Praskání v bedně
Pravidla fóra
Praskání v bedně
Dobrý den, nedávno jsme koupili do zkušebny bedny na zpěv Mackie - Thump TH-12A a v jedné z nich po propojení s mixem a druhou bednou vždy při hlasitém zpěvu (někdy stačí se jen tý bedny dotknout) začne strašně praskat. Čím by to mohlo být? Díky (Máme zkušebnu ve druhém patře)
Re: Praskání v bedně
Je více možností - propojovacími kabely počínaje, přes závadu uvnitř beden, napájecí kabely až po špatný zdroj signálu...
Zkuste vylučovací metodu, kdy se to neděje
Bedny jsou jistě v záruce, takže by neměl být problém nechat je u distributora prověřit
Zkuste vylučovací metodu, kdy se to neděje
Bedny jsou jistě v záruce, takže by neměl být problém nechat je u distributora prověřit
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Praskání v bedně
Ono praskani pri hlasitym zpevu muze zni skoro jak prebuzeni, jenze to by to nedelalo pri doteku.
Jak silnej je ten dotek? U nas tu mame kombo, kde je nekde zlomenej drat k repraku, takze to jako reakce na mechanicky vlivy ruzne preskakuje (ale teda nepraska).
A stejnej problem bych videl i tady, akorat mi prijde divny, ze to praska v bedne - nebo jsou bedny aktiv?
Jak silnej je ten dotek? U nas tu mame kombo, kde je nekde zlomenej drat k repraku, takze to jako reakce na mechanicky vlivy ruzne preskakuje (ale teda nepraska).
A stejnej problem bych videl i tady, akorat mi prijde divny, ze to praska v bedne - nebo jsou bedny aktiv?
Hodně budem někde...