Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od Red Bull »

Jimmy2 píše:mazec.. slovo černý je tu cenzurované. Gratuluju!

Zajímá mne, proč Nero » 6.11.2011 13:07 může psát výrazy/slovní spojení, které se jiným uživatelům netolerují.

Býku, tady máš ještě co dohánět: search.php?st=0&sk=t&sd=d&keywords=%2Bhajzl++ , jistě měříš všem stejným metrem :mrgreen:
Bylo cenzurované slovní spojení :wink:
Vulgarismy cenzuruji, když na ně narazím a když mam čas. Řekneš-li si přímo o to, tak se nediv, že to udělám. Je to porušení pravidel, tedy ne problém až tak můj jako tvůj popřípadě Váš. Byli tu i uživatelé, kteří to dotáhli tak daleko, že i vulgarita byl podpůrným důvodem, proč uživatele zabanovat.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

Byk: pokud to neni tvuj problem, needituj moje posty. Myslim (tedy doufam), ze jsi pochopil, ze kontext je stejny jako v citovanem prispevku. Nevim proc jsi ho rozstristil (a vlastne i pointu), nevidim v tom duvod. Cenzuru vulgarnich slov bych pochopil, ale tohle ne. A neřekl jsem si o to, jak naznačuješ. Napsal jsem to dle precedensu výše.

Nemam rad omezovani, ani prekrucovani mych nazoru. Nemam rad mereni ruznymi metry. A chci a budu oznacovat veci pravymi jmeny.
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Můj problém to není, ty riskuješ působení zde. Na druhou stranu mam jako jeden z moderátorů právo editovat cizí příspěvky, zamykat témata atd. atd.

Ani jeden nejsme placeni za to, že tu působíme. Tudíž nelze čekat 100% pokrytí fóra. Na fóru máme automatickou cenzuru vulgarismů - problém je, že díky tomu jaká čeština je, tak nefunguje na 100%.

Necitoval jsi příspěvek, ale jeho pisatele a přesný čas. To je hezké, ale promiň nebudu to dohledávat - pokud chceš, abych si to přečetl, tak musíš poskytnout plnohodnotnou citaci. :wink:
Jen tak na okraj - kontext a napsaná forma se může zcela lišit.

Jsi omezen kodexem uživatelů: oznameni/uzivatelsky-kodex-pravidla-fora-t5038.html = pokud nejsi schopen akceptovat tyto pravidla a rozhodnutí moderátorů, tak asi nebude toto fórum pro tebe to pravé. Pravidla tu jsou a respektovat se musí.

Měření různými metry - každý moderujeme trochu jinak. Nejsi jediný, komu jsem cenzuroval ručně vulgarismy (někteří by mohli vyprávět :wink: )

Označuj si co jak chceš, ale v souladu s výše citovaným kodexem uživatelů.

Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

@Býk: Nevím co bych dodal. Snad jen, nemrkej na mě smajlíky, teď už to není vhodné ani na místě. Diskuze s tebou tady postrádá smysl; pakliže nechápeš obsah mých příspěvků, vzdávám se jí tedy. Já než zareaguju na nějakou diskuzi (postem, editovat cizí nemůžu - to bych si to tuplem nejdřív prošel), tak si přečtu alespoň její konec. Ostatní čtenáři pak můj příspěvek chápají v kontextu s diskuzí, že. Tedy většina. Zřejmě vidíš nějakou červenou a zbytek arény tvrdošíjně přehlížíš.

