AX84 50W

Stavba a úpravy zesilovačů, reproboxů či komb
kmensik
Rádce

Re: AX84 50W

Příspěvek od kmensik »

Klid, hoši. Všem, kdo viděli tehdejší fotky, a vidí teď postnutou fotku, je jasný velký kvatitativní krok kupředu. To chválím. Tehdejší trafa bych podle těch fotek taky nekoupil ze strachu, že přívody někde přežvejkám, že je to takové amatérské vrabčí hnízdo. Současný výrobek vypadá sakra líp.
Tady nešlo o to někoho pomlouvat. Spíš berserkerova odpověď je plná urážek, což v mých očích tohoto člena a výrobce trošku devalvuje. Chce to nadhled. Z obou stran.
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

to s tím cvokem sem tu nepsal já ale když už narážíte tak dobře - tenkrát sem tomu nerozuměl dnes si troufám říci že už o tom něco málo vím - bezpečné to snad bylo, ale byla to s prominutím slušná "prasárna" - jaká děláte trafa teď nedokážu posoudit - nevyzkoušel sem a nejspíš už ani nevyzkouším. mluvím na základě předchozí zkušenosti tečka nehodlám to dále rozebírat
mimochodem děkuji pěkně za ochranu osobních údajů :lol:

EDIT: ještě mě tak napadá - tím přízpěvkem jste pošpinil i mmjuze - uznávaného odborníka v oboru a tomu se to opravdu líbit nebude :wink:
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Berserker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berserker »

----------------------------------------
Naposledy upravil(a) Berserker dne 7.05.2018 12:35, celkem upraveno 1 x.
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

ohledně té ceny se omlouvám ale já ty trafa kupoval obě ještě za nějakých asi 2500 - teď sem se bavil s kamarádem který od vás nedávno kupoval výstupák na 20W za 800 což mi přijde více než slušné
mimochodem jsem rád že jste otevřený diskuzi - konečně to tu začíná vypadat konstruktivně :wink:

mimochodem - mmjuz je dobrý člověk a myslím že kdyby jste se poznali osobně že mezi vámi taková nevraživost nepanuje...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Berserker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berserker »

Berserker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berserker »

ombre
Bydliště: Východní čechy,ještě v Evropě,jak říkají někteří, za Českou Třebovou už je Asie

Příspěvek od ombre »

Berserker píše:Apropos mmjuzi, až budeš online, můžeš mi tu kabrňáckým stylem šoupnout ceny ze Silvratechu? Zajímalo by mě, jestli udělají napájecí trafo pro 30W lampový zes za pětikilo..?

EDIT: Nebo 650,- to je celkem fuk. MrB14cku to není nevraživost, alespoň z mé strany. Já toho člověka neznám a necítím k němu nic. To on mě poznal skrz nazkrz po dvouminutovém telefonním rozhovoru, kdy mluvil hlavně on. A když on na mě s "Cvokem" tak já na něj s "Prdelkou"..každý má právo na názor. O mě si taky někteří myslí, že jsem dobrý člověk a jiní mě zas nenávidí, tak už to na světě chodí.
Nedej se.
SG Epina-gibson snímače,Fender Squier- Macho snímače,Blackheart Killer Ant,Pod 2,asi dvacet různých efektů.Fender Telecaster Squier,Akustika Sigma guitar,Zoom G1on.
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Když porovnám toto:
Berserker píše:Kdo je u těbe cvok ty šušňu? :) Nejsi ty náhodou to pako, které mi tvrdilo, že když lakuju trafa ručně vrstvu po vrstvě, tak že se tam může dostat nějaká vzduchová bublinka nebo co..?
a toto:
Berserker píše:Apropos mmjuzi, až budeš online, můžeš mi tu kabrňáckým stylem šoupnout ceny ze Silvratechu? Zajímalo by mě, jestli udělají napájecí trafo pro 30W lampový zes za pětikilo..?

EDIT: Nebo 650,- to je celkem fuk. MrB14cku to není nevraživost, alespoň z mé strany. Já toho člověka neznám a necítím k němu nic. To on mě poznal skrz nazkrz po dvouminutovém telefonním rozhovoru, kdy mluvil hlavně on. A když on na mě s "Cvokem" tak já na něj s "Prdelkou"..každý má právo na názor. O mě si taky někteří myslí, že jsem dobrý člověk a jiní mě zas nenávidí, tak už to na světě chodí.
mám dojem, že se tu někdo naprosto zbytečně vzteká a ze samého vzteku mi připomíná ten vtip, jak ten krtek tu lopatičku možná nepůjčí, skoro určitě nepůjčí, určitě nepůjčí, krtku, strč si tu lopatičku do pr... - nebo se mezitím mmjuz ozval po telefonu že "to pako, které mi tvrdilo..." byl on? Jedna věc je (neřeším zda oprávněná nebo neoprávněná) nakvašenost z negativních referencí (podložených či nepodložených, to ví jen jejich autor, který se zatím nevyjádřil) a druhá věc je určitá úroveň diskuse. Doporučuji se zbytečně nevztekat a řešit to konstruktivně, bez agrese a vůbec bez zbytečných citových výlevů. Kdo je tady v právu se neodvažuji soudit, ale rozhodně bych dal za pravdu kmensikovi.
Berserker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berserker »

Naposledy upravil(a) Berserker dne 7.05.2018 12:36, celkem upraveno 1 x.
Berserker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berserker »

mmjuz
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmjuz »

Ano, ano, byl jsem to já, kdo žádal převinutí spáleného výstupáku a na dotaz ohledně vakuové impregnace jsi mi odpověděl, že impregnaci řešíš máčením v olejovém laku. To mi opravdu stačí. Nicméně optal jsem se ještě pár lidí z Tvého regionu, a jeden z nich s Tebou měl co do činění a varoval mě dost důsledně. Každopádně trafáky, které tu byly vyfoceny, měli už na pohled strašnou úroveň. Nechat čouhat konce vinutí na kterých je cca 300V a ošetřit je pouze silikonovou bužírkou, která praskne jen co se na ni člověk podívá, je prasárna, na tom trvám. Ceník Silveratechu si můžeš zjistit sám přímo u nich, mně bys stejně nevěřil a zase bys fňukal, že oni mají plnou továrnu lidí pracujicích zadarmo. Při té příležitosti se podívej, jak má vypadat transformátor. http://www.silveratech.cz/
Berserker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berserker »

mmjuz
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmjuz »

