Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?
Pravidla fóra
Re: Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?
OK
Fokus Les Paul STD2 - Akustika Strunal 2x - Elektroakustika Nashville - Dvanáctka Stagg - Jolana - Ukulele - Mandolína Stagg M20 - Guitar Rig 
-
arcilucifer
nebudu arbitrům krásy do toho kecat, ale když jste u toho Longhorna, tak tahle se mi opravdu líbí jak design tak vtip.

Jo tady vypadá lépe, než na té fotce z obchodu.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
S tim sunburstem se mi ta kytara i docela líbí a třeba kdybych nehrál metal tak do nějakýho jinýho stylu bych si jí i klidně koupil v týhle barevný úpravě
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
- Alternátor
Nevím no... Dost bizarní a i kdyby byla vykládaná diamantama, líbit se mi nebude. Sice může hrát excelentně, ale na něco takovýho bych se prostě doma koukat nechtěl.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
na co to ma tolik potaku?
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
- Alternátor
Kdyby sis tam někdy v budoucnu chtěl udělat díru na další snímač 
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
piezo?
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
-
Teorge
Nebo třeba volume a tone pro každou cívku zvlášť 
LP s Floydem. Hnus.
- Slimy
- Kontaktovat uživatele:
Úplně nejhůř to taky nevypadá 
"Lots of people talk and few of them know..."
Nový model Gibson Flying V:

Gear: Godin Progrresion, Schecter C1 w/SD TB4 + SH2 and 10-52 strings, Dunlop 87B Trigger, Laney TT50H, Checha 1x12 Open Back Cab - Celestion GT75; TC Electronic G-Sharp, CarlMartin 2WAH, Korg PitchBlack, Alesis iO2 Express + Amplitube3 + Reaper
https://www.youtube.com/user/Truecrew01 (Band)
http://bandzone.cz/guitarelectrification (Project)
https://www.youtube.com/user/Truecrew01 (Band)
http://bandzone.cz/guitarelectrification (Project)
Nevím, jestli je tohle vlákno zaměřeno jen na kytary oficiálních výrobců, nebo jestli jsou zde tolerovány i jiné "výtvory". Našel jsem jednu basovou kytaru, která se mi osobně nelíbí.

-
kristynatrochtova
Mně se třeba líbíMilanT píše:Nevím, jestli je tohle vlákno zaměřeno jen na kytary oficiálních výrobců, nebo jestli jsou zde tolerovány i jiné "výtvory". Našel jsem jednu basovou kytaru, která se mi osobně nelíbí.
Tohle je náhodou good. Vtipnější kytaru jsem nevidělMilanT píše:Nevím, jestli je tohle vlákno zaměřeno jen na kytary oficiálních výrobců, nebo jestli jsou zde tolerovány i jiné "výtvory". Našel jsem jednu basovou kytaru, která se mi osobně nelíbí.
Fokus Les Paul STD2 - Akustika Strunal 2x - Elektroakustika Nashville - Dvanáctka Stagg - Jolana - Ukulele - Mandolína Stagg M20 - Guitar Rig 
-
John M. William
Třeba se někomu líbí..Adys301 píše:
to se gibsonu moc nepovedlo

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
Mě se ta "šípovka" od Gibsona docela líbí, je to taková veselá kytara
Chmurné myšlenky ve mě spíš vzbuzuje tahle hřbitovní Epina (vlastně taky Gibson).
Při představě, že jí každý večer ukládám ke spánku do rakve...

Chmurné myšlenky ve mě spíš vzbuzuje tahle hřbitovní Epina (vlastně taky Gibson).

-
kristynatrochtova
Souhlasím, to už se mi taky víc líbí to obrácené véčko než tohleMilanT píše:Mě se ta "šípovka" od Gibsona docela líbí, je to taková veselá kytara![]()
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
já bych řekl, že to budou dva sety pro ten kobylkáč, mezi kterými můžeš přepínat tím switchem... jinak mi to nepřipadá moc logickéTeorge píše:Nebo třeba volume a tone pro každou cívku zvlášť
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"