ja ani netvrdím že to robil gitarár, len píšem že ten nápis vyzerá hroznebubucci píše:A kde máte napsané, že to dělal ten kytařář a né samotný majitel ? Jurkovič na své kytary cizí loga nedává, protože se nemá za co stydět.
Les Paul do 20 - 25 000,-
Pravidla fóra
Re: Les Paul do 20 - 25 000,-
Za kolik myslíte, že by postavil kytaru typu Slash signature?
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
13.816 kčDusty95 píše:Za kolik myslíte, že by postavil kytaru typu Slash signature?
- tallicaman
Ja vas tady fakt nechapu, dyt je to porad dokola... Typek nech si kupi Epi XXX SIGNATURE, protoze to je nejdulezitejsi parametr jeho volby, a budou vsichni spokojeni. On ten rozdil stejne nepozna...

BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
tallicaman - Laskavě neurážej, já nechci signature kytaru protože vypada jako ta co ma kytarista, ale pro to že má stejnej a dobrej zvuk.
bubucci - Tak málo? Jak jsi na to přišel?
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Dusty95 píše:tallicaman - Laskavě neurážej, já nechci signature kytaru protože vypada jako ta co ma kytarista, ale pro to že má stejnej a dobrej zvuk.

bubucci - Ha ha ha, fakt vtipný
- tallicaman
Ja jsem nepsal nic o vzhledu...Dusty95 píše:tallicaman - Laskavě neurážej, já nechci signature kytaru protože vypada jako ta co ma kytarista, ale pro to že má stejnej a dobrej zvuk.
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Dusty95: přesnou informaci, nebo nejblíže v kalkulaci ceny za LP z dílny kytaráře, dostaneš právě od mistra. E-mail, telefon, osobní návštěva a diskuse spojená s tím.
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Originál a "barevně" stejná EPI není to samé. Soustředil bych se na kvalitní LP bez ohledu na barvu a nebo příbuznost ke kytaře nějakého muzikanta. Sleduj bazar, čekej - nejde to hned.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- Alternátor
Tohle byl ten důvod, proč jsem o možnosti zakázkový kytary původně vůbec nechtěl mluvit. Kytaru dělá kytarou především dřevo a snímače (nepočítám zdatnost kytaristy). Věř mi, nebo ne, ale abys zahrál Slashe, tak doopravdy nepotřebuješ jeho signature kytaru, ani snímače. Např. u Anguse Younga jsem si taky nevšim, že by hrál na černý SG signature, která je dělaná spíš kvůli tomu, aby po ní skočili takoví, co nutně musej mít ocejchovaný, že to patří k tomu a tomu kytaristovi... Ten snímač si můžeš sehnat vždycky.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
To máš prvadu no, Angus ma normalni SG Std. ale střidá ročníky, Slash má taky standardy z různých ročníků, ale má tam nacpane Seymour signature. Bohužel na LP Std. nemám proto mě zaujala výroba podobné kytary.
- Alternátor
Já ti rozumím. Mít tolik peněz, že bych nevěděl co s nima, tak první co udělám, že si doletím do USA pro LP Customa a kdo ví co ještě. Sám do budoucna taky uvažuju o nějaký zakázkovce. Pokud ovšem konečně neklapne ta sportka... To by pak byla jedna z mnoha 
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Ty vole... Víš, že naprostá většina les paulů se liší pouze vzhledem, snímači a kvalitou materiálu? Všechno jsou to mahagon plus javor, mahagon krk, palisandr nebo eben hmatník a toď vše. Charakter LP dostaneš z jakéhokoliv LP ze správných materiálů. Podobnost Slashovi dosáhneš stejně tak se studiem nebo standardem nebo customem. Rozdíl ve snímačích (třeba oproti sd SH4) bude beztak minimání. Jako slash stejně znít nebudeš, pokud to nebudeš mít v ruce. A když to někdo v ruce má, věř mi, že bude znít víc jak Slash i na stratovi
Vždycky je to kytara, a abys dostal podobný zvuk, nepotřebuješ nutně totožný nástroj.
Teď rada, ber toho classica nebo se mrkni po levnějším starším studiu. Tím se dostaneš nejblíž tobě žádaného zvuku. A neřeš pořád 3,14čoviny.
Teď rada, ber toho classica nebo se mrkni po levnějším starším studiu. Tím se dostaneš nejblíž tobě žádaného zvuku. A neřeš pořád 3,14čoviny.
Aj tak polovica toho zvuku je v správnom aparáte (ak teda riešiš GNR) . IMO "obyčajné" Studio a nejaký lampový Marshall a si tam na 80% bez problémov
Ja moc nehledam nějakou určitou kytary, chci jen zvuk s kterým se už dá hrát a nezní to tak strašně jako Epiphone za 5t
Toho Classica bych chtel, ale majitel po týdnu a 2 emailech neodpovídá, škoda. Nechtěl jsem řešit aparát, protože si myslim že Hayden 40w lampa stačí, nebo myslíte že ne?
mam známýho, kterej hrál jednou na strašný sh*t kombo a nicmoc kytaru, ale měl to v ruce a zvouček co z toho dostal byl moc pěknej
EDIT: nevim jak hraješ, jen podotýkám, že pracky jsou základ
EDIT: nevim jak hraješ, jen podotýkám, že pracky jsou základ
Ibanez roadstar II RG530WP (Seymour Duncan+DiMarzio)
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
-
arcilucifer
Zvouček z shitovýho komba bude vždycky shitový i když bude technika sebelepší.
Tak oprava
v porovnání s jeho lampáčem to byl nahovno zvuk nicméně to nebylo tak hrozný jako třeba marshall mg. Stačí?

Ibanez roadstar II RG530WP (Seymour Duncan+DiMarzio)
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Takže kombo není problém? Uvažoval jsem o jiném (Marshal JVM 410H) ale stojí opravdu hodně peněz tak třeba za nějaký čas.