Vaše sny
Pravidla fóra
Re: Vaše sny

A jak krásně se na ní hraje
Ibanez roadstar II RG530WP (Seymour Duncan+DiMarzio)
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
omlouvám se za OT ale já je prostě chci!!!

JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
jo, vyrobil to custom shop nekdy v roce 2002.
MrB14ck-hezkej start do světa hodinek,ale dávej bacha abys nedopadl jako já 
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
-
John M. William
Hele, někdy by ses měl rozhodnout, po čem vlastně prahneš.. nejdřív máš doma kytarový maloobchod, pak fotostudio a teď to bude hodinářství..?MrB14ck píše:omlouvám se za OT ale já je prostě chci!!!
Já bych rád tohle:

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
no potřebuju nutně nový hodinky tak sem se začal trochu zajímat - chci mechaniky okolo 3000 - k těm quartz strojkům prostě nemám důvěru - navíc to natahování má svoje kouzlo
ty tissoty se mi hrozně líbí ale skoro desítku za hodinky bohužel dát nemůžu (ze zahraničí, u nás jsou ještě dražší) - panedge - neměl bys nějakej tip co v týhle ceně pořídit?
ty tissoty se mi hrozně líbí ale skoro desítku za hodinky bohužel dát nemůžu (ze zahraničí, u nás jsou ještě dražší) - panedge - neměl bys nějakej tip co v týhle ceně pořídit?
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
-
woro90-1
Zajímavé to rozhodně je, to ne že neKinx píše:jo, vyrobil to custom shop nekdy v roce 2002.
MOJO MOJOMrB14ck píše:k těm quartz strojkům prostě nemám důvěru - navíc to natahování má svoje kouzlo
Sorry mam dneska rejpavou naladu
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
no ne ale už se mi troje quartzky pos.ly s tím že se to nedá opravit a nebo bych za opravu dal víc jak za nové hodinky...jastud píše:MOJO MOJOMrB14ck píše:k těm quartz strojkům prostě nemám důvěru - navíc to natahování má svoje kouzloPorid si Pobedy: http://www.antik-hodinky.cz/naramkove-s ... nky-pob-da
Sorry mam dneska rejpavou naladu
automaty bych taky zkousnul ale ty jsou cenově trochu mimo pokud jde aspoň trochu o kvalitu
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Asi pet nebo sest let jsem mel naprosto skvely hodinky znacky Armitron, nez jsem je ja blbec ztratil. Byly to quartzky ktery prezily vsechno a cas jsem musel nastavovat jen kdyz se prechazelo z letniho na zimni, za tu dobu se nerozesly ani o vterinu. Baterku jsem menil asi po trech letech. Cili bych je vrele doporucil. Tehdy (asi 15 let zpatky) staly kolem litru, dneska jsou kolem ctyr. Coz je asi pres limit. Nicmene panedge ma urcite lepsi zkusenost, preci jen uz je z nej skoro sberatelMrB14ck píše: no ne ale už se mi troje quartzky pos.ly s tím že se to nedá opravit a nebo bych za opravu dal víc jak za nové hodinky...
automaty bych taky zkousnul ale ty jsou cenově trochu mimo pokud jde aspoň trochu o kvalitu
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
bling bling, money and powerworo90-1 píše:Zajímavé to rozhodně je, to ne že neKinx píše:jo, vyrobil to custom shop nekdy v roce 2002.Jen mi trochu nesedí ten finiš (třpytivý zlatý lak se zlatě eloxovaným pickguardem je moc
) a kombinace strata a telete...
no a kombinace strata a telete me laka, tele bych podladil a strata bych nechal tak jak je . doubleneck bych jednou chtel mit, doufam ze se mi jestepodari sehnat sg kytaru/basu od ibanez, byla pred casem na bazaru a prodala se driv nez jsem se na ni stacil zajet podivat. to ej takovej dostupnejsi sen nez tenhle masakr
He hé, já mám hodinky troje, ale zato hezčí a dvoje z nich dokonce vkusnépanedge píše:MrB14ck-hezkej start do světa hodinek,ale dávej bacha abys nedopadl jako já
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Pokud nový,tak obvykle to končí u Seiko,tyhle sou třeba za bůra,ale daj se sehnat na ebay kolem 2,5 tisíce.Naživo vypadaj fakt dobře a člověk by čekal tohle zpracování u dražších hodinek.Samá chvála ně je.MrB14ck píše:no potřebuju nutně nový hodinky tak sem se začal trochu zajímat - chci mechaniky okolo 3000 - k těm quartz strojkům prostě nemám důvěru - navíc to natahování má svoje kouzlo
To sou tyhle,dělaj různý modifikace,název je Seiko 5
http://www.hodinky-koscom.cz/cz/seiko-snzd13k1
Před měsícem jsem prodával tyhle automaty Orient za 2 a půl
http://www.amazon.com/Orient-Black-Auto ... B002HJKQSI
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Ty kolotočářské centrifugy mě vždycky odrazovalyKinx píše:bling bling, money and powerworo90-1 píše:Zajímavé to rozhodně je, to ne že neKinx píše:jo, vyrobil to custom shop nekdy v roce 2002.Jen mi trochu nesedí ten finiš (třpytivý zlatý lak se zlatě eloxovaným pickguardem je moc
) a kombinace strata a telete...
je to takovy kyc az je to dokonale, tyhle kolotocarske designy me bavi
![]()
no a kombinace strata a telete me laka, tele bych podladil a strata bych nechal tak jak je . doubleneck bych jednou chtel mit, doufam ze se mi jestepodari sehnat sg kytaru/basu od ibanez, byla pred casem na bazaru a prodala se driv nez jsem se na ni stacil zajet podivat. to ej takovej dostupnejsi sen nez tenhle masakr
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Pánové, byť to je thread Vaše sny, je v sekci Elektrických kytar. Tak se toho držte. Hodinky si řešte po SZ nebo v UG.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:

Kámošova RG.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Thumbs up. Ty hodinky a foťáky bych jim tu zatrhl úplněNero píše:Pánové, byť to je thread Vaše sny, je v sekci Elektrických kytar. Tak se toho držte. Hodinky si řešte po SZ nebo v UG.
Aby to nebylo tak úplně OT.