Trvání: 12. prosince - 19. prosince
Citizen 37 - Frozen Pond
Disabled - Záchranná vesta
LB1 - Má láska
Masaker - Kunštát
Nešvilský krůžek - Kudlanka bezbožná
The Hrozen Band - Estetika
Disabled - Záchranná vesta
LB1 - Má láska
Masaker - Kunštát
Nešvilský krůžek - Kudlanka bezbožná
The Hrozen Band - Estetika

Třeba Pražský výběr (jedna část mi ho hodně připomíná) nebo Už jsme doma není hudba pro normální lidi? Tak proč měli takový úspěch? Jestli chtějí plné sály tak můžou dělat doprovodnou kapelu Michalu Davidovi. To si musí pobrat sami, jakou hudbu chtějí dělat. Za mě určitě palec nahoru. Jsou i lidi, kteří neberou muziku jako kulisu, ale muziku si pouštějí, aby ji poslouchali.DJmanasek píše: Masaker Ohledně skladby jako celku, abych byl upřímný, kluci, vyserte se na takové složitosti, s tím neprorazíte, a začněte dělat hudbu pro lidi. Toto je hudba pro muzikanty, ne pro běžné posluchače, ti vám ve většině případů z takových koncertů odejdou (mluvím z vlastní zkušenosti).
Tak.jastud píše:ale nic mě vyloženě nenadchlo.
V Safari, Opeře i Firefoxu na Macu mi to jede, zatím nemám info, že by to někomu dalšímu nešlapalo, tak je asi problém u tebehyenik píše:hmm, ja mam nejaky problem, nehraje mi to ani v Mozille ani v IE, hodi to error... tak nevim co se deje.
presne tak!!Jester píše:Třeba Pražský výběr (jedna část mi ho hodně připomíná) nebo Už jsme doma není hudba pro normální lidi? Tak proč měli takový úspěch? Jestli chtějí plné sály tak můžou dělat doprovodnou kapelu Michalu Davidovi. To si musí pobrat sami, jakou hudbu chtějí dělat. Za mě určitě palec nahoru. Jsou i lidi, kteří neberou muziku jako kulisu, ale muziku si pouštějí, aby ji poslouchali.DJmanasek píše: Masaker Ohledně skladby jako celku, abych byl upřímný, kluci, vyserte se na takové složitosti, s tím neprorazíte, a začněte dělat hudbu pro lidi. Toto je hudba pro muzikanty, ne pro běžné posluchače, ti vám ve většině případů z takových koncertů odejdou (mluvím z vlastní zkušenosti).
Sorry DJ, trochu mě to vytočilo, i když chápu, jak si to myslel ... a nechci zakládat žádný flame o hudbě.
Hlasy pro LB1 a Masaker.
Díky za komentář. Asi bych k tomu napsal jen tolik, že ten záznam je vlastně "home live", nebudu obtěžovat podrobnostma, není to tak důležitý, nicméně chybí třeba druhá kytara a zpěv, no a že jsou zejména činely nezkrocené je jasné. Chtěl jsem tam nechat tu atmosferu takto, zhruba stejne jako znime zive. Nekdy to snad natocime ve studiu.DJmanasek píše: Citizen 37 - Ohledně nápadu - je to zajímavé, hráči evidentně svůj nástroj neviděli jen z vlaku. Má to parádní táhlou atmosféru, ohledně zpěvačky, pěkná barva hlasu, občas trošku problém s intonací. A ohledně míchání. Bicí jsou dost nevyvážené, moc přečnívají v určitých pasážích. Chybí tomu pořádný mastering, místy je to takové suché. Lidi z vás jednou něco může být... tak se snažte. Každopádně První bod putuje sem.
Boha to je ale kakanec. Pokud člověk dělá hudbu v první řadě pro lidi, tak je to jenom o kalkulaci a je to holt prodejná d*vka. Vlastní hudbu dělám tak, jak se líbí mě a ne jak se líbí ostatním.DJmanasek píše:Masaker - Tak tedy... toto se těžko hodnotí, hudba zajímavá, o invenci zde není nouze, ale jestli jí tady není až příliš... Kytarové sólo uprostřed zní hodně amatérsky... Pozor na to. Ohledně skladby jako celku, abych byl upřímný, kluci, vyserte se na takové složitosti, s tím neprorazíte, a začněte dělat hudbu pro lidi. Toto je hudba pro muzikanty, ne pro běžné posluchače, ti vám ve většině případů z takových koncertů odejdou (mluvím z vlastní zkušenosti).
Díkjastud píše:LB1 - za skvělou kytaru.
Většinu songu tam hraju na Michalík Wah + Boss delay.subroofer píše:Já dávám hlas LB1, líbí se mi to celkově - zvuk i obsahově, hlavně to "water" kvákadlo nebo phaser, pěknej tePLAY sound ...
myslíš to "sólo" ke konci? Kluci to chtěli nechat bez efektu, ale já si říkal že to bude lepší, když to tam ta basa pořádně nakopnesubroofer píše:...+ i za progresivní basu na konci.
Není zač, není to sice nějaký super virtuózní výkon, ale má to koule. Baví mě to.rotten77 píše:Díkjastud píše:LB1 - za skvělou kytaru.![]()
Presne tohle prosim nedelejte, nechci, aby nadejna kapela dopadla jako 385. Chinaski. Dekuji.DJmanasek píše: Ohledně skladby jako celku, abych byl upřímný, kluci, vyserte se na takové složitosti, s tím neprorazíte, a začněte dělat hudbu pro lidi. Toto je hudba pro muzikanty, ne pro běžné posluchače, ti vám ve většině případů z takových koncertů odejdou (mluvím z vlastní zkušenosti).