Behringer v žádném případě.
Kdysi jsem na jednoho backlina 112ku hrál a podle mého to hrálo skvěle. I jsem si ho původně chtěl pořídit.
Zkušebnu by to utáhnout mělo a koncerty v menších klubech také.
Kytara basovému repráku nic neudělá. V opačném případě to problém je, protože ty nižší frekvence by kytarový reprák, který není na spodky stavěný, mohly poškodit.
Že to bude znít na prd snad ani nemá cenu zmiňovat
Na tom kombu, co je na prodej jsem zkoušel párkrát kytaru a má to zajímavej zvuk. Samozřejmě čistej, nezkreslenej, to bych si nevzal na svědomí. Ale díky tomu, že ty repra jsou koncipovaný jako basový, tak ten zvuk je takovej plnej a (jak to jen říct), prostě to zní dobře.
Tomi Berašon - Tajfun Karlovy Vary http://bandzone.cz/tajfun Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
Zdá se mi to nebo každý třetí uživatel tohoto fora chce být, hrát nebo něco jiného jako Flea to jsou všichni tak omezení, že znají z basáků jen jeho? Smutná doba..
Sandberg California TM 5 BB
TC electronic BH500 + Markbass Standart 151HF + Markbass Traveller 102p