precti si co je kte kytare psany a pochopis jak vznikla ...Mika.Rybanenn píše:Mno já mám kytaru překvapivě z masivu, za ty peníze jsem tomu nevěřil, ale je tomu tak, žádná překližka ani hadrwood. Musím ale uznat, že takhle "zmasit" kytaru jako je ten signature model je umění a asi na to mají u Fendera nějaký patent, běžným smirkovým papírem bych to IMHO nezvládl.Smrťokvítek píše: Jenže je tady jedna drobnost, na to je potřeba kvalitní dřevo pod lakem, aby to tak pěkně vypadalo. Aby pak nekoukala natřikrát spojená překlížka. Nj je to těžký, už ani tu ošoupanou kytaru si člověk neudělá
![]()
.
*** Váš Tuning ***
Fokus Les Paul+nalepky+R.m.AlNico,BOSS DS-1,behringer chorus, Dunlop 0,73-0,88mm, ,Marshall MG10cd(doma) Crate GLX 212 (zkusebna)
- Mika.Rybanenn
jn . .ale tys psal ze nechapes jak to udelali takhle stary . .a kdyz si prectes co je tam psany tak zjistis ze ta kytara je uz pouzivana a ze ma secko puvodni a stary ....Mika.Rybanenn píše:Teď jaksi nechápu co tím myslíš...přečti co? Myslíš popis výrobku? Ten jsem četl...je to z olše, žádný šméčkový hardwood.Mlol píše:precti si co je kte kytare psany a pochopis jak vznikla ...
Fokus Les Paul+nalepky+R.m.AlNico,BOSS DS-1,behringer chorus, Dunlop 0,73-0,88mm, ,Marshall MG10cd(doma) Crate GLX 212 (zkusebna)
- Mika.Rybanenn
Ty kytary nejsou původní kusy Roryho Gallaghera, víš jaká by to byla drahota? To nějakých 90 tisíc nespraví ani náhodou. Zkus si zjistit za kolik byly vydraženy nástroje slavných kytaristů, příteli tam se nepohybujeme v řádech tisíců dolarů, ale milionů. Btw tady máš popis k té kytaře, klíčovou pasáž barevně zvýrazním. To "opotřebení" je děláno naprosto uměle při výrobě, není to docíleno používáním či věkem jako u Roryho.Mlol píše:jn . .ale tys psal ze nechapes jak to udelali takhle stary . .a kdyz si prectes co je tam psany tak zjistis ze ta kytara je uz pouzivana a ze ma secko puvodni a stary ....Mika.Rybanenn píše:Teď jaksi nechápu co tím myslíš...přečti co? Myslíš popis výrobku? Ten jsem četl...je to z olše, žádný šméčkový hardwood.Mlol píše:precti si co je kte kytare psany a pochopis jak vznikla ...
Donal Gallagher, bratr velkého Rory Gallaghera, se v roce 1997 na Los Angelském letišti setkal s designéry Fender Custom Shopu, aby jim předal gig bag, který skrýval jednu z nejdiskutovanějších a nejobdivovanějších kytar- Roryho značně opotřebovaného Stratocastera. Fender iniciativně vyrobil 40 "klonů" pro evropský trh. Rory Gallagher Tribute Stratocaster je přesná replika již zmiňovaného nástroje, krom hodně sedřeného těla stojí za zmínku určitě mechanika- 5 Sperzel a 1 Gotoh ladící kolík, chromovaný hardware je jak se patří také dobový a ručně vinuté single snímače dodávají kytaře neopakovatelný sound.
hotová jak od slipknotuY06hurt píše:Bohuzel sem neprisel nato,jak sem upnout obrazek,protoze sem lama,tak aspon posilam odkaz....Je to jen maly "tuning",ale snazil sem se u toho http://www.kek.cz/y06hurt/4394.html
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Celej Mick Thompson a jeho B.C.RichMoleek píše:hotová jak od slipknotuY06hurt píše:Bohuzel sem neprisel nato,jak sem upnout obrazek,protoze sem lama,tak aspon posilam odkaz....Je to jen maly "tuning",ale snazil sem se u toho http://www.kek.cz/y06hurt/4394.html
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Mám squier strat. Kobylkový snímač sem vyměnil za humbucker, středový úplně vyhodil, takže tam mám díru a u krku mám single kent armstrong. Kvůli tomu humbuckeru sem nechal profrézovat místo pod kobylkovým snímačem (je to durch až na pružiny). Pružiny sem vytlumil aby nepřeznívaly. Výsledkem je aspoň nasucho mnohem barvitější zvuk. Jo a jednu dobu sem si na ni lepil takové ty kulaté nálepky z Intersparu, co se dostávaly za nákup nad 100,-:)
Oholený Squier strat. Dean Flying (Vanvruša) Peavey Classic 30. BOSS DS1..