Tímhle příspěvkem se vracím k tématu a rád bych upozornil na Red bullovo chování/zásahy zde.. Když už se tady s tím píšu.
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Stížnost bude tedy vedena i na mou osobu, protože v tomto se Red Bulla zastávám a jen doplním, že Tvůj první příspěvek, kterým ses vložil do případu (i diskuse), jenž se tě netýkal, jsem považoval za zbytěčně přehnaný a o jeho účelu jsem si od začátku dělal značné pochybnosti. Provokativní byl v každém případě. Místo zlehčení přispěl spíše k zhuštění atmosféry.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Jimmy2 píše: Zajímá mne, proč Nero » 6.11.2011 13:07 může psát výrazy/slovní spojení, které se jiným uživatelům netolerují.
Jistě sis všiml, že ono slovní spojení je v úvozovkách, tudíž je citací. Tento výraz je výrazem, který byl Rockymu cenzurován. Musel jsem to zmínit, když jsem se s Rockym bavil o tom, proč jsem to udělal. Kdyby sis ten příspěvek přečetl, pravděpodobně bys to pochopil.

Celkově ta tvoje narážka pouze ukazuje argumentační nouzi a neochotu uvažovat.

Každopádně, nehledě na jakákoli pravidla fóra, používání vulgarismů není věc, kterou by se rozumný člověk chtěl navenek prezentovat. Zkus se zamyslet, jestli by ses stejně vyjadřoval v reálném životě před cizími lidmi nebo lidmi, s kterými by ses mohl dostat do formálního kontaktu, jestli by ses pod takové vyjadřování podepsal a vystavoval ho k obdivu.

Edit: Koukám, že v kolonce věku máš 28 let. Pak se opravdu divím, že ti tu musím vysvětlovat věci, které jsou jasné průměrně inteligentnímu středoškolákovi.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

@Nero: Asi jsi si nevšiml, já to měl (a stále mám) taky v uvozovkách. V těch samých. Jedno a to samé vulgární slovo jsem použil i v následných příkladech. Musel jsem to zmínit (vnímavý čtenář si opět všimne uvozovek - citace) právě proto, že částí pointy bylo na ni ukázat (zbylá část pointy byla poukázat na (pozitivní) diskriminaci a předjímání generalizace). To nepochopil (nejen) jeden z moderátorů, a doprasil mi post tak, že moje pointa je čitelná hůře / blbě / vůbec.

Kdyby jsi to takto nevyvalil na sklo takle ty přede mnou, nikdy bych si onu vulgaritu nedovolil (popravdě tohle mě zarazilo a bylo jedním z impulzů vůbec reagovat). Jinak ho na internetu nepoužívám (doufám). Ostatní cenzurované výrazy nebyly vulgární vůbec, nebo v běžné toleranci fóra (viz. má ironická reakce na Býka dále).

Stále to neodpovídá otázku, proč jsem byl cenzorován (kdyby jen sprostá slova) já a ne ty už dřív?

Edit: Čtu si ten svůj příspěvek znovu, a herdek, vždyť to bije do očí, vyloženě jsem tam vypsal i na příkladech, proč a jak chápu daná spojení já / společnost. Až moc (P.P.S.), zřejmě jsem fakt chtěl, aby to pochopil každý.. A prd.
Naposledy upravil(a) Jimmy2 dne 7.11.2011 15:00, celkem upraveno 1 x.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Opravdu to myslíš vážně?

Jestli máš dojem, že úvozovky tě opravňují dělat cokoli, tak pak se toho pocitu zbav. Je rozdíl mezi tím být (např.) vulgární nebo pomocí odkazu dávat najevo, že se s vulgárními lidmi bavit nebudeš. Já jsem tu narozdíl od výše zmíněných uživatelů rasisticky nevystupoval a vulgárně jsem neoznačoval žádnou skupinu lidí, tudíž nevidím důvod, proč by mé příspěvky měl kdokoli cenzurovat.

Pokud bych daná slova vložil namísto do úvozovek do BBcode citace, pochybuju, že bys takto reagoval. A pokud ano, tak je to tím spíš nepochopitelné.

Pokud vezmu konkrétní větu a zcenzuruju ji, vypadne z toho následující: "S člověkem, který lidi označuje za zvířata a ***** si nemám v tomhle ohledu co říct. Rasismus je rasismus a na tohle fórum rozhodně nepatří." Takto ta věta opravdu postrádá smysl - 1) je nepochopitelná, 2) není z ní jasné, proč se s Rockym odmítám bavit, 3) nikdo třetí si z ní nic neodnese.

