Skvělé, Jimmy tady nadhodí jiný úhel pohledu, nad kterým by se možná admini měli možná trochu zamyslet [a teď nemyslím v případě Rockyho, ten příspěvek evidentně rasistický a vulgární byl, tedy si rozhodně cenzuru zasloužil a myslím, že vysvětlení které jste mu podali, bylo naprosto dostačující (obzvlášť jasně to napsal Wohma, tedy pokud je něco mimo zákony ČR, nemá to tu co dělat), ale spíš jsem ho pochopil (a je to na jeho konci i napsáno) jako určité naznačení toho, že ta hysterická ochrana "jinak barevných" začíná být opravdu směšná a tou vaší "pozitivní diskriminací" velmi silně zavánějící], použil při tom, stejně jako chvíli před ním Nero (a to je fakt) uvozovky a přesnou citaci z předchozího příspěvku a nadhodil příklad, jak by to mohlo být chápáno.
Nevěřím, že nejste schopní pochopit, že v tom stavu, do kterého jej RedBull svým přehnaně úzkostným zásahem uvedl, jaksi postrádá smysl a výpovědní hodnotu (i pokud pomineme Nerův ""precedens"", s nějakou cenzurou takovýchto případů jsem se nikde jinde nesetkal (uznávám, že Jimmy mohl třeba vyhvězdičkovat alespoň dvě, tři písmena v každém slově)). Na to se Jimmy (podle mě oprávněně) ohradí a následuje vpodstatě nepřímé vyhrožování trestem (RedBull: "Byli tu i uživatelé, kteří to dotáhli tak daleko, že i vulgarita byl podpůrným důvodem, proč uživatele zabanovat.", "Můj problém to není, ty riskuješ působení zde."), navážení se do mentálních schopností (Nero: "Koukám, že v kolonce věku máš 28 let. Pak se opravdu divím, že ti tu musím vysvětlovat věci, které jsou jasné průměrně inteligentnímu středoškolákovi.") a je mu připisováno něco, co vůbec nevypustil (Nero: "A chceš Rockyho obhajovat, že měl jeho post být ponechán v původním rasistickém znění, které sám jako rasistické uznal?" - Jimmy, pokud vím, nikde nehájil Rockyho rasismu, pouze podotknul, že cenzura slova "černý" je přinejmenším komická. To slovo podle mě poměrně přesně (nechceme-li zabředávat do takových věcí, jako je např. "kaštanově hnědá") popisuje neoddiskutovatelnou vlastnost Romů a tou je barva pleti.).
Vysvětlení "problému", na který se Jimmy psal, jsem tady nenašel... jen neustále plácáte tři věci kolem dokola.
Vážně mi tu teď připadáte jak psi honící se za vlastním ocasem.
Upozorňuju, že tímto příspěvkem NEMÁM V ÚMYSLU obhajovat jakékoli rasistické myšlenky, ale pouze poukazuji na nesmyslnost jednání RedBulla s Nerem a částečně i wikxzena.
Zároveň bych rád poprosil, aby případná reakce na mě neobsahovala cosi o dobré vůli adminů pracujících pro zdejší fórum a jejich nezištnosti, protože to s tímhle případem nemá co do činění a rozhodně tady nemíním znevažovat jejich práci, kterou bezesporu odvádějí dost dobře. Také je to jeden z důvodů, proč tento příspěvek píšu - mám spoustu dobrých důvodů se domnívat, že jsou to inteligentní a vzdělaní lidé, schopní se zamyslet nad svým jednáním a případně přiznat nedokonalost ve svém jednání. Díky.
EDIT:
Nero píše:Aby bylo jasno, jako administrátor si zcela jistě v tomto případu můžu dovolit zmínit něco, co by se jinému uživateli cenzurovalo. Stejně jako policista v zápisu nebo soudce v odůvodnění rozsudku.
A také stejně, jako případná obhajoba u soudu, nebo kdokoli, kdo si na takového soudce/policistu přijde stěžovat.