Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
piranha90
Kontaktovat uživatele:

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od piranha90 »

shmootik: boooooooring

Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
shmootik

Příspěvek od shmootik »

piranha90 píše:shmootik: boooooooring
no konečně nějaká reakce a jestli to znamená to samý jako když jsem to napsal já (takhle muzika mě nebaví, nezahrál bych to ani kdybych se postavil na hlavu, štveš mě), tak celkem i pozitivní :lol:
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
messer

Příspěvek od messer »

Fade píše:Tak tady je moje další nahrávka Farewell ballad na Ibanez + Guitar Rig + M-Audio Fast Track PRO se zkresleným zvukem. Doporučuju poslouchat na větší hlasitost :) Je to nahráno jen tak na jeden pokus přímo v tom tapedecku v GR. Nějak mi nejde použít GR jako VST efekt v jiných programech.

http://www.box.com/s/orx9trd7jyv120rv2m0k

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Tak teda fakt nechci nikoho urazit, ale cpát sem už po druhý něco co připomíná zakka přes troje zavřený odhlučněný dveře ... Zejména rytmika, člověče, krátká nota je krátká , dlouhá je dlouhá a né naopak, nebo jak se ti zrovna chce, hlavně se nevymlouvej, že to bylo na jeden pokus a že si to vlastně vůbec neslyšel.Než se tady předvádět bys měl věnovat více pozornosti tomu co hraješ. Nezlob se, ale musika je o pokoře.

messer
piranha90
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha90 »

shmootik: zajímavé, co někdy jen jedno slovo může znamenat. Nezlob se ale bezduché střídaní powerchordů není nic, čím bys okouzlil. :)

messer: chlapče, jestli to chceš tak moc umět, tak se to nauč. Co víc na to říct ty pokoro? :D

Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

messer píše:
Fade píše:Tak tady je moje další nahrávka Farewell ballad na Ibanez + Guitar Rig + M-Audio Fast Track PRO se zkresleným zvukem. Doporučuju poslouchat na větší hlasitost :) Je to nahráno jen tak na jeden pokus přímo v tom tapedecku v GR. Nějak mi nejde použít GR jako VST efekt v jiných programech.

http://www.box.com/s/orx9trd7jyv120rv2m0k

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Tak teda fakt nechci nikoho urazit, ale cpát sem už po druhý něco co připomíná zakka přes troje zavřený odhlučněný dveře ... Zejména rytmika, člověče, krátká nota je krátká , dlouhá je dlouhá a né naopak, nebo jak se ti zrovna chce, hlavně se nevymlouvej, že to bylo na jeden pokus a že si to vlastně vůbec neslyšel.Než se tady předvádět bys měl věnovat více pozornosti tomu co hraješ. Nezlob se, ale musika je o pokoře.

messer
Vzpamatuj se chlape. Je mi jedno co tam Zakk hraje a jak to hraje. Je mi jedno co si myslíš, že jsem za piču, která przní pana Divokého. Ani nechci znít jako Zakk a hrát to jako on (osobně neumím skoro žádnou skladbu přesně a dogmaticky a ani si na to netroufám) a to, že jsem to nahrál napoprvé není výmluva, ale fakt. Taky jsem neříkal nic o tom, že bych se neslyšel. Slyšel jsem se naopak moc dobře.
Podruhé to tady dávám, protože poprvé to bylo na čistý zvuk přes singl a teď na zkreslený přes HB a o tuhle druhou ukázku tu byl zájem. Já nejsem bůhví jaký hráč, ale do té doby než sem něco hodíš ty, si o tobě myslím, že jsi lopata, která umí h***o. Až tady něco nahodíš a bude to znít v pohodě, třeba mě přesvědčíš o opaku a já to vezmu zpátky.
Trošku té "pokory" bys měl sežrat i ty a zamyslet se než tady něco napíšeš.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
messer

Příspěvek od messer »

Pánové je mi docela jedno jaké sprosťárny z vás padaj, jen jsem si myslím, že když někdo něco prezentuje, mělo by to mít nějakou formu. Toto forum občas sleduju už nějaký rok i tuto rubriku. Občas se zde vyskytnou muzikanti, které si rád poslechnu. Jen poslední dobou je tu nějak moc nesoudných onanistů. Jste-li takto pospolu spokojeni, prosím, již se k tomu nebudu vyjadřovat.
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Já se už musím smát :D Takže ten, kdo nemá všechno dokonale našprtáno a do nejmenších detailů naučeno, tady nemá co přispívat? Kdo je tady potom onanista?
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

messer píše:Pánové je mi docela jedno jaké sprosťárny z vás padaj, jen jsem si myslím, že když někdo něco prezentuje, mělo by to mít nějakou formu. Toto forum občas sleduju už nějaký rok i tuto rubriku. Občas se zde vyskytnou muzikanti, které si rád poslechnu. Jen poslední dobou je tu nějak moc nesoudných onanistů. Jste-li takto pospolu spokojeni, prosím, již se k tomu nebudu vyjadřovat.
tyjo zrovna o Fadeovi bych s nesoudnym onanistou brzdil...obcas se tu objevi ruzny prusvih, ale todle teda nechapu...
...hele hod sem neco ty, ne proto ze tu nekoho kritizujes, ale zajima me jak by to melo vypadat (znit..) :)
Naposledy upravil(a) McKozias dne 20.12.2011 0:15, celkem upraveno 1 x.
Varach

