Návod na digitech rp 350
Pravidla fóra
Návod na digitech rp 350
Nazdar, koupil jsem starší digitech rp350, bohužel bez CZ manuálu...v tom anglickém se nějak neviznám. Nemáte někdo prosím CZ manuál k tomuto efektu, nebo k nějakému RP (myslím že třaba RP 250 bude velice podobný)?
-
Filip Veškrna
Re: Návod na digitech rp 350
Zdar, jestli se k tomu dostanu, tak ti naskenuju návod od mýho RP250. A jestli ho vůbec najdu 
Squier Std Stratocaster -> CryBaby WahWah -> Marshall ED-1 -> EHX Big Muff PI (Trinagle) -> Ibanez TS-7 Green Limited -> Behringer EQ-400 -> Digitech RP250 -> Crate V18-112
To bys byl strašně hodnej:-) Až by ses k tomu dostal, dyštak napiš, a dík moc 
Ahoj,
jsem na tom úplně stejně. Já ho koupil nový v zemi zaslíbené jako dárek, takže je návod v angičlitě, ale navíc nechce nějak fungovat. Tudíž též prosím o český návod, abych zjistil, zda je chyba v uživateli, nebo zda to čínský soudruh špatně smontoval. Díky moc.
jsem na tom úplně stejně. Já ho koupil nový v zemi zaslíbené jako dárek, takže je návod v angičlitě, ale navíc nechce nějak fungovat. Tudíž též prosím o český návod, abych zjistil, zda je chyba v uživateli, nebo zda to čínský soudruh špatně smontoval. Díky moc.
Pokud jsi ho koupil v zemi zaslíbené (pro někoho) USA zvané,tak ty jedou na 110 Voltů v síti. Takže trafo na.......
A jestli nekecaj v DIGITECHU,tak to dělaj v americe
A jestli nekecaj v DIGITECHU,tak to dělaj v americe
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
Lehká oprava tvého názoru...mají tam sice 110V soustavu, ale Digitech jede na 9V, takže je k tomu origo trafo 110/9V. Tudíž bohatě stačí místo toho dát trafo 220/9V a Digitech jede. Teda měl by, nám nejede. Sice naskočí, display ukazuje, ale nejde na něm nijak zvedat hlasitost a nekomunikuje s kytarou. A opravdu je to made in China, proto bych rád návod v českém jazyce.
Nedal jsi dostatek informací a tak jsi dostal neúplnou odpověď.
A k těm trafům. Jo,potřebuješ zdroj 230V/9V ale pozor,střídavých. A s tou čínou je to prostě klasika - kecaj.
Nemám skener,abych ti oskenoval apoň manuál k RP 250. Sry
A k těm trafům. Jo,potřebuješ zdroj 230V/9V ale pozor,střídavých. A s tou čínou je to prostě klasika - kecaj.
Nemám skener,abych ti oskenoval apoň manuál k RP 250. Sry
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
kdyby tam šlo něco, co má, tam by se nerozjel ani displej. Jo a odkud jsi? Já že kdyby to nebylo daleko, tak bych se stavil a nechal bych si to okopírovat.
Adler Gebirge = Orlické hory
pokud by jsi to neměl daleko,tak písni na SZ
pokud by jsi to neměl daleko,tak písni na SZ
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
Hmm, tak to je víc než z ruky 
ZDRAVIM
NEMĚL BY NĚJAKÝ DOBRÁK MANUÁL V ČEŠTINĚ NA RP350 ?
NEMĚL BY NĚJAKÝ DOBRÁK MANUÁL V ČEŠTINĚ NA RP350 ?
Český manuál k Digitech RP350 je tady http://www.ulozto.cz/11289960/digitech-rp350-rar