EMO?...WTF?
EMO?...WTF?
Zdarek, hele lidi co si mylsite o zvedajici se vlne muziky skatulkovany jako EMO (My Chemical Romance, Billy Talent, 30 seconds to mars atd.)? Já mám pocit, že je to svým způsobem dost chytlavý (třeba MCR se mi jednu dobu fakt líbili) ale hrozně...prázdný. A co mě na tom opravdu se*e je ta image...K*rva když chci dělat muziku tak k tomu nepotřebuju stylistu a origoš conversky (ktery se mi mimochodem fakt libej a dost me mrzi ze z undergroundu presly do mainstreamu a nosi je kazdej, ale co...).
Jinak docela zajimavy je ze emo je pomerne starej styl (cca 80. leta). Tehda vychazel z hard-coru a post punku ale bylo to o necem trochu jinym nez dneska... Tesim se na vase nazory...
Jinak docela zajimavy je ze emo je pomerne starej styl (cca 80. leta). Tehda vychazel z hard-coru a post punku ale bylo to o necem trochu jinym nez dneska... Tesim se na vase nazory...
Epiphone Les Paul Classic (Vintage Sunburst)
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
Re: EMO?...WTF?
Tak to se teda teš.suloco píše: Tesim se na vase nazory...
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Ta vlna, to pseudoEMO nemám rád, není to emo a nikdy nebude. Je to prostě našminkovanej těžce mainstreamovej poprock, produkt hudebního marketingu, zrovna jako třeba Lunetic
Převzatá móda, boty Converse, černá patka,...
Poslechněte si třeba americký Fugazi, ty jsou myslim zrovna emo, či emocore. Česká kapela Abused, to vůbec neni špatný
nebo třeba naši skvělí Tachovští Eye of Fly
ale to je screamo 
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
- Alexi_Laiho
Víš co je to Gothic? h***o black metalu .
Víš co je to Emo ? Black metal se posral ....
asi takle.. nesnášim novodobý "emo" , když někoho vidim ,navlečenýho přesně podle kodexu , směju se mu , bud vypadaj jak žáby, když maj ty mrkváče a křivý nohy, nebo jak buzničky, kor ty kluci , sakra nemaj mozek , jak si todle můžou vzít na sebe... a dostává mě , že vlastně nikdo neví co to je ... neuznávam ten styl, neuznávam ty lidi , pohrdam tim , všim.
jednou měl jeden blbeček v patkou náký blbý kecy, tak sem po něm vyjel... čekal sem že mi dá pěstí ,místo toho , si dal ruce před patku a začal plakat... nechápu je.
Víš co je to Emo ? Black metal se posral ....
asi takle.. nesnášim novodobý "emo" , když někoho vidim ,navlečenýho přesně podle kodexu , směju se mu , bud vypadaj jak žáby, když maj ty mrkváče a křivý nohy, nebo jak buzničky, kor ty kluci , sakra nemaj mozek , jak si todle můžou vzít na sebe... a dostává mě , že vlastně nikdo neví co to je ... neuznávam ten styl, neuznávam ty lidi , pohrdam tim , všim.
jednou měl jeden blbeček v patkou náký blbý kecy, tak sem po něm vyjel... čekal sem že mi dá pěstí ,místo toho , si dal ruce před patku a začal plakat... nechápu je.
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Jo jo je to dneska sranda ten dnesni svet. Tu nEMOc snad prezijeme my vsichni normalni ve zdravi. Ale rajcujou me teda ty holky, to je obcas se na co divat. Ty jejich emo sukynky jsou fakt dobry, ze bych je nejradsi popadl za pas a to jejich emo vysukal z hlavy. Klukum leda tak lopaty a poslat je kopat, at pak breci opravdove z tvrde driny za malo penez. Vzdyt jsou to prave rodice, kteri dovoli ty chudacky mlade, aby se takto oblikali. Tvrzeni typu: "Je mlady(a) a blby(a), at se vyblbne..." bych povazoval za nestastna ze strany rodicu. Vzdyt oni v tom maji snad i podporu a nejen financni. Emo je hlavne dneska slusny obchodni artikl na ktery naleti spousta teenageru. Mozna to bude nejvetsi a nejlepsi marketingovy tah prave zrozeneho emo prumyslu.
