reseni jsou jenom dve.
1) ebow jak uz bylo zminovano, domaci vyroba veci dnes za 2,5 litru mi prijde mirne na hlavu, neco jineho to bylo kdyz to stalo 6-8 litru a neslo to nikde sehnat
2) Fernandes Sustainer nebo Sustainac. Ceny okolo 6 litru. To DIY vypada superfajnexcelent, akorat neresi vyrobu toho driveru, coz je dost komplikovane (i kdyz samozrejme ne nemozne), dal jsem si tu praci a prosel jednou forum o DIY vyrobe.... resili to na cca 1500 stranach!!! prispevku a zvladli to vyrobit asi dva lidi.
3)moznost pomoci efektu kompresor, sustainer, philospherstone nepocitam..... bohuzel vsehcno je jenom nahrazka, chova se to dost jinak, sum, jiny attack......nemluve o cene. I nektere fuzzy hodne prodluzuji ton ale neni to infinite sustain.
vsechny moznosti maji svoje vyhody a nevyhody.
Nejjednodussi vstup do sveta infinite sustainu je ebow - levny a bez zasahu do kytary.
Bohuzel potrebuje docela trenink a je to vec navic v ruce, ale zase spousta efektu nejde udelat jinak (doporucuju stranky ebow jsou tam tuny ukazek a navodu)
Sustainer se musi zabudovat do kytary, a clovek "prijde" o krkovy snimac na jehoz misto se instaluje driver.
imho je momentalne Sustainac o krok vepredu pred Fernandesem, i kdyz maji zcela brutalne amaterske a neprehledne stranky, lip se do kytary vleze a zvuk driveru (bez sustainu) je vic nez pohodovy (posledni verze)... mel jsem ho problem rozeznat od SD vintage rails napr. takze o krkovy snimac neprijdete. Instalace je pomerne slozita, nic pro zacatecniky, a jsou tam i velke komplikace s brumem atd. Na oplatku se nemusite nic ucit, proste hrajete normalne na kytaru, akorat ma nekonecny sustain

zivotnost baterky neni at takovy problem jak to vypada... i kdyz to zere hodne, stejne to nejde pouzivat porad, to by byla nuda, takze mesic hrani to v pohode vydrzi. Finta pouzit 6xAA nabijeci nefunguje, protoze ty maji jenom 1,2 V, coz dohromady neda pozadovanych 9V, a sustainery pri poklesu napeti myslim pod 8,2 prestavaji fungovat. Ja jsem to vyresil nabijecima alkalickyma, ktere maji 1,5V ale zas potrebuji specialni nabijecku.
Je videt ze zadne reseni neni jednoduche, ale stoji to za to
PS: Freeze je jenom mala podmnozina infinite sustainu, je to fajn, ale nejde s tim pracovat, je to podkladova vec