A druhá otázka: může mi někdo vysvětlit, jakým způsobem funguje gain/volume boost? Při prohlížení manuálu jsem se dočetl, že dou zapnout footswitchem zároveň, ale nějak se mi to nepovedlo. Díky za odpovědi.
Peavey VK 212 reverb
Pravidla fóra
Peavey VK 212 reverb
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda je možné u Valvekinga 212 nějakým způsobem zapnout/vypnout reverb jinak, než manuálně. Footswitch funguje jenom na přepínání kanálů a gain/volume boost. Je to docela otrava, chtít si zahrát, a muset stále točit s kolečkem...
A druhá otázka: může mi někdo vysvětlit, jakým způsobem funguje gain/volume boost? Při prohlížení manuálu jsem se dočetl, že dou zapnout footswitchem zároveň, ale nějak se mi to nepovedlo. Díky za odpovědi.
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Re: Peavey VK 212 reverb
Aby šel spínat reverb muselo by se zasáhnout do konstrukce - prostě to zbastlit.
Ten volume bosst je velice nevýrazný, opět by to chtělo zásah. Přijde mi daleko užitečnější používat jen gain boost - je to potom vlastně tříkanál - clean-crunch-lead. Mě to teda aspoň takto vyhovuje...
Ten volume bosst je velice nevýrazný, opět by to chtělo zásah. Přijde mi daleko užitečnější používat jen gain boost - je to potom vlastně tříkanál - clean-crunch-lead. Mě to teda aspoň takto vyhovuje...