Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
woro90-1

Re: Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?

Příspěvek od woro90-1 »

No a? :lol: Tak jí nahoře kousek ušmikli, aby bylo kam dát palec, no... Je rozdíl mezi "urážkou klasiky", která kolikrát vypadá lépe než originál, a skutečně neladícím vzhledem :wink:
Smells

Příspěvek od Smells »

Obrázek
Tak tohle je fakt HNUS !!!!!
Tohoto bych se bál i dotknout.Nevim proč,ale tvarem i barvou mě to připomíná napitý klíště.
HNUS !!
Fokus Les Paul STD2 - Akustika Strunal 2x - Elektroakustika Nashville - Dvanáctka Stagg - Jolana - Ukulele - Mandolína Stagg M20 - Guitar Rig :-)
minibb

Příspěvek od minibb »

koukni na předchozí stránku :wink: Nicméně ta kytara se mi hnusí pořád čim dál víc :lol:
Ibanez roadstar II RG530WP (Seymour Duncan+DiMarzio)
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

V reálu vypadá Longhorn lépe, ale pořád dost bizarně :D Že by mě ale nějak vyloženě odpuzoval, to ani ne...
minibb

Příspěvek od minibb »

tak na fotce je strašnej :D
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Smells

Příspěvek od Smells »

woro tohle nemůže v reálu ani nijak jinak prostě vypadat "líp". :D
Designer by potřeboval přinejmenším výprask.Kdyby to mělo aspoň jinou barvu tak by mě pohled na to aspoň neodpuzoval.
Fokus Les Paul STD2 - Akustika Strunal 2x - Elektroakustika Nashville - Dvanáctka Stagg - Jolana - Ukulele - Mandolína Stagg M20 - Guitar Rig :-)
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Já myslím, že se designérovi naopak povedlo přesně to, čeho (snad) chtěl docílit. Vytvořit jedinečný nástroj, o kterém se bude mluvit a nebude člověka, co by jej neznal. Trošku popíchnout tu konzervativní většinu.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Smells

Příspěvek od Smells »

Bummer: Když si kupuješ kytaru,tak hledíš na kvalitu zpracování,snímače a další věci,který jsou u kytary důležitý,ale řekněme si to na rovinu i vzhled v tom hraje velkou roli,jako u jinejch věcí co kupuješ.
V dnešním světě komerce je vše o penězích a úkolem designera by mělo být vytvořit něco co se bude dobře prodávat.
Tohle je prostě neprodejný,takže se designerovi nepodařilo to za co si vzal prachy tedy to aby se kytara lidem líbila a dobře se prodávala.
Píšeš konzervativní většina.Tohle není o konzervativnosti.Kdyby ta kytara byla uplně jiná než všechny ostatní kytary co jsem kdy viděl,ale líbila by se mi tak s tím nemám problém,ale tohle se prostě nelíbí nikomu.
Jestli se ovšem firma DANELECTRO chce zviditelnit tím,že prodává nejhnusnější kytaru na světě,tak to potom beru.
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

ale tohle se prostě nelíbí nikomu.
Mi se libi.
Hodně budem někde...
symar

Příspěvek od symar »

To snad měl ve své "skříni" i Eddie Van Halen, ono vůbec ty jeho kytary, no... Ty jeho telestratoněco taky nic moc. Myslím tedy dyzajn. No...
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Smells: Myslím, že máš poněkud omezený pohled na svět.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Smells

Příspěvek od Smells »

Bummer: Myslím že ne.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Úspěchem návrháře je, když dokáže svůj koncept dotáhnout do konce. Tedy v případě Longhorna dokázal zjevně přesvědčit představitele a vedoucí lidi Danelectra, že má smysl tento design uvést na trh. A paradoxně jsou nechtěnými propagátory i zatvrzelí kritici. Celkově firma Danelectro je odvážnou firmou a nezdá se, že by na tom tratili i po letech. Já osobně bych Longhorna si nepořídil, ale jinak ta kytara zní na kvalitativně různých ukázkách v celém YTB vždy dobře až skvěle. A co teprve baritonka a baskytara stejného tvaru...
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

Smells píše: Tohle je prostě neprodejný,
cha cha, prodejny je to prave docela dobre, prave proto, jak zminil bummer, spousta lidi nema tak omezeny pohled na svet.
Hodne lidi chce mit neco odlisneho, zapamatovatelneho a definice co je a co neni krasne je subjektivni stejne jako zenska krasa. Ty s tim muzes nesouhlasit dokonce proti tomu i protestovat, ale to je prave presne to co s tim muzes "udelat" :)

jinak direktivne mluvit za vsechny "nelibi se to nikomu".... pak ze cesi nemaji sebevedomi, muhehe
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Smells: takze ty dokazet rict co se vsem lidem libi a co ne? :roll:
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Mě hrozně baví lidé, kteří používají výrazny jako "prostě neprodejný" a "se prostě nelíbí nikomu" o věci, která se poměrně dobře prodává už více než padesát let a má status legendy, oblíbil si ji například Link Wray nebo Pete Townshend. Designérovi se nepodařilo? :lol:

edit: opraveny překlepy
Naposledy upravil(a) woro90-1 dne 5.11.2011 15:33, celkem upraveno 2 x.
Teorge

Příspěvek od Teorge »

A i kdybychom vynechali vzhled, tak by se určitě našel někdo, komu by sedla zvukově a mohl ji třeba využívat ve studiu ;-)
AntaresX9

Příspěvek od AntaresX9 »

Když nechám longhorna stranou (taky se mi ale nelíbí). Tak pro mě nejhnusnější kytara je véčko Draco od BC Rich a taky jejich tvar Beast
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Smells

Příspěvek od Smells »

OK je to tedy krásný nástroj !!!
Jen mě udivuje,že si žádnej z mejch oponentů si tuto krasavici nepořídil a zůstali jste v tom mým omezeným pohledu na svět a koupili jste si kytary s "klasickým" vzhledem.
minibb

Příspěvek od minibb »

Nikdo po tobě nechce, abys měnil názor :roll: Jenom si uvědom že slova:" nikomu se to nelíbí" jsou prostě blbost. Mě se nelíbí, to je pravda, ale najdou se i tací, kterým se bude líbit...
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“