Jaké struny používáte???

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět

jaký struny používáš???

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Jimmy2

Re: Jaké struny používáte???

Příspěvek od Jimmy2 »

ja je objednavam z ebaye tak po peti, cenove vyjdou dobre. A stve me, ze pro ne nemuzu hlasovat v ankete :mrgreen: Ja se s nejakym odlupovanim nesetkal, ale taky nejsem zadne dabel, jsem takovy svatecni uzivatel kytary :)
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Kupoval si z ebaye po pěti po zavedení nového limitu pro DPH? Protože mám takový dojem, že pak se pod 22 Euro nevejdeš, a s DPH už to tak výhodné nebude...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

ještě mě tak tři pakly leží v šuplíku, je to pravděpodobné. Ale počítám, že to buď půjde po míň kusech beztak o dost levněji ("dopis" nevyjde draho), případně nějak jinak (teď mi z amazonu posílali knížku za něco kolem 25 dolarů oceněnou na 5, netuším proč a jak).
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
symar

Příspěvek od symar »

Tak jsem teď nahodil GHS 10 - 52 a takhle jsem svého explorera hrát ještě neslyšel. Doufám, že to chvíli vydrží. Už jsem vyzkoušel snad všechno co je dostupné a fakt po natažení jasně nejlepší struny. Kecám, Dunlopy jsem ještě nezkoušel. Zkušení, jaké jsou?
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
Ctibi

Příspěvek od Ctibi »

symar píše:Tak jsem teď nahodil GHS 10 - 52 a takhle jsem svého explorera hrát ještě neslyšel. Doufám, že to chvíli vydrží. Už jsem vyzkoušel snad všechno co je dostupné a fakt po natažení jasně nejlepší struny. Kecám, Dunlopy jsem ještě nezkoušel. Zkušení, jaké jsou?
jo GHS jsou dobre struny, ale vydrzely mi vzdy tak mesic, tak jsem ted koupil elixiry, tak uvidim. Jinak dunlopy jsem mel jednou a po 14 dnech mi praskla struna a zvuk po natazeni stal taky za h****. Jak kdyby uz byly par dni pouzivane...
Adys301
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adys301 »

já mám ernie ball 011 power slinky a jsou super :P

ale chci si koupit toto

http://kytary.cz/ernie-ball-coated-elec ... /HN107091/
Obrázek
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

No, ty titanium moc nedoporucuju... A co vic, Nero je taky nedoporucuje.
Adys301
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adys301 »

vážně ? tak já asi zůstanu u 011 power slinky.
Obrázek
Zejus

Příspěvek od Zejus »

...EDGE... píše:No, ty titanium moc nedoporucuju... A co vic, Nero je taky nedoporucuje.
proc je nedoporucujes?
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

zbytečně drahé, ale co vím, třeba doladí kvalitu Tvého tónu.
anmelden

Příspěvek od anmelden »

používám .11 Titanium a musím uznat že GHS se nevyrovnají...často hraju na B struně (CGCFAD na F) a je to takový tlustý drát nemá to dobrý zvuk...co se týče komfortu při hraní doporučuju (neplandají, mají pevný, nekolísavý zvuk, můžeš fakt řezat..), ale ten zvuk byl dobrý opravdu tak možná týden dva...
Cort X-2, Schecter SGR C-1 (R.M. Custom+F4HN), Jackson JS22-7Q (SH-8 Invader, SH-4)
I N C O L L A P S E...https://www.youtube.com/watch?v=5Aqy1dUiz1c
symar

Příspěvek od symar »

Tak Dunlopy nic moc, již jsem taky někde slyšel, do nějakých drahých strun se mi nechce, tak doufám, že ty GHS chvíli pojedou. Pak by teda bylo vystaráno. Díky všem.
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Zejus píše:
...EDGE... píše:No, ty titanium moc nedoporucuju... A co vic, Nero je taky nedoporucuje.
proc je nedoporucujes?
No byly dost drahe, zvukove takove gumove, jalove (po tydnu hrani) a nemely zadnou specifickou vlastnost, ktera by je delala lepsimi nez jsou obycejne Ernie Bally, ktere mam tak rad.
Dafčánek
Bandzone: http://bandzone.cz/navzdory

Příspěvek od Dafčánek »

Hraju na DR tvrdost 13-56.
Předtím sem měl jenom tovární, takže nějaký posuzování nebude na místě, ale hraje se mi na ně dobře :)
Ibanez GAX 30 (DiMarzio X2N) // Randall RX25RM // struny 0.11
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Zcela souhlas s Edgem. Navíc se na nich rychle ošoupal ten titan či co a udělal se na nich takový dost nepříjemný povrch, který hodně drhnul. Zvuk byl pak nevyrovnaný. Ty prachy bych za ně nedal ani omylem, koupil jsem je v 50% slevě a i tak mi pak přišly drahý.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Adys301
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adys301 »

tak to je teda fail

a k vánocům bych chtěl DR neon 011. a četl jsem, že se ta barva loupe ale někteří říkají že jim to neloupe. jsou totiž na ebayi i nějaké napodobeniny za pár korun, tak nevím...
Obrázek
Zejus

Příspěvek od Zejus »

Myslel jsem ze ty titanove budou neco jako Elixiry
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Ani omylem.

PetrPeter 1975 - 2008
Amid

Příspěvek od Amid »

Adys301 píše:a k vánocům bych chtěl DR neon 011. a četl jsem, že se ta barva loupe ale někteří říkají že jim to neloupe. jsou totiž na ebayi i nějaké napodobeniny za pár korun, tak nevím...
Pokud chceš být kůl, tak si je klidně kup. Na tvém místě bych ovšem raději sáhnul po Elixírech, ktere stojí +- stejně jako DR Neonky a vydrží déle.
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Já běžně hraju na desítky D'addario a teď jsem zkusil natáhnout na Explorera 11ky. Ten zvukovej rozdíl je obrovskej a řek bych, že to tý kytaře sedlo. Dost to zkonkrétnilo zvuk při zkreslení, akorát je to docela nezvyk a po hodince hraní mě pěkně bolely prsty, ale to se poddá. Když vezmu, že jsem na akustice měl jednu dobu natažený nějaký 16ky a taky se to dalo :D
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“