Zhodnoťte naše nahrávky - zpěv

Technika zpěvu, zpěvová aparatura, efekty, ...
Odpovědět
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Re: Zhodnoťte naše nahrávky - zpěv

Příspěvek od pupack »

Baloo píše:A na mě se zase zapomělo... No nic :D
nezapomělo, jen jsou lidi liní, protože máš odkaz který je potřeba stahovat, chtělo by to dávat někam kde se dá přehrávat (box, youtube, soundcloud atd) :) pak si to víc lidí poslechne. To je holt lidská povaha. Lenost :)

Jinak pisnička pohodová, byť jsou to otřepané akordové postupy použité ve spoustě hitů ve stejném pořadí, hlas příjemnej, ale máš tam hrozné praskání, které je víc nahlas než zpěv a kytara. Chtělo by to pořešit nahrávání. Ale celek pěkné. Jen tak dál.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Baloo

Příspěvek od Baloo »

Dík :-)
Jako ja v tom poslouchani te nahravky nemam problem slyset se... ale tak oproti kvalite tvojich nahravek je to uplne někde down :D hold mam klasiký plastový mikrofon za 30 kč který nahrává i to co nemá :-)

(tak až někdy nahraju wonderwall ktery se právě učím tak už to dám někam kde se to nemusí stahovat :D)
Nicolas

Příspěvek od Nicolas »

pupack píše:
Baloo píše:A na mě se zase zapomělo... No nic :D
nezapomělo, jen jsou lidi liní, protože máš odkaz který je potřeba stahovat, chtělo by to dávat někam kde se dá přehrávat (box, youtube, soundcloud atd) :) pak si to víc lidí poslechne. To je holt lidská povaha. Lenost :)
Tos vystihl velmi přesně 8)
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

nekteri si to i stahli a pustili, ale treba nebylo pres sum a kytaru skoro nic slyset, takze se na to taky vy....
Nicolas

Příspěvek od Nicolas »

Ještě je problém v tom,že v dnešní době si stahovat něco do počítače,co tady dá neznámý člověk,je docela riziková věc,i proto hodně lidí na tohle kašle.

Baloo:nic méně,já si to stáhl,ale slyšet jsem teda neslyšel skoro nic,to praskání je tam teda šílené a sluchátka po ruce nemám a v notebooku neslyším nic.
Baloo

Příspěvek od Baloo »

jeeej :D ja to teda slysim normalne ale tak bedny sou bedny no nic.. asi si sezenu lepsi mic nez sem zase neco hodim :D
Nicolas

Příspěvek od Nicolas »

Baloo píše:jeeej :D ja to teda slysim normalne ale tak bedny sou bedny no nic.. asi si sezenu lepsi mic nez sem zase neco hodim :D
Tak jsem to poslechl ve sluchátkách,tak už to bylo lepší:-).Neznám teda originál,ale přišlo mi to zazpíváné dobře.Když nebudu hodnotit písničku(kterou neznám a nelíbí se mi),ale tebe,tak zatím nejlepší,co jsem tady slyšel :wink: .ikdyž moc jsem tady toho neslyšel,ale myslím,že tys to zazpíval dobře.
Nechtěl bys zkusit něco známého modernějšího?Rád bych si to poslechnul :wink:
Jaký máš mikrofon,typ přesně?
Baloo

Příspěvek od Baloo »

Dík...
Mikrofon tak to nemá ani jméno :D nekde sem ho vyhrabal.. koupim si novej... ale jinak ja hodně zpívam od ZNOUZECTNOSTI (moje nej. kapelka :-) ),,, nevím co bych sem moh naučit takto moderního já takhle moc moderní hudbu neposlouchám ale něco najdu :-) zkusím se naučit Knockin on haven´s door to zna každej.. :-)

ještě bych mohl zkusit nahrát kytaru přímo z efektu do PC a pak do té stopy zpívat, ale s kytarou se mi zpívá lépe, něco vymyslím
Baloo

Příspěvek od Baloo »

Mam tu novej kousek kterej sem sam vymyslel abych mel na cem trenovat (zatim to neni hotove):D... je to slabý, dal sem to teda konecne na nejakou nestahovaci stranku :-)

http://soundcloud.com/balooo-1/prokleta-demo

.. trochu mi to pripomina Jandu :D
Nicolas

Příspěvek od Nicolas »