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Y06hurt : si na ten hmatník stříkal?Čim?
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Vubec sem ho nestrikal takhle sem tu cubicku koupil,a uz u ni mam novej obrazek,sice ne od slipknotu,ani z moji hlavy, ale moje vlastni vyroba...Red Bull píše:Y06hurt : si na ten hmatník stříkal?Čim?
kdyztak posilejte dalsi napady jak ji poladit,ale barvu ne,nejak to nejde,je tam ta zapekla a ta se mi nechce predelavat,jinak by uz mela jinou barvu. Jo uz sem tam aji daval za kobylku polovinu znaku soulfly,ale uz mi to pripadalo preplacany,tak sem se na to vybodl...Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Panáček rád mysfityY06hurt píše:Vubec sem ho nestrikal takhle sem tu cubicku koupil,a uz u ni mam novej obrazek,sice ne od slipknotu,ani z moji hlavy, ale moje vlastni vyroba...Red Bull píše:Y06hurt : si na ten hmatník stříkal?Čim?![]()
kdyztak posilejte dalsi napady jak ji poladit,ale barvu ne,nejak to nejde,je tam ta zapekla a ta se mi nechce predelavat,jinak by uz mela jinou barvu. Jo uz sem tam aji daval za kobylku polovinu znaku soulfly,ale uz mi to pripadalo preplacany,tak sem se na to vybodl...
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
moje mala 4leta sestrenicka mi udelala nechteny tuning. .hrala tak usilovne florbal v mem pokoji az mi vystipla na cerne kytare kus laku.. asi 1x1 cm, nu coz, prebrousil sem to a zakapl lepidlem at to neporacuje. takz uz mam krome nalepek skupin po obvdou i dlasi tuning. nijak mi to nevadi a vytvari to navic dojem opotrebovanosti 
No ja sem tu "folii" koupil v papirnictvi rekl sem jim normalne ze potrebuju lepici tapetku neco jako na auta a ona mi dala vybrat z naky skaly,neni to nijak zvlast drahy myslim ze me to stalo 50,- za 50x70cm.Vypada to jako leskla tapeta,ale oni budou vedet co asi chces...MrDuck píše:Panáček rád mysfityY06hurt píše:Vubec sem ho nestrikal takhle sem tu cubicku koupil,a uz u ni mam novej obrazek,sice ne od slipknotu,ani z moji hlavy, ale moje vlastni vyroba...Red Bull píše:Y06hurt : si na ten hmatník stříkal?Čim?![]()
kdyztak posilejte dalsi napady jak ji poladit,ale barvu ne,nejak to nejde,je tam ta zapekla a ta se mi nechce predelavat,jinak by uz mela jinou barvu. Jo uz sem tam aji daval za kobylku polovinu znaku soulfly,ale uz mi to pripadalo preplacany,tak sem se na to vybodl...
Hele,přemejšlim,že bych si na hmatník taky napsal něco pěknýho, líbí se mě to,ale nevim jak to udělat,aby se to moc neošmatalo a tak,čim si to dělal? Perleťovej nápis vážně nechystám
Papír určitě ne,napadlo mě tam nalepit alobal nebo tak,aby se to pěkně lesklo...ale vim prd
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
2 Axel:Co bys na ti chtel zrovna tisknout?Dyt z toho udelas krasny veci jak cYp
prinejhorsim do ni hodis neco jine barvy,ale asi do toho vystrihni diru,protoze to po sobe bude klouzat... 
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Ze nevim proc na to zrovna tisknout ze to de jednodusejc....(teda spis levnejc
)
Jackson Kelly