Zesilovač - technická dokumentace

Stavba a úpravy zesilovačů, reproboxů či komb
Odpovědět
Eidi

Zesilovač - technická dokumentace

Příspěvek od Eidi »

Ahoj,

chtěl jsem se zeptat, jestli by někdo nevěděl o tom, kde by se dala sehnat technická dokumentace k jakýmukoliv zesilovači Marshall (všechny rozměry, hloubky, středy potenciometrů od hran apod). Dělám totiž práci v CADu a chci tam narýsovat jakejkoliv Marshall zesilovač minimálně v nárysu.

Díky
Johny_Hard

Re: Zesilovač - technická dokumentace

Příspěvek od Johny_Hard »

stavěl jsem hlavu a nepodařilo se mi sehnat rozměry chassi ani bedny, snad jedině pujčit si od někoho originál a pěkně přeměřit, ale to tě napadlo asi dávno.
Eidi

Příspěvek od Eidi »

Aha, škoda. Já jsem právě taky pátral, tak to asi udělám tam, že si to holt přeměřim sám. =) Tak díky =)
mskvr

Příspěvek od mskvr »

Hoj, s podobnou jsem se potýkal před týdnem, když jsem sháněl výkresy na konec od tesly.
Nakonec jsem to fyzicky oměřil a namodeloval. Největší záhul mi dalo logo a nápis Tesla a Fender. To jsem dělal tak, že jsem si vložil do modelovacího prostředí fotku, následně jsem všechny kontury obtahoval, pomocí křivek, čar, kružnic...můžu poslat náhled. Nejlepší a asi nejjednodušší by bylo, tímdle způsobem si to obkreslit, pak podle nějakýho hlavního rozměru upravit měřítko komplet modelu, nebo průmětu. Chce to obrázek v HD, s dobrým kontrastem, ten je důležitej. Výhodu jsem měl tu, že všecko bylo v metrické soustavě a v pěkných číslech...
Ještě to není dodělaný
Přílohy
a.jpg
w.jpg
q.jpg
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Přesunuto do homemade sekce. Místní jistě budou vědět spíš.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Aparatury“