Tihle pánové jsou už trochu více melodičtí, ale pořád to do technodeathu patří řekl bych. Rozhodně mě tahle muzika docela baví.
Technický Death-Metal,Deathcore a jiné massacry...
- SIXPOUNDER
Re: Technický Death-Metal,Deathcore a jiné massacry...
To zni jak Arch Enemy rizly deathcorem. Uprimne receno me to nezaujalo a silene me tam rusi vokal 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
-
duckgrinder
Technickej Death mám moc rád
Vyzkoušejte třeba Nile - Laying fire upon Apep , Necrophagist - Stabwound , Obscura - Anticosmic Overdose , Dying Fetus - Your treachery will die with you , Quo Vadis - Break The Cykle, Behemoth - Xul , Fleshgod Apocalypse - The Violation atd.
Jinak z Deathcoru mám rád třeba Born of Osiris nebo All Shall Perish
Tak z tech metalu posloucham hlavne instrumentalni Blotted Science - brutalne slozita hudba (to je asi to, co me na tom pritahuje). Castokrat me napadla otazka, zda-li je vubec Ron Jarzombek z tohoto sveta. Jeho hudebni vnimani prekracuje meze lidskeho chapani. Jinak ve vetsine pripadech tech (=progressive) metal kapel nemuzu prekousnout vokaly (Meshuggah, Spastic Ink aj.), ktere me od poslouchani docela dost odrazuji.
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Ano, Blotted Science, Jarzombek pravdepodobne nema penis kdyz musi masturbovat na kytare a trpi nejakou exhibicionistickou poruchou, kdyz musi neco takovyho vydavat do sveta.
Na druhou stranu, mozna budu muset castecne prehodnotit nazor, kdyz zjistuju, ze se to muze treba i nekomu libit. Protoze pro me to je absolutne neposlouchatelny....
duckgrinder: od te Obscury to je Anticosmic Overload, ikoliv overdose...
Na druhou stranu, mozna budu muset castecne prehodnotit nazor, kdyz zjistuju, ze se to muze treba i nekomu libit. Protoze pro me to je absolutne neposlouchatelny....
duckgrinder: od te Obscury to je Anticosmic Overload, ikoliv overdose...
Hodně budem někde...
Tvůj nazor...
Mně se zas líbí, že nelpí na ohraných postupech a jdou si svou vlastní cestou...
Mně se zas líbí, že nelpí na ohraných postupech a jdou si svou vlastní cestou...
Jestli někdo znáte Keitha Merrowa tak tady je jeho death metalovej side project. Celkem fajn nážez
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender