Les Paul do 20 - 25 000,-
Pravidla fóra
Les Paul do 20 - 25 000,-
Zdravím, přemýšlím od novém nástroji na Slash, Zakk Wylde, AC/DC. Většina lidí mi doporučuje Gibson SG std. ale já nejsem velký fanda SG, jediný důvod proč ho úplně nezavrhuji je, že hraji také AC/DC a Angus hraje výhradně na SG. Velmi se mi třeba líbil signature model Slash od Epiphone, ale nemůžu ho nikde sehnat, jak nový, tak na bazaru. Měl jste někdo to štěstí a zahrál si na něj? Díky všem co mi odpoví a hlavně za příspěvky od Nera (Admin), který odpovídá na hodně mých Threadů, Díky 
Re: Les Paul do 20 - 25 000,-
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... rder=datum
Pritlac 3k nebo mu sraz cenu, a mas nastroj na celej zivot
Pritlac 3k nebo mu sraz cenu, a mas nastroj na celej zivot
za ty prachy urcite gibson, a jeste si vyberes.
vlastnit Gibson LP je můj sen, nejradši bych takový jaký má Slash, ale samozřejmě zvuk je na1. místě. Prohlížel jsem dost shopů a bazarů ale jedné co by bylo možné si pořídit je LP Studio a na ty jsem slyšel docela dost špatného a nejsem sice člověk kterému by záleželo v první řadě na vzhledu ale ale studia se opravdu dost nelíbí 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
No, já budu trochu heretik, ale doporučím novou Jolanu Diamant. Nedávno jsem ji zkoušel a za ty prachy mi přišla hodně dobrá - minimálně srovnatelná s Gibson LP Studio, spíš bych řekl že i lepší než průměrné nové Studio.
http://www.jolana.eu/cz/diamant.html
http://www.jolana.eu/cz/diamant.html
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Alternátor
Teď trochu odbočím od tématu, neb tohle je věc, která mě zajímala už dlouho a nikdy jsem neměl možnost ji osobně vyzkoušet. S jakými snímači jsi ji zkoušel a jaký jsi z ní měl dojmy Nero?
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Hrál jsem v Music-City na verzi s Duncanama. A musím říct, že dojmy jsem měl hodně dobré. Už když jsem ji vzal do ruky a prohlédl ji, tak bylo vidět, že to je hezky zpracovaný nástroj bez žádných chyb, a že je to pořádný ku dřeva. Trochu jsem se bál krku, ale přestože je masivnější, tak mi docela slušně sedl do ruky. Popsal bych to asi jako něco na půl cesty mezi gibsonovskými 50's a 60's krky.
Zvukově tomu taky nebylo to vytknout. Kytara hrála, vibrace od strun šly hezky přes celé tělo i krk. Charakter asi netřeba popisovat, prostě Les Paul
Díky snímačům byla zvukově hodně všestranná, osobně bych si ji uměl představit ve většině žánrů.
Celkově si tím u mě Jolky udělaly hodně dobré jméno.
Zvukově tomu taky nebylo to vytknout. Kytara hrála, vibrace od strun šly hezky přes celé tělo i krk. Charakter asi netřeba popisovat, prostě Les Paul
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
kdo chce kam
ja bych teda sel urcite do gibsonu. u jolan nemas takovy vyber (i kdyz verim ze to asi nebude uplne blby) a budes se jich hur zbavovat az te omrzi.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Po zkušenostech s několika LP studio bych taky bral tu Jolanu. Hrál jsem na ni s Nerem a příjemně mě překvapila
a to nejsem příliš LPčkový
samozřejmě, že z hlediska prodeje to bude asi slabší, než Gibson - na druhou stranu ani Gibson není záruka snadného prodeje
samozřejmě, že z hlediska prodeje to bude asi slabší, než Gibson - na druhou stranu ani Gibson není záruka snadného prodeje
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
no pokud to nebude nejaky paskvil nebo nejaka raritni divnost (napada me treba sonex 180, tim netvrdim ze to jsou spatny kytary!) tak bych rekl ze vicemene jeDark Axel píše:na druhou stranu ani Gibson není záruka snadného prodeje
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Já dkybych kupoval bazarového Paula, tak asi šáhnu po tom TV yellow co je na bazaru - protože má P90 a to mi sedí tak nějak víc
ale chápu, že to možná nemusí být to, co kolega hledá
ale chápu, že to možná nemusí být to, co kolega hledá
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
ten vypada super, akorat je dost nacenenej (na dnesni dobu). stejne verim ze ho nekdo za ty prachy vezme
Tak na druhou stranu, jsou v tom Fraliny a RS elektronika, plus pridava i puvodni snimace a elektroniku, a navic je to kosmeticky o neco hezci nez ty dnesni (logo, lemovani), ta cena se mi nezda zas tak neadekvatni...
- Alternátor
Díky za popis, jednou se musim urvat a taky si ji dojet vyzkoušet.Nero píše:Hrál jsem v Music-City na verzi s Duncanama. A musím říct, že dojmy jsem měl hodně dobré. Už když jsem ji vzal do ruky a prohlédl ji, tak bylo vidět, že to je hezky zpracovaný nástroj bez žádných chyb, a že je to pořádný ku dřeva. Trochu jsem se bál krku, ale přestože je masivnější, tak mi docela slušně sedl do ruky. Popsal bych to asi jako něco na půl cesty mezi gibsonovskými 50's a 60's krky.
Zvukově tomu taky nebylo to vytknout. Kytara hrála, vibrace od strun šly hezky přes celé tělo i krk. Charakter asi netřeba popisovat, prostě Les PaulDíky snímačům byla zvukově hodně všestranná, osobně bych si ji uměl představit ve většině žánrů.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
díky za příspěvky, prohlédl jsem si všechny dostupné Gibsony studio, ale opravdu musím říct, že takovou kytaru bych doma mít nechtěl, netěšilo by mě na ni hrát. Krom Jolany mě zaujaly ještě Epi Zakk Wylde Signature a epi. LP Std. u kterého nejsou asi moc dobré snímače, (jelikož stojí menší peníze) napadlo mě je nahradit SEYMOUR-DUNCAN APH-2 ,které má Slash singované.
Ibanez roadstar II RG530WP (Seymour Duncan+DiMarzio)
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
to samozřejmě ne, ale na bazaru za zadna neni. Na Kytary.cz jsou za jen junior,tribute a studio a od studio jen asi 3 tak tam jsem si nevybral.
Tak napiš tomu co prodává na bazaru za 28k a domluv se jestli neni schopnej srazit cenu 
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Jo ten se mi líbil, ale bojim se tich praskanců a puvodně jsem chtěl novy kus kvuli zaruce.
Když jí vyzkoušíš?
to se fakt potom nemusíš bát. A praskance se zvukem udělaj ho*no 
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Engl Thunder 50
St.Anley 112V