Prskání aparátu
Pravidla fóra
Prskání aparátu
Ahoj, mám problém se svým Fenderem HR Deluxe. Při hraní na HUM na basové struny (u fendera H1 HSS a Epi Les Paul St) bez zkreslení vydává nepěkné prskání. Basy mám stažené a hraju přes slabší vstup. Tady je když tak zvuková ukázka (je to humus...
) http://www.uloz.to/11309658/25-wav Nevíte co by to mohlo být?
IN progress
Re: Prskání aparátu
Nemáš ve smyčce zapojený nějaký efekt? Mně tohle dělá chorus, když ohulím volume na některém z kanálů a pak jde smyčkou hodně silný signál.
Nebo pokud máš zapojeno něco, co jede na baterky a baterky jsou v tahu, tak to taky tak zní.
Nebo pokud máš zapojeno něco, co jede na baterky a baterky jsou v tahu, tak to taky tak zní.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Re: Prskání aparátu
Tak to nepomohlo... Tenhle charakter zvuku zůstává i se skreslením.... Nevim co stim 
IN progress