Ahoj,
přemýšlím o upgrade zvukovky (nyní DELTA44). Hledám nejlěpe zvukovku+mix v jednom. Naarazil sem na tuhle mašinku. Máte s tím prosím někdo zkušenost?
Díky za názory.
M-Audio Projectmix
Pravidla fóra
Re: M-Audio Projectmix
primo s timhle ne, ale par pribuznych zarizeni (vetsi i mensi) uz sem videl.
hned na zacatku me napada jedna vec ... pises "Hledám nejlěpe zvukovku+mix v jednom" ... a to tohle neni. tohle je firevire zvukovka a kontroler v jednom. z mixu tam neni skoro nic...
hned na zacatku me napada jedna vec ... pises "Hledám nejlěpe zvukovku+mix v jednom" ... a to tohle neni. tohle je firevire zvukovka a kontroler v jednom. z mixu tam neni skoro nic...
Díky za upřesnění, chtěl bych něco co umožnuje alespon základní úpravu signálu před vstupem do PC. Možná je to zbytečné ale jsem na to zvyklej. Mám momentálně před zvukovkou klasickej analogovej mix.
M?ůže etdy někdo poradit zařízení které by splnovalo moji představu?
Díky všem.
M?ůže etdy někdo poradit zařízení které by splnovalo moji představu?
Díky všem.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No a proč jenom neupgradovat zvukovku, pokud ti stávající analogový mix vyhovuje? Případně se koukni třebas na Allen&Heath ZED sérii, tam jsou myslím modely s FW portem.... Yamaha bude možná také něco dělat, Mackie asi taky.
P.
P.
chtěl jsem v rámci toho upgradu to kosolidovat. Pokud nenajdu nic co by mě zaujalo tak to stějně tak dopadne.
- FLAMING.RECORDS
Ty mixy ZED serie jsou super, akorát pokud nevybereš ten nejdražší ze ZEDKA tak se fireware nedočkáš, ale jsou opravdu kvalitní ty mixy, jeden mám a spokojenost