Váš názor na VHT 6, Laney CUB, Peavey V R8

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Ondskan

Re: Váš názor na VHT 6, Laney CUB, Peavey V R8

Příspěvek od Ondskan »

PV royal 8 strašne trpí tým 8" repro. Inak malé šikovné. Ak by to malo 12" a reverb to by bola už iná káva. S tou 12 by to možno utiahlo i skušobňu na jazz alebo blues, samozrejme s takým nakopnutým zvukom. Inak mne sa docela osvedčil s použitím multáku. Po pridaní mierneho skreslenia (na domáce hranie je to fakt veľmi jemné) sa zvuk moduácií spevnil nabral na objeme. Ale osobne už by som to nekúpil. Buď blackheart s 12" alebo VHT 6.
Gear: Godin Progrresion, Schecter C1 w/SD TB4 + SH2 and 10-52 strings, Dunlop 87B Trigger, Laney TT50H, Checha 1x12 Open Back Cab - Celestion GT75; TC Electronic G-Sharp, CarlMartin 2WAH, Korg PitchBlack, Alesis iO2 Express + Amplitube3 + Reaper
https://www.youtube.com/user/Truecrew01 (Band)
http://bandzone.cz/guitarelectrification (Project)
Tonda

Příspěvek od Tonda »

VFiser píše: ..Ještě jsem se chtěl zeptat, když se bavíme o těch Laney CUB, doufám, že počítáte s tím, že bych vzal CUB 8 (který má jen Volume a Tone) psali jste tu, že je dobré, že má i Gain, ale to má až vyšší verze né ? (respektive CUB 10)
přesně tak, C8 nemá Gain

já Cub8 mám a VHT Special 6 si chci koupit :mrgreen:
(bude to moje 3. mini single ended s 6V6 )

na Spec. se mi líbí kromě ceny hlavně tohle:
VHTSpecial6stocklayoutlarge12Mar11.jpg
tady máš označený součástky, schema je k mání - a můžeš si to dobastlit podle svýho (teda jestli tomu rozumíš - já ne :mrgreen: )

ale jinak nečekám zázraky, přece jen je to šuntík za pár šupů, i když Handwired in China
I´m wheels... movin´wheels
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Ondskan píše:PV royal 8 strašne trpí tým 8" repro. Inak malé šikovné. Ak by to malo 12" a reverb to by bola už iná káva. S tou 12 by to možno utiahlo i skušobňu na jazz alebo blues, samozrejme s takým nakopnutým zvukom. Inak mne sa docela osvedčil s použitím multáku. Po pridaní mierneho skreslenia (na domáce hranie je to fakt veľmi jemné) sa zvuk moduácií spevnil nabral na objeme. Ale osobne už by som to nekúpil. Buď blackheart s 12" alebo VHT 6.

Tak PV8 nemá - na rozdíl od cub8 - výstup na ext.repro, to je problém, ale s trochou schopností se to dá vždycky dodělat.
I´m wheels... movin´wheels
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“