marshall MG50 DFX 50W
efekt IBANEZ - Fuzz FZ 7
to neni vsetko mam aj kabel
kombo : Marshall MG50 DFX 50W
efekt IBANEZ - Fuzz FZ 7
to neni vsetko mam aj kabel
afektband píše:Taky jsem na ně hrál, ale teď hraju na brain 1,13 a 1,3. Většina z vás tady nehraje na trsátka nad 0,75, to nechápu jak můžete hrát takovýma papírkama.D.e.x.t.R píše:hraju s jazz od dunlop a je nejvíc v pohodě
taky nechápu jak můžeš hrát s takovejma papírkama 1,3
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
myslím, že už to bylo řečený, na 9ky struny je to jiný než na 13kyafektband píše:Taky jsem na ně hrál, ale teď hraju na brain 1,13 a 1,3. Většina z vás tady nehraje na trsátka nad 0,75, to nechápu jak můžete hrát takovýma papírkama.D.e.x.t.R píše:hraju s jazz od dunlop a je nejvíc v pohodě
Já nějak stále zjišťuji, že Dunlop Tortex Jazz je skvělé trsátko, bohužel mám jenom to nejtlustší (cca něco přes 1mm). Doufám, že se naskytne obchod kde budou mít ty menší velikosti. Obešel jsem Brno a v žádném obchodě nic. Pak mám oblímený Gibson medium a light ty jsou taky v pohodě. A potom hraju prstama (ne nehty ale bříšky)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
JJ B.T.O. dobrá hudba. . například Not Fragilecharwell píše:Me pripada, ze kdo pouziva trsco nad 073, je drevorubec, ale i drevorubci se v muzice prosadili, viz Bachmann Turner Overdrive.
Jinak k těm trsátkům. . Já používám O,88 Tortex od Dunlopa a myslím že je to akorát. . měkčí mi nevyhovovujou a tvrdý někdy taky ne
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Re: Jaké používáte trsátko???
073 to je to prave GDPavla Hrdličková píše:Já požívám jazz III od dunlopa - je super . špičatý a malý:)
\\Edit Smrťokvítek: upravena chybička v názvu.