Tunning TESLA MONO 130
-
Motorracer
Tunning TESLA MONO 130
Mám doma skoro všetky, v bývalej ČSSR vyrábané elektronkovézosilňovače. MONO 130 nebol celkom kompletný, tak som z neho spravil gitarovú hlavu. Umiestnený je na stojato, myslím, že lampám sa tak viacej páči
.Keďže sa jednalo len o koncový zosilňovač, urobil som ku nemu preamp podľa Marshall JCM 800. Prikladám pár fotiek
[attachment=0]
Re: Tunning TESLA MONO 130
Přesunuto do Home-made, sekce Aparatury.
To vypada paradne! Byla by nejaka ukazka, jak to hraje?
Týjo pěknej zesík. Styl je takovej zvláštní ale je to hezký. Ty 2 nakloněný preampovky co koukají z toho pletiva to je schválně ?
Jen taková technická připomínka . Založ si účet na rajčeti nebo jinde a tam dávej fotky a pak jen napiš odkaz alba .Takle je to vlákno zbytečně roztažený.
Jen taková technická připomínka . Založ si účet na rajčeti nebo jinde a tam dávej fotky a pak jen napiš odkaz alba .Takle je to vlákno zbytečně roztažený.
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

Na druhou stranu, takhle budou fotky dostupny, dokud bude existovat tohle forum. Rajce nebo nejaka obdobna sluzba to muze kdykoliv zabalit a pak se stane tohle vlakno bezcenym.core88 píše:Týjo pěknej zesík. Styl je takovej zvláštní ale je to hezký. Ty 2 nakloněný preampovky co koukají z toho pletiva to je schválně ?![]()
-
Motorracer
Zosilňovač bol stavaný tak trochu "co dúm dal". Snaha bola, aby bolo jasné, o čo sa jedná, súčasne aby sa to nepodobalo na nič iné
Tie preampovky (mimochodom Teslácke E83CC) mali byť pôvodne ukryté, ale takto mi to pripadalo originálnejšie
. Na zadnom paneli som umiestnil "odpojovač preampu" a samostatný vstup, aby bolo možné využiť čistý koncák. Pokúsim sa nahrať nejaké ukážky, hrá to dosť "husto"