kombo do 6k
Pravidla fóra
Re: kombo do 6k
jo jako je jasny ze ta lampa je o hodne lepsi nez tranzistorak ale zatim nepotrebuju nejakej extrazvuk hraju teprv rok a jeste se toho mam hodne co ucit myslim ze mi ted zas na ten rok dva bude stacit tranzistor ale chci novej ne z bazaru
a potreboval bych poradit kterej
tak když nepotřebuješ žádnej super zvuk tak si nech toho stagga nebo co máš , prachy narvi do prasátka něco přišetři a až natom budeš s hraním líp tak si kup něco pořádnýho . takle akorát vyhodíš prachy .
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

imo za sebe můžu doporučit crate fw65 nebo fw 120 (dražší o cca 1000) na kytarach
a ta 120 několikrat jsem ji slyšel v klubu na koncertech a zvuk hoodně super !!!
navíc to má i pár efektů
na nějaky randaly a fender komba bych se vklidu vysr...
ale vem tu lampu ! nejenom že se ti ten zvuk okamžitě začne líbit ale navíc se tak začneš i víc a líp učit protože na lampě je slyšet každej přehmat/chyba což u trandaku zas tak moc není znatelný
)
a ta 120 několikrat jsem ji slyšel v klubu na koncertech a zvuk hoodně super !!!
navíc to má i pár efektů
na nějaky randaly a fender komba bych se vklidu vysr...
ale vem tu lampu ! nejenom že se ti ten zvuk okamžitě začne líbit ale navíc se tak začneš i víc a líp učit protože na lampě je slyšet každej přehmat/chyba což u trandaku zas tak moc není znatelný
Už nehraju, pouze poslouchám ...
takze raci to crate nez toho randalla 75 jo?:)
crate ber na 100pro, lepší lampa bazarovka než trandak ale pokud chceš funglovku tak ber ten trandak 65FW popř 120FWkajl 29 píše:takze raci to crate nez toho randalla 75 jo?:)
ok diky za radu
sice me porad laka ten randall ale kdyz rikas ze ten crate je lepsi 
kamos z kapely si bude kupovat fendera frontman 212r
kamos z kapely si bude kupovat fendera frontman 212r
co jsem se díval na parametry tak už jen kvůli tomu že randal má 2 kanály a crate 3 kanály (65 a 120) bych bral crate, navíc dalekov větší možnosti nastavení u crate (trandakaky)
cca před 3 rokama jsem si tu fw120 chtěl kupovat jenže mě chyběli cca 3 tisíce (stala kolem 10k)
ted za ty prachy poměr cena/zvuk luxus !!!
ukázka FW120ky
btw radši ber tu lampu
)
cca před 3 rokama jsem si tu fw120 chtěl kupovat jenže mě chyběli cca 3 tisíce (stala kolem 10k)
ted za ty prachy poměr cena/zvuk luxus !!!
ukázka FW120ky
btw radši ber tu lampu
presvedcil si me vezmu to crate 120 
na punk-rock to bude dobry ze ?
ideálníkajl 29 píše:presvedcil si me vezmu to crate 120
kamarad ze skupiny paragraf219 na to hrál velmi dlouho než si pak koupil lampu marshalla
a zvuk měl paradní jak v menším klubu tak na větším podiu
a nevis jestli se to kazi ?
jako co se má kazit ? máš na to 2 roky záruku, pokud to nenecháš polít pivem nebo nenecháš v dešto/sněhu tak se tomu nic nestanekajl 29 píše:
ok tak diky za info
jdu do neho 
-
Johny_Hard
na FW se ti můžou zkazit maximálně ty efekty s ladičkou, kombo jsem měl a bylo háklivé na zimu, jinak na kanálech neni snad co zkazit, ale stejně ty efekty co tam jsou nebyly pro mě moc použitelné a ladička si skákala jak chtěla.
Kazí se tomu efektová jednotka a myslím, že tu někomu nefungovalo přepínání kanálů. Ale tak kazí se všechno... to si nevybereš. Dokud máš záruku, tak je to v pohodě a až bude docházet, tak to střelíš.kajl 29 píše:
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
na kytary.cz je 3 roky zaruka takze v klidu 
jenom je smutne, ze vyhodis tolik penez za novy tranzistor. Pokud to s hranim myslis aspon trochu vazne tak toho do pul roku budes litovat. I ta levna lampa od crate co mam ve zkusebne natrhne tem trandakum p***l.
Kytara: Squier Affinity HSS strat (middle pickup- Fender american std.)
Komba: Crate V18 2x12"
Efekty: EHX Memory Toy, Razzor Vintage OD, Behringer TU300, Home-made Proco RAT, Marshall VT-1
Komba: Crate V18 2x12"
Efekty: EHX Memory Toy, Razzor Vintage OD, Behringer TU300, Home-made Proco RAT, Marshall VT-1
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
sakra ja bych ti to svoje kombo i za sestku nechal, ale porad by sis mujsel poridit nejakou krabicku jako zkresleni...kombo je vpohode, ma fajn cisty zvuk, ale samotny zkresleny kanal komba za moc nestoji, ale s kreslitkem uz je to o necem jinem
zkratka porad mi to prijde daleko lepsi nez mit za podobne penize tranzistor
zkratka porad mi to prijde daleko lepsi nez mit za podobne penize tranzistor
Ze sve skusenosti jsem taky bojoval s kombem, na konce mam doma , VHT Special 6 ultra. Je to luxusni lampa do 6tis., 12 palcu repro, manualne vyrobeny. Skvělý medově mazlivy zvuk, a krasne zkresleni. Opravdu to stoji za to... http://kytary.cz/vht-special-6-ultra/HN114949/
Wasburn winpro ftr - Washburn WD7SCE ATBM - Steffy-line sl-w410 - Boss RC-300 loop Station - zoom G3 - VHT Special 6 ultra - Yamaha PSR E423
stacilo by do zkusebny ?:)
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
dost o tom pochybuju..pokud chces hrat punk