rada- zpěv aparát

Technika zpěvu, zpěvová aparatura, efekty, ...
Odpovědět
Inwenco
Kontaktovat uživatele:

rada- zpěv aparát

Příspěvek od Inwenco »

Ahoj, potřeboval bych radu, každé téma se vždy obrací na jisty problém který má daná kapela, proto zakládám nový topic a píšu zde můj problém. Potřeboval bych vybrat zpěv. aparát do zkušebny, hrajeme něco ve stylu rock (covery) složení basa, 2x kytary a bicí.

Chtěl bych se zeptat co byste doporučili jako zpěv aparát do ceny 10 000kč, nebo kolik Watáže by to utáhlo. Zpěvy jsou 2, takže 2 mikrofony.
Moje představa by byla ta že by byly dvě bedny (aktivní) s 160-250W. Nyní máme pouze jeden zpěv a to přes kombo Laney, 65W. Jako provizorka to stačí, ale jako dlouhodobé řešení to není.
A ještě jednu otázečku, jaký mikrofon k jedné s beden? Nebo aspoň typ na dobré značky, produkty.
Děkuji
BASS: CORT - ACTION To co bylo ... Jolana Superstar bass
KOMBO: LANEY - RB3
92% teenagerů poslouchá všechno+hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
Holajs

Re: rada- zpěv aparát

Příspěvek od Holajs »

doporucil bych na bazaru sledovat jeslti se tam neobjevi RCF 310a(350W) do zkusebny staci jedna bedna, sami to tak pouzivame ja jsem ji na bazaru koupil za 9t hodne stesti pri hledani :-)
Fender strat FAT (1xHB Seymour Duncan TB-4 JeffBeck, 2xSC) Marshall JCM2000 TSL602, Boss OD-2,TU-3, Orange AD5
Odpovědět

Zpět na „Zpěv“