Pozn.: Když to není Nu-Metal? Co to je? Jak tomu říkat a neublížit
Linkin Park
Ach jo...no dalo se čekat že se skalní metalisté ozvou že tohle přece neni METAL. Nic ve zlém ale nemyslíte že to trochu přeháníte? Dobře tak je to RapRock to je to samý co Nu-Metal...LP bych jako čistý metal rozhodně nebral. Ale to můžete říct i o Rammstein...taky elektronika a jiný vlivy + hardcore riffy. Jinak myslim že Chester z LP má poměrně metalově položenej hlas (alespoň ty řvací sekvence). Jinak doufám že jsem se žádného metalisty nedotkl.
Epiphone Les Paul Classic (Vintage Sunburst)
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
Oblíbenci: RHCP, Oasis, Foo Fighters, Nirvana, 65Daysofstatic, Rancid, Bad Religion, Billy Talent, The Cure, Vypsaná fiXa, Sto Zvířat...
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
a asi vas naseru ale v nocni hudbe obcas byva koncert LP, dival sem se na to a ten chester absolutne nestiha, zpiva neuveritlene falesne .. myslim ze jedinej z nich kdo je hudebnik je ten mike, co rapuje, hraje na kytaru a zkurveny klavesy..suloco píše:Ach jo...no dalo se čekat že se skalní metalisté ozvou že tohle přece neni METAL. Nic ve zlém ale nemyslíte že to trochu přeháníte? Dobře tak je to RapRock to je to samý co Nu-Metal...LP bych jako čistý metal rozhodně nebral. Ale to můžete říct i o Rammstein...taky elektronika a jiný vlivy + hardcore riffy. Jinak myslim že Chester z LP má poměrně metalově položenej hlas (alespoň ty řvací sekvence). Jinak doufám že jsem se žádného metalisty nedotkl.
No nevim, byl jsem na nich kdyz tu v lete byli v praze...Chester byl naprosto ok...Jak jsem koukal na ostatni zivaky tak opravdu obcas to nedava...to uznavam ale mrkni se treba na Kiedise (RHCP), taky to nedaval ale maka na sobe a zlepsuje se...o tom to je...
Zkurveny klavesy? Docela ignorance. Co takovy Helloween? Ty je tam maj taky...jsou snad tam zkurveny? Kdo ses ze rozhodujes kterej nastroj se zkurvenej a kterej ne ?
Zkurveny klavesy? Docela ignorance. Co takovy Helloween? Ty je tam maj taky...jsou snad tam zkurveny? Kdo ses ze rozhodujes kterej nastroj se zkurvenej a kterej ne ?
Jeste neco...K Pig Destroyer...Ted jsem si to nasel na youtube v ramci rozsireni obzoru...No musim rict ze po jejich poslechu se ani nedivim tvym nazorum ( ->pig). Jinak muj nazor na tuhle 'hudbu' si radsi necham pro sebe...Jinak nechapu cemu na tom rikas umeni...zpevak zvraci do miku, kytarista masturbuje powerchordy a bubenik se snazi trhnout rekord v poctu uderu za minutu coz se mu stejne nedari...fuckt skill. No tak nic no nakonec jsem si ten nazor pro sebe nenechal...tak sorac...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Linkin Park jsem dříve poslouchal, ale už jsem z toh vyrostl...
Klávesy každopádně nejsou zkurvenej nástroj, pokud se ve skupině umí použít, tak to může udělat hodně. Stejně tak obyčejnej klavír...
Co se týče zpěvu - v létě jsme je viděl v televizi v rámci Live Earth a musim říct, že tak mizernej vokální projev jsem už dlouho neslyšel. Nestíhal, hlas mu nefungoval, byl falešnej...
Klávesy každopádně nejsou zkurvenej nástroj, pokud se ve skupině umí použít, tak to může udělat hodně. Stejně tak obyčejnej klavír...
Co se týče zpěvu - v létě jsme je viděl v televizi v rámci Live Earth a musim říct, že tak mizernej vokální projev jsem už dlouho neslyšel. Nestíhal, hlas mu nefungoval, byl falešnej...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
To je jasny...Treba redhoti se na LIVE EARTH taky moc nevysvihli ale Live At Slane Castle je super kvalita...kazdej ma nekdy blbej den...
