2. Hitparáda: 1. kolo

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...

1. kolo Hitparády č. 2 (můžete hlasovat pro 2 kapely a měnit svou volbu)

Anketa končí za 19.12.2011 20:11

Citizen 37
19
25%
Disabled
8
10%
LB1
13
17%
Masaker
21
27%
Nešvilský krůžek
7
9%
The Hrozen Band
9
12%

Celkem hlasů: 77

subroofer

Re: 2. Hitparáda: 1. kolo

Příspěvek od subroofer »

rotten77 píše:
subroofer píše:Já dávám hlas LB1, líbí se mi to celkově - zvuk i obsahově, hlavně to "water" kvákadlo nebo phaser, pěknej tePLAY sound ...
Většinu songu tam hraju na Michalík Wah + Boss delay.
No jo, PMT sem mel taky, prislo mi to trochu plochy, ale dost sem s tim nahral, kazdopadne to bylo v dobe, kdy jsem vlastnil nic moc kytaru a nahralval sem linkou, takze treba je to fajn za ty prachy.
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
http://www.citizen37.com
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

A mne zas osobne prijde, ze takovyhle vypisovani kritiky ke kazdymu songu malokomu doopravdy pomuze. Jediny, co to muze udelat, je srazit nekomu vysoky sebevedomi, ale zaroven to muze odradit zacinajici kapelu, ktera se hleda. A uz vubec podle me neni vhodny udelovat kapele takovyhle pokyny ohledne jejiho smerovani, zvlaste v pripade, ze jej neudeluje nekdo, kdo se po dlouhe kariere uspesne etabloval v hudebni branzi, ale nekdo, kdo ma sam zacinajici kapelu.

A mimochodem - pokud to ma byt doopravdy z pohledu posluchace, tak ten by treba nikdy nerekl, ze nejaky solo pusobi lacine. Bezny posluchac to totiz bud neslysi, anebo neresi.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Blahopřeju Masakeru k vítězství a Citizen37 k druhému místu, což oběma kapelám zaručuje postup do finále :wink:

Další kolo je zde - vase-skupiny-a-projekty-f74/2-hitparada ... 28072.html, jen co tam dodělám anketu :)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“