Takže donutil jsi mě, abych se prohrabal dodacími listy a našel tam síťák podobných vlastností, tomu, co jsi za 1300,- prodal Martinovi. A našel jsem jeden typ pro 20W class A podobné konstrukce jako F. Deluxe. Tedy EI 300 - 0 - 300V / 200mA, 3,2 - 0 - 3,2V / 3,5A a 5 - 0V / 2,5A. Cena 540,-Kč + DPH, tedy celkem 648,- Kč! Tedy slabá polovina Tvé ceny! Trafo je profi výrobek ke kterému výrobce dodá protokol o kusové zkoušce ( output control test record ) dle ČSN EN 61558. Co vše v tom protokolu zákazník najde, ani nebudu vypisovat, však Ty si to vygooglíš, šikulo. Nicméně majitel takovéhoto komponentu má 100% jistotu, že ho to při vhodném použití nezabije a dokonce mu bude trafáček v kombu sloužit až do ohluchnutí vlivem stáří. Jak takové trafo vypadá vidíš na obrázku. Jak vypadá trafo pro podobné použití z Tvé dílny za 1300,-Kč, jsem tu všichni před časem viděli. O nějakém protokolu o provedených zátěžových zkouškách si může MrB14ck tak leda nechat zdát. Krom toho na obrázku uvidíš TOP síťák pro Fender Deluxe Tweed od Mercury Magnetics. O kvalitách tohoto výrobku není třeba vůbec diskutovat. Prostě pro mě jsou dvě cesty, buď kvalitní, levný ač trochu neohrabaný trafáček od Silveratech, nebo butique kvalita od Mercury Magnetics za trochu větší peníz. Koupit nějaký garážový moták máčený v kýblu s olivovým olejem, pardon, olejovým lakem a následně pečený v kuchyňské troubě za neslýchaných 1300,-Kč bez jakékoli záruky může koupit jen blázen.
trafáci.JPG
Víš, moc Tě nechápu. Evidentně Ti nejdou kšefty a tak ses rozhodl zalovit v těchto vodách případné zákazníky. Našel jsi tu oprávněnou kritiku svého zboží a místo aby se nad tím zamyslel, a formuloval své další příspěvky třeba moudřejším způsobem: " dříve nebyla má trafa úplně nejlépe řešena, dnes je tomu jinak... ", nebo pod. Tak začněš histerčit jako rozmazlený fakan, urážet mě i jiné a navíc mě nutíš, abych tu uvedl fakta, která Tvé motance ještě více zadupou do výkalů. Tímhle způsobem si děláš akorát špatnou reklamu. Ale jak chceš. Každý sám strůjce štěstí svého. Mohu Ti slíbit, že jakmile se tu v budoucnu objeví nějaký hošík s dotazem, kde koupit trafa, budu ho důrazně varovat před nákupem u Tebe a nadále protěžovat např. nákup v Silveratechu. Tím si zajistím klidný spánek, že je hošík v bezpečí a ještě mu ušetřím 50% ceny a můžeš se třeba na hlavu stavět.
mmjuz
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmjuz »

Teď si vzpomínám. Před časem jsi tu plakal, že nikdo není schopen nahrát ukázky Tvých aparátů, aniž by je degradoval. Nabídl jsem Ti prakticky bezplatnou možnost v prověřeném studiíčku v Brně a k tomu jsem chtěl přizvat některého z vážených členů tohoto fóra. Navrhoval jsem Wohmu a on nebyl proti. Ty jsi tuhle nabídku odmítl. Tím jsi přišel o možnost dobré reklamy právě tady. Myslíš, že jsem Ti to nabízel ze závisti, z které mě obviňuješ?
Zatím tu urážíš jen Ty mě a napadáš mě ze zaujatosti. Já se tu nikdy nijak nevyjádřil k Tvým aparátům, neviděl jsem je a neslyšel. Pouze jsem kritizoval trafa, které jsi prodal Martinovi. Z nějakého důvodu to tady po čase vytáhneš a cítíš se uraženě.
Berserker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berserker »

Přílohy
Trafo.jpg
PA128935-2.jpg
Naposledy upravil(a) Berserker dne 7.05.2018 12:37, celkem upraveno 1 x.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Chlapi, nechci se vám do toho motat, když jsem navíc asi ten úplně poslední, kdo může posoudit, kdo z vás má větší pravdu. :mrgreen: Ale kdybyste na sebe přestali štěkat a zkusili svou diskusi oprostit od emocí a zaměřili ji takovým směrem, aby to někomu k něcemu bylo, myslím, že by se nikdo nezlobil. Osobní sympatie se dají řešit po SZ.
Nejvíce by asi pomohlo, kdyby sem Berserker vystavil nějaký ten atest, což by jistě pár lidí zbavilo pochybností. Obrázky výrobků jsou jistě fajn, ale o dodržování norem to asi moc nevypoví.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Smutné je, že tu evidentně nikomu nedochází, že reklama se nedělá jen tím, jak je zboží kvalitní, ale i tím, jak se propaguje. Debata výše mě rozhodně nepřemlouvá k tomu, abych si u Berserkera cokoli koupil, nehledě na to, jak kvalitní jeho výrobky jsou nebo ne.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Berserker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berserker »

Přílohy
AAA-2.jpg
AAA-1.jpg
Smile

Příspěvek od Smile »

nikdo po tobe nechce aby ses hezky usmival, ale tlacitko EDIT bys pouzivat mohl.
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Berserker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berserker »

Odpovědět

Zpět na „Aparatury“