elektricke piano(keyboard) za 10 - 15 000

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
papousek

elektricke piano(keyboard) za 10 - 15 000

Příspěvek od papousek »

Ahoj lidicky,reknu vam to rovnou sem analfabet skrz hudebni nastroje,zato moje slecna hravala a rada by chtela hrat znovu,ne teda profesionalne.koukam po nakem dobrem keyboardu,chtela by teda normalni piano nejlepe kridlo.Bohuzel mame tu smulu ze zijem na share house a mame jenom jednu mistnost pro sebe.takze schanim el. piano aby mnelo dobrej zvuk(zrejmne akustickej),co sem se koukal na recenze na piana a tak trochu sem si pocetl na vasem foru,tak sem si vybral yamahu np31 a cena se pohybuje okolo 10 000;.nechci ale do toho zase skocit hned aniz by mi nekdo trosku poradil.prosim poradte,prasteny vanoce sou tady zachvilku.a abych se vesel do ceny mezi 10 000-15 000.
dekuju za kazdou radu :)

ps:omlouvam se za moji cestinu uz predem,patrim mezi spravana cecha
Naposledy upravil(a) Nero dne 4.12.2011 20:19, celkem upraveno 2 x.
Důvod: opraven název
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: K: elektricke piano(keyboard)

Příspěvek od Nero »

Tohle je tedy bazarová inzerce, kde se snažíš to piano sehnat, nebo se jen poptáváš, co by bylo dobré?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
papousek

Příspěvek od papousek »

ahoj Nero
poptavam se po nakej informacich skrz piana-keybords,hlavne skrz tip yamahy co sem se ptal predtim.koukal sem se na ebay v jake cenove relaci se pohybuje toto piano.horsi ze bydlim ang. zrovna nyni a do cech se nedostanu do vanoce, takze to musim objednat tady.chtel sem jenom nake dobre tipy.snad my budes moc pomoc aspon nakou radou,nebo jestli my muzes poslat odkaz na nakou stranku kde bych se dozvedel o neco aspon trochu vic,pokud mozno prosim :) .budu vdecnej za vsechno,dekuju moc predem pepa
papousek

Příspěvek od papousek »

a nebo jestli my das nakej dorej tip na jiny druh piana ale co sem se docetl tak vetsina byla pro yamahu.diky pepa
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: elektricke piano(keyboard) za 10 - 15 000

Příspěvek od Nero »

Já to spíš přesunu z bazarové sekce do patřičné sekce diskuzní, kde ti poradí někdo, kdo se v této oblasti pohybuje.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Hush

Re: elektricke piano(keyboard) za 10 - 15 000

Příspěvek od Hush »

Yamahu NP-31 seženeš pod 8K (kytary.cz), za desítku se dá sehnat Yamaha NP-V60 nebo NP-V80.
Ty jsou sice slušněj vybavené, ale pokud chceš slečně dopřát co nejbližší pocit klaviatury klasického klavíru, doporučuji v této cenové kategorii Casio CDP-100. Asi se tady ozve hodně odpůrců, kteří budou tvrdit, že Casio "ani náhodou"! Já bych si ho pro své hraní taky nekoupil, ale hrál jsem na ně a můžu zodpovědně říct, že ve stage pianech do 10K lepší úhoz neseženeš - nebo aspoň o ničem na našem trhu nevím! :?
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“