Baloo píše:Mam tu novej kousek kterej sem sam vymyslel abych mel na cem trenovat (zatim to neni hotove):D... je to slabý, dal sem to teda konecne na nejakou nestahovaci stranku :-)

http://soundcloud.com/balooo-1/prokleta-demo

.. trochu mi to pripomina Jandu :D
Aniž bych si všiml té poznámky,že ti to připomíná Jandu,tak jsme chtěl napsat,že to je Jandovština :).Melodie velice pěkná,ta se mi líbí.SLovům moc nerozumím,jen občas,ale myslím,že ta Jandovština je tam zbytečná.Myslím,že lepší by to bylo přirozeně.Ale jinak zazpívané je to docela pěkně,ikdyž ta nahrávka je zase nic moc.Myslím,že vím co bys mohl dostat na vánoce:-)
Baloo

Příspěvek od Baloo »

me se tam naopak ten "chraplák" líbí ja nemam rad svuj prirozeny hlas :D
ale dík za koment...

Na vanoce chci lístek na M.o.R. ale tak nejaky mikrofon by se tam mozna vesel :-))
Nicolas

Příspěvek od Nicolas »

Baloo píše:me se tam naopak ten "chraplák" líbí ja nemam rad svuj prirozeny hlas :D
ale dík za koment...

Na vanoce chci lístek na M.o.R. ale tak nejaky mikrofon by se tam mozna vesel :-))
Naprosto tě chápu,mně se můj hlas taky nelíbí:-).Dle mého názoru má hezčí ten přirozený,ale je to samozřejmě jen na tobě :wink:
lenaluna

Příspěvek od lenaluna »

Opravdu by to chtělo štědré Vánoce, s touto technikou se toho moc hodnotit nelze. Když si odmyslím technické chyby, tak je to dobré. Nicméně text je na dnešní dobu moc upjatý a nechytlavý.
Psí pelíšky pro každého vymazleného pejska a kočičí pelíšky pro kočičku.
Kamil93

Příspěvek od Kamil93 »

Přidávám taky sebe,je to jen jedna sloka,jen ze zvědavosti co mi na to řeknou ostatní :D :)

http://soundcloud.com/kamil93f/track-13818#
Naposledy upravil(a) Kamil93 dne 25.11.2011 20:29, celkem upraveno 3 x.
Baloo

Příspěvek od Baloo »

Nicméně text je na dnešní dobu moc upjatý a nechytlavý.
Dnešní doba... no nemám rád tuto dobu jak v hudbě tak ve všem... já mam prostě rád old styl ;-)
Ty dnešní uměle vytvořené hudby co se 1000x deně opakujou v radiu to neni nic pro mě
(neříkám že vše to né ale většina.)
Kamil93

Příspěvek od Kamil93 »

Je tu někdo kdo by mi mohl odpovědět na můj příspěvek? :D :) kdyby to tam náhodou nešlo přehrát tak to sem napište,nevim proč ale pořád se mi to po dni maže..:)Já to tam hodím znova
JLR

Příspěvek od JLR »

právě že to pořád píše, že to tam není...
:arrow: Vintage Jazz bass VJ74, Ampeg Micro VR head, struny Ernie Ball Super slinky Bass, box 1x10 home made, 1x12 home made, TECH 21 VT bass DI, Zoom MS-60B, EMU 2020, Coral CAB
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

JLR píše:právě že to pořád píše, že to tam není...
Je to tak!
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Kamil93

Příspěvek od Kamil93 »

tak sakra...a teď už to jde?

http://soundcloud.com/kamil93f/oo-9/s-eCJ0N
tak teď už to musí jít jinak nevim :D
Naposledy upravil(a) Kamil93 dne 26.11.2011 15:20, celkem upraveno 1 x.
JLR

Příspěvek od JLR »

Nee.......... Oops, looks like we can't find that page! ..... to píše.
:arrow: Vintage Jazz bass VJ74, Ampeg Micro VR head, struny Ernie Ball Super slinky Bass, box 1x10 home made, 1x12 home made, TECH 21 VT bass DI, Zoom MS-60B, EMU 2020, Coral CAB
Odpovědět

Zpět na „Zpěv“