Dnesni EMO je dobre promyslenej marketingovej tah na mladez.Nejde o nic jinyho nez o prachy.Uprimne,ty kapely co se dnes tvarej emo jsou uplne o nicem.Nabarvit si vlasy na cerno,hodit je na patku a hrat popik umi snad uplne kazdej
Ja uz emo posloucham od nejakejch 16ti let.Kapely jako Fugazi,Envy,At the drive in,Jr Ewing,Yaphet Kotto.Z tech ceskych bych jmenoval treba Lvmen,nebo Themu 11.To jsou sakra poradny kapely,ktery za neco stojej.To cemu se dnes rika emo se opravdu smeju...
A tady muj milovanej klip od Refused pro vsechny,kteri si mysli ze emo jsou My chemical romance
http://www.youtube.com/watch?v=K8MkVIe9xGc
A tady muj milovanej klip od Refused pro vsechny,kteri si mysli ze emo jsou My chemical romance
http://www.youtube.com/watch?v=K8MkVIe9xGc
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
wikxzen: máš pravdu, ty slečny jsou hezký
Diskantky a hoperky bejvaj taky moc hezký, víš proč? Protože jsou to jedny a ty samý!
Tyhle holčiny jsou totiž jak chameleon, před rokem jsem viděl jednu holku, co poslouchala hip-hop, takovej ten americkej, pak Super crooo a tak...
vypadala moc dobře, teď je emo a pořád jí to sluší. Tyhle hezké holky moc dobře ví, co jim sluší 
- Alexi_Laiho
wikxzen: máš pravdu, ty slečny jsou hezký Wink Diskantky a hoperky bejvaj taky moc hezký, víš proč? Protože jsou to jedny a ty samý! Very Happy Tyhle holčiny jsou totiž jak chameleon, před rokem jsem viděl jednu holku, co poslouchala hip-hop, takovej ten americkej, pak Super crooo a tak... Rolling Eyes vypadala moc dobře, teď je emo a pořád jí to sluší. Tyhle hezké holky moc dobře ví, co jim sluší Cool
- Coze? Fakt? To jako vazne? Mame asi dost jinej vkus. Kdyz holka vypada jak panenka z obchodaku tak to fuckt ne...Tyhle sracky kolem a vubec cela myslenka oblikat se podle toho co posloucham mi prijde dost uhozena. Sakra prece se obikam jak se mi to libi a ne jak zakon kaze. Treba ja taky posloucham hip-hop (Fort Minor, Eminem atd.) a nemam rozkrok u kolen...A to ze mam rad Blind Guardian a Metallicu neznamena ze se vohaknu do cerny kuze a steelu...tohle mi fakt neleze do hlavy...
- Coze? Fakt? To jako vazne? Mame asi dost jinej vkus. Kdyz holka vypada jak panenka z obchodaku tak to fuckt ne...Tyhle sracky kolem a vubec cela myslenka oblikat se podle toho co posloucham mi prijde dost uhozena. Sakra prece se obikam jak se mi to libi a ne jak zakon kaze. Treba ja taky posloucham hip-hop (Fort Minor, Eminem atd.) a nemam rozkrok u kolen...A to ze mam rad Blind Guardian a Metallicu neznamena ze se vohaknu do cerny kuze a steelu...tohle mi fakt neleze do hlavy...
Doufam ze se emaci hromadne vybijou pri nejake nestasne a hodne depresivni prilezitosti,jakoze se treba zabije naky clen z jejich oblibene kapely,jinak je to podle me banda teplousu a nende si z nich delat nic jinyho nez srandu a boxovaci pytel

Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
suloco: Ehm
zase, opět a znova mám pocit, že jsem se nevyjádřil dost jasně
, to bude tím, že se neznáme osobně
Mluvil jsem samozřejmě především o fyzické kráse, komu by se krásné slečny nelíbily, že?