Pokud tě dotyčná slova natolik pohoršila, měl by sis spíš stěžovat, proč byl Rocky pouze napomenut a ne rovnou vykázán na věky věkův, když si dovoluje být takto otevřeně rasistický.

Vzhledem k tomu, že jsem tvůj post v originálním znění neviděl, nemůžu se k němu konkrétně vyjadřovat. Každopádně ho nelze vnímat jinak než jako provokaci. Nedivím se, že ho někdo z moderátorů chopil, protože to je ostatně jejich práce.

Žádné pozitivní diskriminace jsem si nevšiml. Vystupování proti jedné skupině diskriminujících zajisté není pozitivní diskriminací skupiny druhé, těmi prvními diskriminované.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

Nero píše:a vulgárně jsem neoznačoval žádnou skupinu lidí, tudíž nevidím důvod, proč by mé příspěvky měl kdokoli cenzurovat.
Já také ne!
Nero píše:Pokud vezmu konkrétní větu a zcenzuruju ji, vypadne z toho následující: "S člověkem, který lidi označuje za zvířata a ***** si nemám v tomhle ohledu co říct. Rasismus je rasismus a na tohle fórum rozhodně nepatří." Takto ta věta opravdu postrádá smysl - 1) je nepochopitelná, 2) není z ní jasné, proč se s Rockym odmítám bavit, 3) nikdo třetí si z ní nic neodnese.
Krásné. Proto jsem použil to samé slovo také já stejným způsobem (viz můj předchozí příspěvek - to píšu fakt tak nasrozumitelně?).
Nero píše:Žádné pozitivní diskriminace jsem si nevšiml.
Bože, Nero, to je právě případ mého příspěvku. Cenzura nečeho, co není rasismus a jako bonus výrazu, který je použitý jako ukázka úplně stejným způsobem uživatelem nade mnou bez postihu.
Nero píše:Vzhledem k tomu, že jsem tvůj post v originálním znění neviděl
Touche! Můžu ti to poslat soukromě, nebo raději i s legendou a možná, že bys konečně pochopil co jsem napsal. Ale přijde mi to trochu jako rozmazávání výkalu, tohle se lépe vysvětlí zoči voči. Člověk si nepřipadá tak trapně že zabíjí vtip před tolika svědky.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Cenzura vulgarismů je pozitivní diskriminace? Ale no tak... Ne že bych Wikipedii považoval za extra věrohodný zdroj, ale zkus si přečíst, co ta pozitivní diskriminace je.

Tvůj příspěvek vulgární byl, takže mohl být zcenzurován. Je to tu napsáno i v pravidlech, která si zajisté četl. Kolem a kolem by se tvůj příspěvek klidně mohl považovat za provokaci (kterou jistě byl) a trolling, který zde taky nikdo nebude schvalovat a před kterým jsem několik dní zpět speciálně varoval.

Opravdu se pořád chceš bránit, jak vtipně si to myslel a jak si jednal zcela dle pravidel?

(A chceš Rockyho obhajovat, že měl jeho post být ponechán v původním rasistickém znění, které sám jako rasistické uznal? Což byl zcela původní smysl tvého zcenzurovaného postu - protože pak si akorát stejný rasista jako on a tím spíš se o tom s tebou nehodlám bavit.)

