Ahoj,
poradí někdo s efektovou smyčkou u MARSHALL JCM2000 - TSL 60? Nikdy jsem ji neměl potřebu testovat do doby, kdy se mi dostal do ruky JamMan. Po připojení se jeví vše funkční, ale zpět se jako by vracel slabý signál. Tzn. i když vyhulím jammana na max a dám i potenciometr na hlavě FX mix na max + Level na smyčce zamáčknu, tak stále nahraná smyčka je o hodně slabší než samotná kytara... Zkoušel jsem připojit jiná efekt do smyčky a prakticky jsem nepoznal že tam něco je... ofekt i jammana jsem testoval na jiném starém kombu se smyčkou a tam to šlapalo nádherně... Nesetkal se s tímto problémem někdo?
Díky za rady a tipy...
MARSHALL JCM2000 - TSL 60 - efektová smyčka
Pravidla fóra
Re: MARSHALL JCM2000 - TSL 60 - efektová smyčka
Zdarec. Pokud vím, je tohle normální jev u celé řady JCM2000 (DSL,TSL zesáky). Efektovka je zapojená paralelně, takže ti hraje pův. signál spolu s tím ze smyčky. Na některé efekty je to dobré, na některé ne. Já mám kombo DSL a mám ten stejný problém jako ty, takže všechny efetky cpu před vstup do komba, což není moc šťastné řešení. Začal jsem tedy pátrat a zjistil jsem to, co sem ti právě napsal
.... Řešení by ale bylo. Hoď to nějakému zkušenému pánovi (např. pan Horký [HOT]), aby ti to přepájel na sériovou smyčku
.
Měj se
Měj se
Díky...už jsem ani nečekal, že na to někdo odpoví.. zkusím a uvidíme...
Zdarec.Rozhoduju se mezi dvěma kombama a to marshall tsl 601 nebo engl screamer.Na kombo hraju hlavně rockové věci žádný brutální metal.Máte někdo nějaké skušenosti? Dík.
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Screamerviktorka píše:...
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Slyšel jsem na screamera hodně dobrou kritiku tak nevím.