Horkýže Slíže
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Horkýže Slíže
Tak to by mě zajímaly vaše názory na tuto kapelu. . .??Je to snad moje nejoblíbenější kapela z českých a slovenských kapel. . .Mám je rád hlavně kvůli textům,ale hudba je taky bezvadná. . Prostě super ti aspoň hrajou pro radost a ne pro peníze. . Ale jak sem říkal,texty jsou bezkonkurenční. .

Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

hudebne se mne nelibi.Nejsem zadnej rasista,ale jsem alergickej kdyz slysim texty ve slovenstine.Musim ale uznat,ze jsem nekde videl jejich klip,takova parodie na hip hop a to me docela rozesmalo 
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Moje slovaDark Axel píše:Bezkonkurenčně nejlepší slovenská kapela. Miluju jejich koncerty
perfektní texty, chytlavé riffy a rytmy, pecka

naprosto hrubá kapela, hrube texty, hruba kytara..... ale na druhou stranu kdyby vydali album které by se cele zpivalo "normalne" tak myslim ze by se to pri troše stesti a dobrem producentovi dostalo do světa, ale takhle musíš rozumět textum, a i tak poslouchat pisnicky několikrat.
aby si to někdo spatně nevyjadril, horkyze zboznuju a kdyby si z vlastnich pisni nedelali p***l byla by to nuda, ale myslim to teoreticky
aby si to někdo spatně nevyjadril, horkyze zboznuju a kdyby si z vlastnich pisni nedelali p***l byla by to nuda, ale myslim to teoreticky
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
taky je mam rad. jejich nadhled je jedna z veci, proc se drzi v mem zebricku oblibenosti prubezne vysoko. jsou takova skoro tuctova kapela, ale maji neco navic. asi ten nadhled, perfektni texty, ktery sou sice nekdy sprosty, ale tak nejak v mire (opak treba Morcata na uteku), no a taky celkem dobry punkovy riffy, taky jednoduchy, ale hezky Sabovy sola. a samozrejme klipy, klipy, klipy... 
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Jasný sou sprostí,ale ne v takové míře aby se nedali poslouchat,vlastně oni to sprostý slovo hodí jen tam kde se opravdu hodí, a kde se tomu člověk zasměje. . A ne jak např.Morčata(i když občas taky dost p***l)kde je sprostý každý druhý slovoframikoin píše:taky je mam rad. jejich nadhled je jedna z veci, proc se drzi v mem zebricku oblibenosti prubezne vysoko. jsou takova skoro tuctova kapela, ale maji neco navic. asi ten nadhled, perfektni texty, ktery sou sice nekdy sprosty, ale tak nejak v mire (opak treba Morcata na uteku), no a taky celkem dobry punkovy riffy, taky jednoduchy, ale hezky Sabovy sola. a samozrejme klipy, klipy, klipy...

- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Však sem to tak myslel..framikoin píše:jenomze Morcata sou sprosti za kazdou cenu a mysli si, ze sou strasne vtipni a pritom sou ohromne trapni. kdezto Horkyzi mluvi, jak jim jazyk narostl, takze i sproste, ale pritom to neni jen o tom, jak strasne sprosti jsou.