Který kvalitní multiefekt? Line6m9? Nova systems?
Pravidla fóra
- JakubVlasak
Který kvalitní multiefekt? Line6m9? Nova systems?
Zdar,
vybírám kvalitní multiefekt,a le znám jenom line6m9 a nova systems. Nevíte o nějakých dalších? Který z těhle dvou byste doporučili? Díky moc.
Lets play!
vybírám kvalitní multiefekt,a le znám jenom line6m9 a nova systems. Nevíte o nějakých dalších? Který z těhle dvou byste doporučili? Díky moc.
Lets play!
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: Který kvalitní multiefekt? Line6m9? Nova systems?
kolik na to mas penez?
- JakubVlasak
tak něco kolem tý desítky, řekněme 8 - 12 možná i trochu víc... chci právě bohatej výběr zkreslení, delay, chorus, loop, pořádnej reverb a zkoušet si i další efekty... takže na krabičky kašlu
- Ivan.ps
- Kontaktovat uživatele:
Nova System som mal, ale veľmi sa mi nepozdával... Veľmi veľa zbytočných nastavení, ktoré sa v konečnom dôsledku takmer neprejavia, skreslenia boli nepoužiteľné a chýbalo mi tam, že to nemalo zvlásť pripojenie pred amp a súčasne aj do slučky. A aj software dosť blbol a bolo ho treba z času na čas reštarovať.
- JakubVlasak
díky moc, já právě uvažoval o nova system kvůli zkreslení, prý tam jsou analogový krabičky zabudovaný...
- Ivan.ps
- Kontaktovat uživatele:
Tie skreslenia sú tam naozaj iba "do počtu", v porovnaní s cenou efektu je ich kvalita na veľmi nízkej úrovni.
su to efekty ktore by som daval skor do slucky aparatu a skreslenie tahal z aparatu. Ak budes hrat rovno do mixu tak pozri ine multaky tieto nemaju simulacie boxov atd... m9 a nova system su urcene skor na hranie s gitarovym aparatom
Jackson dk2, Fire by LM lp,H&K 25th edition tube, line 6 m9, line 6 ux1
- JakubVlasak
jo mám aparát, ale rád bych víc variant zkreslení, možnost dávat různá zkreslení za sebe a tyhle věci.. proto mě ta analogová krabička v nova system zaujala..
..tiez som riesil tento problem rozhodoval som sa tiez medzi nova system a m9 nakoniec som zobral m9.... zacal ho puzivat moj oblubeny gitarista http://www.google.sk/imgres?q=omar+m9&u ... x=77&ty=59 ale efekt este nemam doma je na ceste z usa takze nemozem poskytnut ziadne dalsie info.
musim ale podotknut ze u mna skreslenie multaku nehralo ziadnu ulohu kedze ho taham z lampoveho aparatu.
musim ale podotknut ze u mna skreslenie multaku nehralo ziadnu ulohu kedze ho taham z lampoveho aparatu.
- JakubVlasak
okeeej, má ho kytarista z Mars Volta = ultimátní recenze
beru... proč ale kupovat z USA? stále se finančně vyplatí přijít o záruku a zaplatit 20% DPH?
ja som mal moznost dopravit bez postovneho vysiel ma novy asi na 270eur tak som to riskol
- JakubVlasak
jasný. díky moc za tip, asi jsem to konečně rozseklunl... jen teď ještě uvažuju o M13 a to hlavně kvůli 4. efektu, co vy na to?
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
coby, pokud to vyuzijes tak do toho 
ted na bazaru za 8,5?JakubVlasak píše:jasný. díky moc za tip, asi jsem to konečně rozseklunl... jen teď ještě uvažuju o M13 a to hlavně kvůli 4. efektu, co vy na to?
Spis nez kvuli 4 efektum je to dobre kvuli zapojeni, muzes to dat jak pred aparat (zkresleni, wah), tak zaroven do smycky (modulace). Kdyby to melo jeste rele switch a nemel jsem uz jiny multak a plnou skrin krabicek, tak bych sel do M13. Ted uz se spokojim se zvukovym doplnkem M5.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
- JakubVlasak
ještě pro zajímavost, bylo by třeba možný naloopovat si tam třeba nějaký vokály a vytáhnout je do jinýho aparátu než přes kterej by zároveň jela kytara?