PetrPeter 1975 - 2008
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

Nero teď si mě fakt nas***:

nero: cenzura vulgarismů je pozitivní diskriminace?
wiki: "který označuje snahu o zvýhodnění určitých domněle znevýhodněných skupin obyvatelstva"
--
já: Cenzura nečeho, co není rasismus

Ne úplně přesné to uznávám, ale snad si průměrně vzdělatelný člověk domyslí, jak to myslím. Že někdo vidí znevýhodnění tam kde není (domnívá se). Určitých - v tomto případě černých. První co mě napadlo bylo tohle označní.

nero: Tvůj příspěvek vulgární byl
---
já: Ignoruješ co píšu? Byl vulgární stejně jako tvůj, který postih nedostal, jen jsem použil více příkladů. Nikomu jsem vulgárně nenadával.

nero: jak vtipně
---
já: nebyl to vtipný příspěvek. Poukázal na něco, co mi vadí. Opět, nečteš co píšu (předjímání, generalizace)?

nero: zcela dle pravidel
---
já: viz moje P.P.S.: a tvůj precedens. Cenzuru vulgarit chápu (taky jsem už napsal!). Nechápu měření dvojím metrem.

nero: A chceš Rockyho obhajovat
---
já: Nechci, teď se bavím o mých příspěvcích. Rockyho originál jsem nečetel (ani nebyla možnost), a bavil jsem se jen o slovním spojení a náhledu na něj. Ano, o tom spojení v uvozovkách, které jsi vykousl ty a já na to navázal, že to třeba nemusí být rasistické (v některých případech, co si to nezaslouží, ale přesto je tam společnost tlačí. Rockyho jsem explicitně nezmínil - neviděl jsem jeho post, tudíž nekomentuju).

Opravdu to myslíš vážně?

P.S.: Citace italic, nebyl čas a chuť si v té nakrklosti hrát s quote :)

Edit: v P.S. původního příspěvku jasně píšu, že příspěvek není myšlen rasisticky. Fakt doufám, že tu napíšeš, že si ze mě jen utahujete.
Naposledy upravil(a) Jimmy2 dne 7.11.2011 15:44, celkem upraveno 1 x.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Nikoho jsem nezvýhodňoval já, ani nikdo z moderátorů. Nezvýhodňoval jsem ani Čechy, ani Romy, ani kohokoli jiného. Není tu tedy žádná pozitivní diskriminace. To tvoje se necenzurovalo z důvodu domnělého rasismu, ale kvůli tomu, že to bylo vulgární. Bohužel asi pořád nechápeš, co ta pozitivní diskriminace je.

Sám uznáváš, že příspěvek vulgární byl, takže asi souhalsíš s tím, že měl být zcenzurován. Nestěžuj si tedy na to, že tvůj příspěvek byl zcenzurován, ale na to, že můj nebyl. Třeba ti to Red Bull s Wikxzenem vysvětlí jinak, já ti použití daných slov, která bych já osobně nikdy tak jako jejich autor nepoužil, vysvětlil výš a nic jiného ti k tomu už neřeknu. Ostatně - sám si Rockyho post neviděl a jen na základě toho, že jsem já zmínil, co jsem zmínil, si můžeš udělat názor na to, co Rocky říkal.

Tvůj příspěvek začínal tím, že nechápeš, proč si Rocky vysloužil zcenzurování. Vzhledem k tomu, jak tu haštěříš, bych předpokládál, že s jeho vyjadřováním také nesouhlasíš a cenzurování rasistických poznámek budeš naopak podporovat.

Mimochodem, poukazovat tu na nevhodnost cenzury vulgarismů a začínat příspěvek vulgární větou, to chce hodně odvahy.

PetrPeter 1975 - 2008
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Příspěvek byl zcenzurován kvůli vulgritě. Navíc na začátku bylo rasistické spojení, které tu netrpíme. Pokud došlo k cenzuře v UG, tak nechápu, proč si myslíš že slovní spojení stejně rasistické nebude zcenzurované zde. Jako příklad to bylo zcela nevhodné, dobrý úmysl se v tom najít nedal. Za 5 dní tu byly tři rasistické příspěvky, každé s jiným slovním spojením - zcenzuroval jsem jedno já, jedno Nero = nechápu tedy rozčarování nad cenzurou téhož.

