Trvání: 19. prosince - 26. prosince
Blackshard – Selfdestruction
Caffeine – My Time
Desmodus – Bestie
Falien Actor – Electro Cool Aid Acid Test
Lucifer – Krkonošské lesy
Sklepmaster – Vengeance from Stars
Synaesthetics – The Butterfly on My Chest
Caffeine – My Time
Desmodus – Bestie
Falien Actor – Electro Cool Aid Acid Test
Lucifer – Krkonošské lesy
Sklepmaster – Vengeance from Stars
Synaesthetics – The Butterfly on My Chest
Dík jak cyp.Dark Axel píše:Tady to pro mě poměrně těsně vyhrávají Caffeine a Sklepmaster![]()
PS: kluci ze Sklepáčů - od Bogoty jste urazili neskutečný kus cesty a jsem rád, že jste to tak vypilovali... tu nášivku, co jsem tam dostal stále nosím na obalu od akustiky a i nadále hrdě buduSlezská zdraví
Za česky vykrákaný příběh co ani nezní jako zpěv a tím zničenou atmosféru jsem jim hlas právě raději nedal. Zní to jako naše první CD kde kvůli nouzi zpíval bubeníkarcilucifer píše:Za český zpěv a atmosféru, vybírám s tohohle pytle Lucifer, sic žádná s grup není můj hudební šálek.
A jeste by mohli mit lepsi produkci a dat tam par breakdownu, at to trochu vic slape, co?Demilich píše:Za česky vykrákaný příběh co ani nezní jako zpěv a tím zničenou atmosféru jsem jim hlas právě raději nedal. Zní to jako naše první CD kde kvůli nouzi zpíval bubeníkarcilucifer píše:Za český zpěv a atmosféru, vybírám s tohohle pytle Lucifer, sic žádná s grup není můj hudební šálek.To raději ať growluje nesrozumitelně než tohle.
(můj názor = no flame on me guys)