nejideálnější je tedy lepší než ideální (=dokonalý)?

... jenom kratký rýpanec z českého jazyka.
a pojdme k trimrum V&J potazmo Screwdriveru.
Yeeshkul vnitrek trochu predelal a cenou za úhledně elegantní a kompaktní design je nepřístupnost těch trimrů zvenku. Jsou na jiném místě a otočené, takže se k nim dostanes jenom po odsroubovani dna. Yeeshkul to vysvetloval tím, že Brillance musí být stejně naplno, jinak je to blbina

A pre-gain je spíš na doladění k síle snímačů, takže se s tím jednou pohne a hotovo.
No, ja bych tedy docela uvítal, kdyby se krabickou nemuselo pri ladeni otacet a hledat ty trimry, pri jemnych nuancich potrebuju slyset rozdil okamzite, ne az po par sekundach (samozrejme ubermensch, kteri si pamatuji rozdily pri vymenach lamp za 20min, nebo pripadne si pamatuji zvukove charakteristiky za pul roku .... to vidi jinak, ale ja bohuzel nadprirozene schopnosti nemam, ...... PS: on je sice nema nikdo, ale nechme je pri tom

takze varianta s pristupem k trimrum zboku nebo dokonce original deluxe s trimry vyvedenymi do potaku je mnohem operativnejsi.
Nastaveni trimru zalezi na tom jak chces Screwdriver pouzivat. Jestli prevazne jako OD, tak je nutne brillance stahnout, jestli vic jako fuzz, tak naopak musi byt naplno. V opacnem pripade je OD moc tenky, nebo fuzz zahuhlany. Tovarni nastaveni je takovy kompromis, kdy to hraje tak nejak akorat, ale maximalni pozice nejsou prilis pouzitelne (i kdyz samozrejme zalezi i na kytare, snimacich, aparatu.... ve smyslu bright/dark) Vliv Pre-gain mi prisel ne tak vyrazny.
Ja osobne mam ted brillance na max, pre-gain na min, protoze vyuzivam spis tu fuzzovitou cast, OD zas tolik nepotrebuju. Kdyz jsem s nim sachoval, tak se mi libil vic na clean nez na dokopavani. Ted se s nim chystam neco nahrat na desku, tak uvidime.