holky jsou to hezký, ale takové najdeš všude
kluci jsou buzny, vím to, jednoho mám ve třídě...chlapec jednou nezachápe, skončí na zemi a já na něm, vymlátím mu ty jeho kecy z hlavy

a jestli se toho vubec dozijeme....... už tu někdo vykladal co bude pak. styl OMO, ale uz si nepamatuju co to přesně bylowikxzen píše:Bojim se toho, co bude pak ...Zoom píše:A toho já se už nemůžu dočkathumus píše:emo je sh*t. ale jinak je mi uplne u prdele, casem to prejde...
Nejsi trochu pozer?!Na koncerty v cernym a v civilu chodit normalne.To mne prijde dost hloupy...To se musis furt prevlikat ne?Ze te to bavi...Je fakt komedie nekdy zajit na metalovy koncert.Kluci se prevliknou do cernyho,namaluji si ksichty na bilo.Navlecou bodaky a hura na podium.A kdyz dohrajou tak se zase prevliknou do "slusnyho" obleceni...fakt ubohy.....Metallistic píše:Tak proti buzerantům zrovna moc nemám,ale neříkám,že potřebuju být s nima v kontaktuI když teď sme šli u nás ve škole po schodech s kamošem a za náma se vynořila jedna buzna co ju máme na škole. . a já mu říkám: "Ty vole tak teď si drž p***l" on se málem složil smíchy a já rači zmizel,páč bůh ví jak to jednou může dopadnout. . .To bylo trochu OT ale jinak jako EMO je mi prostě strááášně proti kůži. . Jinak já nejsu nějákej zapřísáhlej metalista že bych nosil černou koženou bundu,černý rifle atd. . nosím to co se mi líbí. . Ale když jdu na koncert tak si ty tmavý hadry vezmu
,určitě je to normálnější jak nějáký EMO
![]()
![]()
![]()
Jakej pózér?nozaki píše:Nejsi trochu pozer?!Na koncerty v cernym a v civilu chodit normalne.To mne prijde dost hloupy...To se musis furt prevlikat ne?Ze te to bavi...Je fakt komedie nekdy zajit na metalovy koncert.Kluci se prevliknou do cernyho,namaluji si ksichty na bilo.Navlecou bodaky a hura na podium.A kdyz dohrajou tak se zase prevliknou do "slusnyho" obleceni...fakt ubohy.....Metallistic píše:Tak proti buzerantům zrovna moc nemám,ale neříkám,že potřebuju být s nima v kontaktuI když teď sme šli u nás ve škole po schodech s kamošem a za náma se vynořila jedna buzna co ju máme na škole. . a já mu říkám: "Ty vole tak teď si drž p***l" on se málem složil smíchy a já rači zmizel,páč bůh ví jak to jednou může dopadnout. . .To bylo trochu OT ale jinak jako EMO je mi prostě strááášně proti kůži. . Jinak já nejsu nějákej zapřísáhlej metalista že bych nosil černou koženou bundu,černý rifle atd. . nosím to co se mi líbí. . Ale když jdu na koncert tak si ty tmavý hadry vezmu
,určitě je to normálnější jak nějáký EMO
![]()
![]()
![]()
Ja myslim,ze to nedelaji z provokace...proste se chteji odlisovat no.A to je celkem prirozeny.Ja bych zase svuj styl nemohl mit jen v srdci.Kdyz tim stylem ziju tak se vsim vsudy :)a na lidi ,ktery na muj vzhled nejsou zvedavy tak mne jsou ukradeny.Nesnasim predsudky.Chapu,ze kazdej to ma jinak...presto me prijde legracni se oblikat jinak na koncerty a jinak do civilu.Tot vse.Stanley píše:nozaki, už to dám pokoj, ale ještě jednu věc: Já nevim co je obdivuhodnýho na tom, že ti rádobyemaři nosí všude stejný hadry a je jim jedno, co si druhý myslí. Ono jim to totiž tak jedno neníDělají to z provokace, aby vyvolali konflikty a pak se mohli litovat, že je nikdo nechápe
To jsou podle mě pózéři, tihle, co tím provokujou a musí za každou cenu demonstrovat všude svoje přesvědčení. Já nosím svůj styl v srdci a nemám potřebu ho neustále ventilovat na veřejnosti. Svoje metalový hadry beru skoro jen na vystoupení, nikde jinde na to totiž nikdo neni zvědavej
Nic ve zlym, nozaki, toť můj skromný názor
Hele blbě si mě asi pochopil. . Já nosím normální hadry,dejme tomu dziny,normál trika,nebo košilu. . ale když du na metalovej koncert tak se prostě obleču do tmavých hader(jen džiny nechávám modrý) a du,abych tam nebyl za uplnýho debila když budu celej v bílým. . !!!!!nozaki píše:Nejsi trochu pozer?!Na koncerty v cernym a v civilu chodit normalne.To mne prijde dost hloupy...To se musis furt prevlikat ne?Ze te to bavi...Je fakt komedie nekdy zajit na metalovy koncert.Kluci se prevliknou do cernyho,namaluji si ksichty na bilo.Navlecou bodaky a hura na podium.A kdyz dohrajou tak se zase prevliknou do "slusnyho" obleceni...fakt ubohy.....