MARSHALL Regenerator RG-1

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
MoSSiN
Kontaktovat uživatele:

MARSHALL Regenerator RG-1

Příspěvek od MoSSiN »

Zdravim, chci se zeptat zdali ma nekdo zkusenost s timto efektem ? ZA tu cenu se mi to zda jako velice dobra investice. Co se tyce meho stylu hrani pak se stale tak trochu hledam, ale tihnu spise k stylu hrani Clapton, RHCP, Pink Floyd a do budoucna bych chtel Hendrixe.
Kytara : Fender Stratocaster signature buddy guy
Kombo : Marshall MG 15
Naposledy upravil(a) Nero dne 18.11.2011 20:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesunuto do správné sekce
Fořt

Re: MARSHALL Regenerator RG-1

Příspěvek od Fořt »

Ptáš se v blbé sekci, toto je kytarový efekt.
Nicméně, za tu cenu nabízí dost možností. Pokrývá nejobvyklejší modulační efekty, navíc je tam použitelná simulace univibe a možnost externím pedálem řídit rate (speed) modulace. Ale na mě působí trochu studeně, moc se mi nelíbil. Z toho důvodu ti ho můžu nabídnout za 1200 Kč, prakticky nepoužívaný, snad ještě v záruce (pokud najdu účtenku).
Obdobnou koncepci má Beta Aivin ME-100, který má navíc v sobě delay/reverb. Někde tady (ne v recenzích) jsem psal takovou minirecenzi. Na jednom internetovém obchodu ho vyprodávali za cca 1000 Kč, to by byl superkauf.
PS: Zdravím L. Bělohrad - chodil jsem tam do ZŠ, jsem rodák z Šárovcovy Lhoty.
MoSSiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MoSSiN »

ano take jsem jiz koukal, ze jsem to dal do blbe sekce. Hmm to zni zajimave !! A kdyz porovnas ten MArshall s tim Beta Aivin ME-100, jak to vidis ? :) ono by me pripradne ty 200 nezabily :P. Jinak co se tyce Belohradu desna p***l.....tise zavidim tu Prahu :roll:
btw co se tyce toho marshallu tak doufam, ze me nesklame jako muj stavajici marshall jackhammer ! nebot nevim zdali je to kytarou SSS, ale zvuk ktery vytravri v recenzich je tedy uplne nekde jinde !
Fořt

Příspěvek od Fořt »

No, to srovnání vidím asi tak, že Beta Aivin si nechávám a Marshall prodávám ... :)
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“