Cubase 5 LE problem

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
Metjuu

Cubase 5 LE problem

Příspěvek od Metjuu »

Zdravím, prečo vždy keď si v cubase otvorim mixer sa mi obnovi (zminimalizuje, zmenší) cele okno projektu?
Nedá sa nejako nastaviť aby to okno nemenilo svoju polohu?
FLAMING.RECORDS

Re: Cubase 5 LE problem

Příspěvek od FLAMING.RECORDS »

Cubase je již na tuto věc programovaný, alespoň tuším, zatím jsem nenašel nic co by to okno zachovalo, ale myslím si osobně, že je to tam z dost dobrých estetických důvodu (vzhledových). Snadněji se s tím pracuje, zkus si představit kdyby jsi měl překlikávat mezi mixem a multitrackem, když tam můžeš mít obojí tak aby jsi na to viděl. Z počátku mi dělalo problém si na to zvyknout, ale teď se mi to zdá naprosto přirozené. Cubase je dobrý prográmek, v něm se mi dělá strašně krásně a uživatel má v podstatě neomezené možnosti pro tvorbu, záleží co máš za verzi.
FLAMING.RECORDS

Příspěvek od FLAMING.RECORDS »

FLAMING.RECORDS píše:Cubase je již na tuto věc programovaný, alespoň tuším, zatím jsem nenašel nic co by to okno zachovalo, ale myslím si osobně, že je to tam z dost dobrých estetických důvodu (vzhledových). Snadněji se s tím pracuje, zkus si představit kdyby jsi měl překlikávat mezi mixem a multitrackem, když tam můžeš mít obojí tak aby jsi na to viděl. Z počátku mi dělalo problém si na to zvyknout, ale teď se mi to zdá naprosto přirozené. Cubase je dobrý prográmek, v něm se mi dělá strašně krásně a uživatel má v podstatě neomezené možnosti pro tvorbu, záleží co máš za verzi.

Akorát mě se tedy okno neminimalizuje ale hodí se mi to do kaskády. :lol:
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

FLAMING.RECORDS píše:Cubase je již na tuto věc programovaný, alespoň tuším, zatím jsem nenašel nic co by to okno zachovalo, ale myslím si osobně, že je to tam z dost dobrých estetických důvodu (vzhledových). Snadněji se s tím pracuje, zkus si představit kdyby jsi měl překlikávat mezi mixem a multitrackem, když tam můžeš mít obojí tak aby jsi na to viděl. Z počátku mi dělalo problém si na to zvyknout, ale teď se mi to zdá naprosto přirozené. Cubase je dobrý prográmek, v něm se mi dělá strašně krásně a uživatel má v podstatě neomezené možnosti pro tvorbu, záleží co máš za verzi.
Co je tohle, při vší úctě, za slohový útvar?? No je potřeba to uvést na pravou míru (pro ty méně znalé) :wink: :

Pracovní okno Cubase je třeba ručně roztáhnout (čili NEMAXIMALIZOVAT) do požadované velikosti (například přes celý jeden monitor). Pak se nebude jeho velikost již měnit.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“