Uvozovky nejsou samospásné, navíc Nero citoval ještě jinou myšlenku z příspěvku Rocky_MK. Oháníš se tu tedy argumenty, které nejsou zcela v souladu s tím co prezentuješ. Necitoval jsi nikoho a o to více není co řešit.

Je tedy třeba rozlišovat - staly se tu dva případy rasismu, které jsme cenzurovali = pak se objevil tvůj příspěvek zde, zcela stejné úrovně. Logický výstup byl cenzura, jako u všech ostatních.

Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

Nikoho jsem nezvýhodňoval já, ani nikdo z moderátorů.
V mých očích jsi byl ty zvýhodněn nade mnou.

To tvoje se necenzurovalo z důvodu domnělého rasismu, ale kvůli tomu, že to bylo vulgární.
Nikoli. jako důvod v patičce vidím: Důvod: Cenzura vulgarismů a rasisticky zabarvených spojení.

že měl být zcenzurován
Ok, minimálně něco z toho co píšu čteš. Stejně jako tvůj příspěvěk (první odstavec tohoto postu).

Nestěžuj si tedy na to, že tvůj příspěvek byl zcenzurován, ale na to, že můj nebyl.
Proboha, a co jsem tu už poněkolikáté napsal? Stejný metr? Nic? Oběma nechat nebo oběma cenzurovat? Nic?

jen na základě toho, že jsem já zmínil, co jsem zmínil, si můžeš udělat názor na to, co Rocky říkal.
Víceméně ano, i z jeho reakce.

Tvůj příspěvek začínal tím, že nechápeš, proč si Rocky vysloužil zcenzurování.
Ne že nechápu, vysekl jsem to co jsem věděl že napsal. Tu část. A navázal, že ne vždy to tak je. Oslí můstek, okej - vím a uznávám. Ale ve svém příspěvku dál to pomocí příkladů jasně ukazuju. Ne na kontext Rockyho příspěvku (který jsem neviděl), ale na slovní spojení a jejich (ne)možnost použití v dnešní společnosti. Celé to zabil (a vlastně zasadil krásnou tečku) býk, který tuto společnost předvedl ve světle, které jsem v tom samém příspěvku zklamaně poukazoval. A to už mě hodně zklamalo (mé Gratulace), protože tady už k mýlce dojít nemohlo a opravdu to zde zafungovalo způsobem, na který jsem poukázal.

Vzhledem k tomu, jak tu haštěříš, bych předpokládál, že s jeho vyjadřováním také nesouhlasíš a cenzurování rasistických poznámek budeš naopak podporovat.
Hašteřím se, protože cítím křivdu. Jak vidíš ignoruju poznámky na svůj věk, osobnost či povahové rysy a omáčku mimo to, o čem chci diskutovat, která možná plyne z nepochopení. Rasistické poznámky odsuzuji. Ano.

Mimochodem, poukazovat tu na nevhodnost cenzury vulgarismů a začínat příspěvek vulgární větou, to chce hodně odvahy.
Stejný způsob zvýraznění meritu věci jako opakované použití tebou citovaného sousloví, potažmo slova typu vulgaris. Koule na nehvězdičky jsem neměl, jedině že by to napsal už dřív admin nade mnou :)
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Aby bylo jasno, jako administrátor si zcela jistě v tomto případu můžu dovolit zmínit něco, co by se jinému uživateli cenzurovalo. Stejně jako policista v zápisu nebo soudce v odůvodnění rozsudku. Smiř se s tím, že jako administrátor tu v jistých věcech mám výsadní postavení. Pokud ti to vadí, je mi líto, ale jinak to nebude, dokud to bude plnit svůj účel a nepřekračovat jisté meze.

Pokud bych se choval sám vulgárně, rasisticky, etc., každý moderátor by měl právo mě cenzurovat a dokonce požadovat to, abych zde s funkcí administrátora seknul, protože v tom případě bych tu neměl co dělat.