Tyhle slečny sledují módní trendy a snaží se jim přizpůsobit svou image a hudbu
Tím neříkám, že mě nějak výrazně přitahují
Já bych za žádnou takovou modelkou nikdá nepálil. Moc dobře znají svou cenu a mají svůj standard. Je rozdíl mezi holkou, za kterou se otočíš, protože je hezká a holkou, která tě zaujala svou osobitostí a nemůžeš jí neoslovit
Já mám rád holky, které jsou samy sebou a jsou osobité
Samotna fyzicka krasa na obleceni nezavisi, to je jasne, ale v niektorych styloch vynikne viac, v niektorych menej. A prave emo-girls casto vynikaju, obzvlast ked si spravia taku tu typicku emo-fotku pod uhlom 17,5 stupna a clovek potom vidi rovno do vystrihu

Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
chlapče trochu bych tě poopravil, billy tallent nepovazuj za EMO!!
jinak do emo rypat budu az se to tu zklidni, setrim si to na horsi casy
jinak do emo rypat budu az se to tu zklidni, setrim si to na horsi casy
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
omg ty si případ...Y06hurt píše:Doufam ze se emaci hromadne vybijou pri nejake nestasne a hodne depresivni prilezitosti,jakoze se treba zabije naky clen z jejich oblibene kapely,jinak je to podle me banda teplousu a nende si z nich delat nic jinyho nez srandu a boxovaci pytel![]()
![]()
![]()
![]()
...nicméně o EMU tu už xstrankovej topic byl, přijde mi zbytečný to tu omílat znova a znova...
http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t= ... hlight=emo
Caggan: Ehm...rikal jsem ze je tam za skatulkovana, za emo ji rozhodne nepovazuji...btw emo se dost blbe definuje (hudebne, jinak samozrejme patka a vampirefreaks.com
) takze ty hranice jsou rozmazany.
Jinak Billy Talent mi prijdou celkem fajn...Zpevak ma zajimavej hlas, zvlas ten jeho stekot...
Stanley: Jasny, jsem si rikal ze to s tema holkama bude asi trochu jinak, nez jsem myslel
. Jinak ta neoslovitelna osobitost to je trefny
...
Jinak Billy Talent mi prijdou celkem fajn...Zpevak ma zajimavej hlas, zvlas ten jeho stekot...
Stanley: Jasny, jsem si rikal ze to s tema holkama bude asi trochu jinak, nez jsem myslel
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Jasný přesně tak,ty jejich fotky sou dost dobrý když tam ty ženský něco maj .. Ale jinak ten styl života atd .. Hrůza . Nevím jak to někoho může bavit. . Mám jednu kamošku ta taky furt na icq avatary ala I Hate You Please Die atd. . Tak sem se jí ptal jestli vůbec ví co to EMO je a vůbec netušila. . Takže většina lidí v tom vidí uplně něco jinýho než co to má býtBraniik píše:Samotna fyzicka krasa na obleceni nezavisi, to je jasne, ale v niektorych styloch vynikne viac, v niektorych menej. A prave emo-girls casto vynikaju, obzvlast ked si spravia taku tu typicku emo-fotku pod uhlom 17,5 stupna a clovek potom vidi rovno do vystrihu![]()
To je přece jejich styl života a tomu se nemůžeme smátčekal sem že mi dá pěstí ,místo toho , si dal ruce před patku a začal plakat... nechápu je.
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

uno momento
Klidně se jim smějte, ale podívejte se nejdřív na sebe - to samý může kdokoli říct např. o metalistech, jak se porád - asi tak 30 let - stejně oblíkaj, nebo "hoperech" který vypadaj jak neforemní panáci. To samý máničky s elastickejma džínama, vyznavači (asi HC) s jejich dnes už trapnými dready... Punkeři - to je dneska kapitola sama pro sebe, vzhledem k tomu, co za sra*ky z toho vytvořila komerce... Diskofilové, který je snad i škoda hodnotit. Skinheadi - politický i nepolitický... no fuj...Kdybych měl na tohle téma pokračovat dál a dívat se tak okem vystajlovanýho debílka bez vlastního názoru - tak pro mě jsou v tomhle nejhorší intouši, a asexuálmí folkařky (s jednou jsem už chodil
) Ale tady přece problém není a ani nemůže být. Někdo vyznává velký nápisy na tričkách, někdo ne... Jsme přece individua a z mých předchozích řádků je evidentní, do jaký absurdity se můžem dostat, pokud budem sebe vytrhávat z kontextu. Podle mýho ten, kdo se chce vymezovat a nechce být členem nějakýho stáda, uniformy, škatulky - chce si vytvářet vlastní styl - je na tom v tomhle státě asi nejlíp - nevypadá jako každej II. 
- Alexi_Laiho
Re: uno momento
kennedys píše:Klidně se jim smějte, ale podívejte se nejdřív na sebe - to samý může kdokoli říct např. o metalistech, jak se porád - asi tak 30 let - stejně oblíkaj, nebo "hoperech" který vypadaj jak neforemní panáci. To samý máničky s elastickejma džínama, vyznavači (asi HC) s jejich dnes už trapnými dready... Punkeři - to je dneska kapitola sama pro sebe, vzhledem k tomu, co za sra*ky z toho vytvořila komerce... Diskofilové, který je snad i škoda hodnotit. Skinheadi - politický i nepolitický... no fuj...Kdybych měl na tohle téma pokračovat dál a dívat se tak okem vystajlovanýho debílka bez vlastního názoru - tak pro mě jsou v tomhle nejhorší intouši, a asexuálmí folkařky (s jednou jsem už chodil) Ale tady přece problém není a ani nemůže být. Někdo vyznává velký nápisy na tričkách, někdo ne... Jsme přece individua a z mých předchozích řádků je evidentní, do jaký absurdity se můžem dostat, pokud budem sebe vytrhávat z kontextu. Podle mýho ten, kdo se chce vymezovat a nechce být členem nějakýho stáda, uniformy, škatulky - chce si vytvářet vlastní styl - je na tom v tomhle státě asi nejlíp - nevypadá jako každej II.
hele ty poslední 4 řádky vyzařujou jistou emotivností a citování z lejster.. abys nebyl emu
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Škatulkování (nebo spíš snaha někam zapadnout) je normální součást školního života, naštěstí z toho většina lidí vyroste. 
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Re: uno momento
Ja teda ted uz moc lidi v osoupanych riflovych bundach pripadne kuzi nepotkavam ;Dkennedys píše:Klidně se jim smějte, ale podívejte se nejdřív na sebe - to samý může kdokoli říct např. o metalistech, jak se porád - asi tak 30 let - stejně oblíkaj
To jsi trochu mimo, vyznavaci HC maji povetsinou kratce strizeny vlasy... Znam jich nemalo a staci se podivat i na klipy ;] Co znam dredare tak bud nejsou nijak vyrazne vyhraneni, nebo poslouchaji neco smerem punk, ska apod... Mimochodem, dredy jsem videl u nemala metalistu ;] Urcite to neni nijak urcujici znakkennedys píše: vyznavači (asi HC) s jejich dnes už trapnými dready...
Presne kvuli tomu nenosim stahovaky a retezy a nemaluju sekennedys píše:Podle mýho ten, kdo se chce vymezovat a nechce být členem nějakýho stáda, uniformy, škatulky - chce si vytvářet vlastní styl - je na tom v tomhle státě asi nejlíp - nevypadá jako každej II.
BTW, vampirefreaks bych primo nespojoval s emacema, mam par znamych, ktery mely ucet na vampirefreaks davno predtim, nez emo boom zacal a rekl bych, ze to nejsou ojedinely vlastovky.
S emacema nemam problem, maximalne se jim nekdy smeju za jejich modni vystrelky [coz ostatne delam i punkacum nebo i metlosum ;D], nicmene mit emo pritelkyni je brutalni utrpeni [a ted nemyslim trendy bitch, co si udela patku a je black'n'cool], kdo zazil, potvrdi.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus