klavesy to PC
Pravidla fóra
klavesy to PC
Zdravim, chci se zeptat, pokud bych si poridil napriklad tyto klavesy http://kytary.cz/yamaha-psr-e333/HN116695/ slo by pres usb pretahnou zvuky do pc a tam je zapisovat do piano roll v FL studiu napriklad, a dale s tim pracovat(jako je qantizace a pod.)?? jestli ne tak prosim o radu v pomeru cena vikon diky 
Re: klavesy to PC
ne, zvuky se pres usb nedaji pretahnout. a "pretahnout" vlastne znamena co?Heppy píše:slo by pres usb pretahnou zvuky do pc
zvuky do piano roll? zvuky? nemyslis ty neco jineho?Heppy píše:tam je zapisovat do piano roll
nemyslis midi data?Heppy píše:dale s tim pracovat(jako je qantizace a pod.
takze kdyby ty "zvuky" a "pretahnout" byl jen omyl a otazky vypadaly podle toho jinak:
anoslo by pres usb posilat midi data do pc ... tam je zapisovat do piano roll ... dale s tim pracovat ...
Mne jde proste o to, v tom pristroji jsou nejake zvuky, a ja bych chtel abych s temi zvuky mohl pracovat v PC, nahrat je do PC a tam v pano rollu upravit nerovnosti pomoci qantizace atd... Omlouvam se za moji neznalost.
To muzes. Akorat v tom pocitaci se nejedna o zvuky. Zaznamenat si muzes to, jakou klavesu - jak silne - v ktery okamzik zmacknes (receno zjednodusene) a pak s tim v tom pocitaci pracovat tak, jak rikas. Ale zvuky bude vydavat porad jen ta Yamaha.
Tedy ano, zhruba to, co popisujes s tim delat muzes. Jen tomu nerikej "nahrat zvuky do pocitace", to je neco jineho.
Tedy ano, zhruba to, co popisujes s tim delat muzes. Jen tomu nerikej "nahrat zvuky do pocitace", to je neco jineho.
Jasne, nevedel jsem jen jak to popsat.A jeste jedna otazka, staci mi k propojeni jen usb kabel? a kdyz bych nejaky ten projekt ktery bych vytvoril temi zvuky chtel exportovat jako napr mp3 to PC budou tam vsechny zvuky?
K ty praci s midi datama ... ano.Heppy píše:A jeste jedna otazka, staci mi k propojeni jen usb kabel?
Ne, k tomu budes muset propojit zvukovy vystup ty Yamahy se vstupem zvukovy karty pocitace, a nahrat to jako audio (zvuk).Heppy píše:a kdyz bych nejaky ten projekt ktery bych vytvoril temi zvuky chtel exportovat jako napr mp3 to PC budou tam vsechny zvuky?
(Je samozrejme asi tisic dalsich moznosti, proto popisuju jen tu nejjednodussi...)
Takze ja kdyz budu skladat, tak mi staci usn, ale v momente exportu budu muset pripojit audio kabel?
ok diky moc za rady neznalemu