PetrPeter 1975 - 2008
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Skvělé, Jimmy tady nadhodí jiný úhel pohledu, nad kterým by se možná admini měli možná trochu zamyslet [a teď nemyslím v případě Rockyho, ten příspěvek evidentně rasistický a vulgární byl, tedy si rozhodně cenzuru zasloužil a myslím, že vysvětlení které jste mu podali, bylo naprosto dostačující (obzvlášť jasně to napsal Wohma, tedy pokud je něco mimo zákony ČR, nemá to tu co dělat), ale spíš jsem ho pochopil (a je to na jeho konci i napsáno) jako určité naznačení toho, že ta hysterická ochrana "jinak barevných" začíná být opravdu směšná a tou vaší "pozitivní diskriminací" velmi silně zavánějící], použil při tom, stejně jako chvíli před ním Nero (a to je fakt) uvozovky a přesnou citaci z předchozího příspěvku a nadhodil příklad, jak by to mohlo být chápáno.
Nevěřím, že nejste schopní pochopit, že v tom stavu, do kterého jej RedBull svým přehnaně úzkostným zásahem uvedl, jaksi postrádá smysl a výpovědní hodnotu (i pokud pomineme Nerův ""precedens"", s nějakou cenzurou takovýchto případů jsem se nikde jinde nesetkal (uznávám, že Jimmy mohl třeba vyhvězdičkovat alespoň dvě, tři písmena v každém slově)). Na to se Jimmy (podle mě oprávněně) ohradí a následuje vpodstatě nepřímé vyhrožování trestem (RedBull: "Byli tu i uživatelé, kteří to dotáhli tak daleko, že i vulgarita byl podpůrným důvodem, proč uživatele zabanovat.", "Můj problém to není, ty riskuješ působení zde."), navážení se do mentálních schopností (Nero: "Koukám, že v kolonce věku máš 28 let. Pak se opravdu divím, že ti tu musím vysvětlovat věci, které jsou jasné průměrně inteligentnímu středoškolákovi.") a je mu připisováno něco, co vůbec nevypustil (Nero: "A chceš Rockyho obhajovat, že měl jeho post být ponechán v původním rasistickém znění, které sám jako rasistické uznal?" - Jimmy, pokud vím, nikde nehájil Rockyho rasismu, pouze podotknul, že cenzura slova "černý" je přinejmenším komická. To slovo podle mě poměrně přesně (nechceme-li zabředávat do takových věcí, jako je např. "kaštanově hnědá") popisuje neoddiskutovatelnou vlastnost Romů a tou je barva pleti.).

Vysvětlení "problému", na který se Jimmy psal, jsem tady nenašel... jen neustále plácáte tři věci kolem dokola.
Vážně mi tu teď připadáte jak psi honící se za vlastním ocasem.

Upozorňuju, že tímto příspěvkem NEMÁM V ÚMYSLU obhajovat jakékoli rasistické myšlenky, ale pouze poukazuji na nesmyslnost jednání RedBulla s Nerem a částečně i wikxzena.
Zároveň bych rád poprosil, aby případná reakce na mě neobsahovala cosi o dobré vůli adminů pracujících pro zdejší fórum a jejich nezištnosti, protože to s tímhle případem nemá co do činění a rozhodně tady nemíním znevažovat jejich práci, kterou bezesporu odvádějí dost dobře. Také je to jeden z důvodů, proč tento příspěvek píšu - mám spoustu dobrých důvodů se domnívat, že jsou to inteligentní a vzdělaní lidé, schopní se zamyslet nad svým jednáním a případně přiznat nedokonalost ve svém jednání. Díky.

EDIT:
Nero píše:Aby bylo jasno, jako administrátor si zcela jistě v tomto případu můžu dovolit zmínit něco, co by se jinému uživateli cenzurovalo. Stejně jako policista v zápisu nebo soudce v odůvodnění rozsudku.
A také stejně, jako případná obhajoba u soudu, nebo kdokoli, kdo si na takového soudce/policistu přijde stěžovat.
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

nero: Napsat to takle (upřímně) hned na mé narážky na dvojí metr, cítil bych se méně dotčený a asi i vytočený. Ale když mám pocit, že někdo neposlouchá co mu říkám (ergo píšu), hodně mě to vytáčí. A tady si tak připadám poslední dobou.

Měl jsi příspěvek jako admin "mírně" vulgární (ve smyslu psaného slova), poukazujíc na rasismus. Nikdo s tím neměl problém. Já dále poukázal - stejně "mírně" vulgárně - na pozitivní diskriminaci (vysvětlení výše, chápete mě doufám). Čekal jsem maximálně cenzuru vulgarit. Dostal jsem zničení postu ve smyslu myšlenky, proti které jsem v tom samém postu byl.

Stále trvám na tom, že to, co se rozběhlo od mého příspěvku vůči mě byla křivda. Ten příspěvěk měl být apel, něco jako - hele, něco na tom je, nemusíme být takoví. A bum, přijde admin a rozorá pole způsobem, který jsem ani v nejmenším neměl šanci tušit. Ok, řek sem si jeden admin, apeluju (opět pokus, no jo) znovu a třeba se to vyjasní, a zbytek nebude takový. Chyba lávky podruhé.. teď už po vytočení nemám sílu nic. "Kdybych to byl býval věděl, ani bysem sem nepsal apely". Hodil bych flintu do žita před bojem.
Naposledy upravil(a) Jimmy2 dne 7.11.2011 16:29, celkem upraveno 1 x.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Sadáme, v pohodě, tvůj post je naprosto korektní a dá se na jeho základě se dá diskutovat.

Pokud jde o cenzuru Jimmyho postu, vycházím z informací, které mám od Red Bulla a Wikxzena. Je jejich věcí, aby "svůj" zásah obhájili. Já jen říkám, že pokud byl vulgární, měl být cenzurován. Tečka.

Narážka na věk Jimmyho
"************" - za to dostal edit od admina? Hm..
Opravdu si myslím, že není třeba vysvětlovat, že rasistický post označující Romy za "***********", se bude cenzurovat. Tohle by snad opravdu každý chápat měl a v rámci debaty jsme se dostali k tomu, že v této oblasti s Jimmym souhlasíme. Jen to zpočátku vypadalo tak, že Rockyho hájí, s čímž se ani jako admin ani jako osoba nedokážu smířit.

Nepříjde mi, že by tu kdokoli hysterčil. Pouze slovní spojení typu "***********" budou cenzurovány, protože porušují zákony ČR a podle mě i meze slušného chování. Až zde někdo bude vykřikovat něco o "******* bílých *****", bude cenzurován stejně tak, což jsem psal i Rockymu v SZ.

Podotýkám, že slovo "černý", aspon co já vím, nikdo necenzuroval. Problém byl v omáčce kolem něj, která hezká rozhodně nebyla.

PetrPeter 1975 - 2008
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Jimmy, smyslem téhle debaty rozhodně není to, aby ses cítil zoufale bezmocný v boji s místní krutovládou.

Uznávám, že jsem možná zvolil ostřejší styl vedení debaty, ale to z toho důvodu, že mě nebetyčně vytáčí jakékoli rasistické chování, hájení se pozitivní diskriminací (ve stylu "když nám zakazujete být rasisty, jste sami rasisti") a demagogické obahovájí podobných názorů.

Ostatní viz předchozí post...

(Omlouvám se za double-post), ale reagovat rychle v jedné debatě na několik lidí, kteří přispívají postupně, je problém i pro mě :) )

PetrPeter 1975 - 2008
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Můj názor na to je jasný: včerejší příspěvek od Jimmy2 byl zbytečný. Stížnost Rockyho_MK byla vyřešená a nebylo už moc k tomu co dodávat.
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“