R.M. Pickups Custom AlNiCo
Pravidla fóra
R.M. Pickups Custom AlNiCo
Zdravim, plánuju vyhodit svý starý snímače a dát tam jenom kobylkovej snímač. Chci se zeptat, jestli je nějaká lepší varianta, za ty prachy (1100,-) co stojí tenhle snímač. Taky se chci zeptat, jak to bude znít když budu mít jenom tuten u kobyly, jestli to nebude moc vejškový nebo tak. Díky.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Dobrej na tvrdší muziku, pokud tam máš korejce, tak nad tím ani nepřemýšlej... tenhle je zvukově dost výraznej se silným výstupem
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky o něm uvažuju jako nový osazení na ibanez ale ještě bych potřeboval něco na parádně kulatej zvuk ke krku a pak středovej singl 
Naposledy upravil(a) Red Bull dne 30.09.2007 6:45, celkem upraveno 1 x.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Tak lampu mam, nepřesný ruce taky, takže pro mě ideální.pavel2 píše:Je to výbornej snímač, kterej patří ke špičce.
Co je z kytary možný dostat, to zahraje, ale nic neodpustí.
Nejlepší výsledky jsou na lampovým aparátu.
Zvuk je klasickej alnico - bohatý spektrum, středně silnej signál.
Lepší snímač za tyhle peníze nejspíš nepořídíš
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
Mam keramickej Custom u kobylky, ma hodne silnej vystupni signal a celkem dravej zvuk, ale prijde mi dost 'plochej a tenkej', snad mi rozumite. Chci vymenit i snimac u krku a hledam nejaky kulatejsi zvuk jako doplnek k tomu sussimu zvuku z Customu, asi pujdu do Colorsoundu...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Plochej a tenkej - to vypadá na kytaru, asi není mahagonová, nebo je tenké tělo.
Pak by to asi chtělo něco víc do středů až basů, extrém je F1, ten je takovej temnej, až moc, ale ukvičenou kytaru srovná.
Z alnikovejch třeba R.M.bridge+
U krku může být Coloursound taky jedovatej, možná by stálo za vyzkoušení Alnico II Neck.
Pak by to asi chtělo něco víc do středů až basů, extrém je F1, ten je takovej temnej, až moc, ale ukvičenou kytaru srovná.
U krku může být Coloursound taky jedovatej, možná by stálo za vyzkoušení Alnico II Neck.
Souhlas, meljsem ho na jedny mahagonovy(stredne tezky mah.) a spektrum bylo krasne od spodku pres vsechny rejstriky... a pritom basy nebyly tak prebasovany jako na lehkym mahagonu, ale uplne akorat, s krasnym attackem... pri plnym powerchordu pres sest strun jsem slysel krasne kazdou zvlast..... Ted ho planuju znovu koupit a strcit na lehky mahagon s javor topem, jsem zvedav....pavel2 píše:Plochej a tenkej - to vypadá na kytaru, asi není mahagonová, nebo je tenké tělo.
Alnico u krku na tvrdsi styly bych mozna dal AlnicoV (zalezi fakt na tom dreve, je "ostrej" ale kulatej oproti keramice), a urcite udelal rozepinani na paralelni zapojeni civek - krasny sound...
Nejlepsi proste napsat mail panu Machovi - typ kytary, drevo, a co hrajes a jakej chces sound... Kdo ti poradi lip?
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
R.M.custom AlNiCo
Tak nevím,dnes jsem si ve své Cortce M200 vyměnil původní snímač za
R.M.custom AlNiCo.Nemohu si pomoci,ale zvuk se mi teď zdá oproti původnímu snímači takovej zastřenější...
Původní snímač měl prostě více ostrý zvuk,což si myslím,že je pro tvrdší hudbu lepší,ne?
Nevíte někdo čím to je,nebo jsem moh udělat chybu při montáži???
Oba snímače mám nahraný ve fom.MP3,takže kdyžtak mohu zaslat na mail k posouzení. Za reakce předem díky.
R.M.custom AlNiCo.Nemohu si pomoci,ale zvuk se mi teď zdá oproti původnímu snímači takovej zastřenější...
Původní snímač měl prostě více ostrý zvuk,což si myslím,že je pro tvrdší hudbu lepší,ne?
Nevíte někdo čím to je,nebo jsem moh udělat chybu při montáži???
Oba snímače mám nahraný ve fom.MP3,takže kdyžtak mohu zaslat na mail k posouzení. Za reakce předem díky.
R.M.custom AlNiCo
Díky za rychlou reakci.
Přesně takhle jsem to zapojil,jen snad bílý kabel a stínění jsem spojil dohromady a ukostřil tak jak byl původní Cort humbuker na jedné pacičce u přepínače.Ale to je OK,ne?
Přesně takhle jsem to zapojil,jen snad bílý kabel a stínění jsem spojil dohromady a ukostřil tak jak byl původní Cort humbuker na jedné pacičce u přepínače.Ale to je OK,ne?
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Re: R.M.custom AlNiCo
Řekl bych že ne, zkus to přepojit přesně podle manuálu... co snímač to jiné barvy vývodů... pokud jsi si zapojil ten snímač jinak mohl jsi z něj udělat single a nebo změnit hrozně moc věcí...Renegade píše:Díky za rychlou reakci.
Doporučuju přepojit podle plánku a to přesně tak jak to na něm je
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
-
JOHNY Swamp Inc.
JOHNY Swamp Inc., tak PRESNE takuto kombinaciu snimacov som planoval ja
F1 uz mam pri kobyle, ale nevedel som ako s tou RP90 - ma to rozmer normalneho humbuckeru?
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10