Jako pokud mu někde nevyšel zpěv, tak to podle toho bych nesoudil kapelu...jen pokud by ten zpěv byl soustavně koncert co koncert falešnej... 
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
podle zpěvu bych kapelu nesoudil vubec, pokud sou dobří muzikanti, a umí udělat show, tak zpevak muze klidně stekat
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Tak to já zase zpěv považuju za docela důležitej..nemusí to být uplně mega zpěvák jak svina (a řekněme si, kterej zpěvák které kapely je ...), ale musí se dat říct že "umí zpívat"....Caggan píše:podle zpěvu bych kapelu nesoudil vubec, pokud sou dobří muzikanti, a umí udělat show, tak zpevak muze klidně stekat
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Já mám rád když v kapele někdo na ty klávesy umí a občas jsou v nějaké písničce. Ale nemám moc rád když jsou solo protože bud 1) nejsou stejěn slyšet nebo 2) přehrávaj zbytek kapely
mě se libi jen takovyhle jemny klavesy, jako jsou tady
http://www.youtube.com/watch?v=oSNoxwYnE2w
nenapadla me lepsi kde to ukazat, jen ze je to tak vyplnuje mezery mezi hranim..... je to kapela kamaradu a klavesy zacinaji nekde na 40 sekundě
http://www.youtube.com/watch?v=oSNoxwYnE2w
nenapadla me lepsi kde to ukazat, jen ze je to tak vyplnuje mezery mezi hranim..... je to kapela kamaradu a klavesy zacinaji nekde na 40 sekundě
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
- spidershit
- Kontaktovat uživatele:
...
Jo do Linkinů jsem byl blázen to se přiznávám...ted už moc ne ale at mi nikdo neříká že songy jako Numb nebo Faint,Somewhere I Belong..jsou zapomenutelný že si je nikdo za pár let nebude pamatovat...myslím že tyhle songy si bude pamatovat dost lidí..!!!
Chester má výjmečnej hlas umí s ním dělat věci od slaďáků až po jeho kvalitně vyřvanej hlas....a to že je na pár koncertech falešnej to se může stát každýmu např. na Live in Texas je dobrej(dobře se vyspal)...Linkini dokážou udělat pěknou šou..taky se mi líbil jejich podíl s Jay-Z..ač nemám rap a podobný srance rád to se mi docela líbilo protože si s těma písničkama pohráli!Říkám že nemám rap atd rád přitom Shinoda to cpe skoro do každý jejich písničky ale to je něco jinýho...jejich nový album Minutes To Midnight mě potěšilo ale překvapilo...songy:What I´ve Done,In Pieces,Bleed It Ou..jsou celkem slušný nojo ale jak říkal Nero už jsem z toho vyrost ale rád si na nich ulítnu...dobře se to totiž poslouchá..no nic mějte se muzikanti...ZDAREC
Chester má výjmečnej hlas umí s ním dělat věci od slaďáků až po jeho kvalitně vyřvanej hlas....a to že je na pár koncertech falešnej to se může stát každýmu např. na Live in Texas je dobrej(dobře se vyspal)...Linkini dokážou udělat pěknou šou..taky se mi líbil jejich podíl s Jay-Z..ač nemám rap a podobný srance rád to se mi docela líbilo protože si s těma písničkama pohráli!Říkám že nemám rap atd rád přitom Shinoda to cpe skoro do každý jejich písničky ale to je něco jinýho...jejich nový album Minutes To Midnight mě potěšilo ale překvapilo...songy:What I´ve Done,In Pieces,Bleed It Ou..jsou celkem slušný nojo ale jak říkal Nero už jsem z toho vyrost ale rád si na nich ulítnu...dobře se to totiž poslouchá..no nic mějte se muzikanti...ZDAREC
- wreptile
- Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface
Linkiny nemám rád, jejich hudba mi přijde příliš monotónní, jednoduchá, taky je pravda, že jsem se zasekl v 80. letech...
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein