Výroba MXR Dis+

Stavba a úpravy efektů, footswitchů a dalších zařízení
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Výroba MXR Dis+

Příspěvek od core88 »

Ten volume pot je tam správně když by tam nic nebylo tak ti to hrálo furt na plno. a když by si ho dal na vstup tak by to bylo spíš jako Drive . si to zkus prohodit a uvidíš jak se to bude chovat . jestli to nekreslí ani s těma Ge diodama tak by asi chtělo zvednout zesílení toho OZ.

Ten Little gem MkII sem taky stavěl je to docela fajn ale zvukově to samí co ruby . a když si tam dáš LM384-N4 tak s toho poleze tak 2W když tam pustíš 18V . a taky by sem dal mezi C3 a C4 a první pin 386 10k potenciometr aby se tam dalo nastavit aspoň čistej zvuk .
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

MXR zkresluje vůbec? Rozdíl ve zvuku a hlasitosti Ge/Si bys měl poznat. Poťák funguje jako drive, přidává zkreslení a tím taky i hlasitost. Ale volume je ten druhej.
blizzard384

Příspěvek od blizzard384 »

Budu se snazit postavit distortion+ podle stejneho planku. PCB zkusim vyrobit sam, zajdu do GES a asi si necham poradit jakou metodu mam pouzit. Mam akorat dotaz na zapojeni PCB:

Pouzivam planek tady, druhou verzi, tedy: tonepad_distortionplus

Na stejne strance je i odkaz na zapojeni mimo desku, akorat existuje 6 verzi. Ja bych rad vedel, jakou verzi mam pouzit. Predstavte si prosim, ze sem uplnej idiot a byl bych rad, kdyby ste mi rekli proste cislo a ne neco typu "jestli chces true bypass tak tam dej X za Y a udelej to Nkrát az ti to vyjde do Z". Ja beztak nepochopim co se mi snazite rict.

Predem diky za odpovedi.
Fender 1989 Stratocaster | Gibson SG '61 Reissue | Fender '65 Twin Reverb | Orange Tiny Terror kombo
Viťas

Příspěvek od Viťas »

blizzard384 píše:Budu se snazit postavit distortion+ podle stejneho planku. PCB zkusim vyrobit sam, zajdu do GES a asi si necham poradit jakou metodu mam pouzit. Mam akorat dotaz na zapojeni PCB:

Pouzivam planek tady, druhou verzi, tedy: tonepad_distortionplus

Na stejne strance je i odkaz na zapojeni mimo desku, akorat existuje 6 verzi. Ja bych rad vedel, jakou verzi mam pouzit. Predstavte si prosim, ze sem uplnej idiot a byl bych rad, kdyby ste mi rekli proste cislo a ne neco typu "jestli chces true bypass tak tam dej X za Y a udelej to Nkrát az ti to vyjde do Z". Ja beztak nepochopim co se mi snazite rict.

Predem diky za odpovedi.
Já osobně bych volil variantu 5.Má true bypass a LEDku....
Kytara: Epiphone Les Paul Custom Zakk Wylde 2011, BaCH Les Paul Custom White
Efekty: Dunlop Wylde Wah ZW-45, MXR Wylde Overdrive ZW-44, MXR Black Label Chorus ZW-38, Modtone Tremor
Zesilovač: Engl Gigmaster 30
Reprobox: Palmer 1x12 Celestion Vintage 30
Trsátka: Dunlop Jazz III
Struny: D'addario EXL 110+
Popruh: Perris Leathers
Kabely: Klotz La-Grange
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Souhlas s č. 5, je ideální. Potřebuješ koupit 3PDT přepínač. Rozdíly jsou právě v použitých přepínačích, přítomnosti konektoru na adaptér a způsobu signalizace pomocí LED.
blizzard384

Příspěvek od blizzard384 »

Diky moc, tajne sem si to myslel taky.
Fender 1989 Stratocaster | Gibson SG '61 Reissue | Fender '65 Twin Reverb | Orange Tiny Terror kombo
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“