Příspěvek od Varach »

A protože to tady vypadá na další flame na čtyři stránky, rozhodli jsme se přiložit pod kotel :twisted:
Další z našich HQ nahrávek, tentokrát Shook me all night long. Chyba sem, chyba tam, občas nějaká ta vazba... Chtěli bychom spíš slyšet jakej to zanechá celkovej dojem nebo co vás přímo bije do uší. (popř. zhodnotit sbory)
Za každou kritiku děkujeme :wink:

McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Varach: ac/dc mi nikdy moc k srdci neprirostli, ale zpevaka teda mate peckovniho
Tubular
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tubular »

.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
filo01

Příspěvek od filo01 »

Fade píše: Podruhé to tady dávám, protože poprvé to bylo na čistý zvuk přes singl a teď na zkreslený přes HB a o tuhle druhou ukázku tu byl zájem.
Díky za srovnání, pro mě je to s HB teda o mnoho procent příjemnější než s původním SC :)
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
filo01

Příspěvek od filo01 »

McKozias píše:Varach: ac/dc mi nikdy moc k srdci neprirostli, ale zpevaka teda mate peckovniho
No, mi se naopak zdá (a to z více tady uvedených nahrávek), že to zpěvák tahá až "z paty". Pokud to má být ale snaha o 100% kopii Johnsona v aktuální formě, tak se povedla :-)
Co se týče sborů, mám pocit, že místy dost intonačně "plavou", ale třeba od 3:00 je to pro moje uši OK.

Trochu OT: Na rozdíl od McKoziase jsem na AC/DC vyrostl, tak mě zajímá každá kapelka, která hraje podobným stylem. Airbourne asi všichni znají, ale narazil jsem na zajímavou partičku '77, barva hlasu zpěváka se IMHO dost podobá tomu Scottovému.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
shmootik

Příspěvek od shmootik »

piranha90 píše:shmootik: zajímavé, co někdy jen jedno slovo může znamenat. Nezlob se ale bezduché střídaní powerchordů není nic, čím bys okouzlil. :)
já čekal nějakou konstruktivní kritiku, jako: "v týhle pasáži si dej bacha na rytmus, mrvíš to tam" "tendle akord si voposlech blbě, todle tam neni". kdyby jsme se měli okouzlovat, tak by se to tu jmenovalo "okouzlete svými nahrávkami" a kdyby power chord byl něco sprostýho tak dokonce "okouzlete svýnmi sóly". když se podiváš na nějakej záznam z konziku sick of it all jejichž song to je tak to publikum je okouzlený až až bych řek. :)

každej prostě hraje to co ho baví a stejně jako bluesman nezahraje hardcore tak já nezahraju blues.

pokud jde o tubulara, tak toho nemam rád od doby co tady postoval nějakou odfláknutost původně snad od petrucciho (nebo jak se ten chlap píše). v sólech to eště nebylo tak výrazný, ale v pasáži kde bylo to "bezduchý střídání powerů" to bylo něco mezi "já nevim co tady mam hrát" a "já si tady dam pauzu, to je moc práce". aneb něco co bych já nikdy nepublikoval. to bych se opravdu moh snažit tady oslnit věcma od satche který mě nebavěj a mam dost daleko do toho že bych je moh zahrát kloudně...

teď mě omluv, někdo na internetu nemá pravdu :lol:
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
Amorph

Příspěvek od Amorph »

smoothik: krom toho, ze i v originale je to pomerne bezduche powerchordů, ktere bez prislusneho zvuku a zbyku kapely a nasazeni proste nevyzni, tak tobe to bohuzel dost rytmicky kulha a to se u tohodle stylu neodpousti. Tyhle riffy musi zarezavat jak podle pravitka. Je to cely zalozeny na tom dat do te jednoduchosti jistotu a energii, kterea tomu celemu da smysl.
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Fade: předlohu neznám, ale tohle je úplně v pohodě, možná 2 noty nezapadají frázováním do feelingu, klidně to budu poslouchat.

ACDC: šlape to pěkně, zpěv dobrej, sbory šílený intonačně i jinak (takhle zpívají ožralci v kotli), kytara v sólech není moc slyšet, a taky neladí dokonale. Celkově pochvala, ale ještě to kus práce chce.
Naposledy upravil(a) kmensik dne 20.12.2011 12:54, celkem upraveno 1 x.
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

co to tady zase v techto krasnych mrazivych dni hrotite? Z toho, ze to nekoho nudi/nebavi si ja odvodim, ze takovej prednes nemuze/nechce hodnotit, pac k tomu nema vztah. To prece neni kritika. Jsem si jisty, ze v tomhle pripade to neznamenalo komentar k hrani jako spise komentar ke stylu.
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
shmootik

Příspěvek od shmootik »

Amorph píše:smoothik: krom toho, ze i v originale je to pomerne bezduche powerchordů, ktere bez prislusneho zvuku a zbyku kapely a nasazeni proste nevyzni, tak tobe to bohuzel dost rytmicky kulha a to se u tohodle stylu neodpousti. Tyhle riffy musi zarezavat jak podle pravitka. Je to cely zalozeny na tom dat do te jednoduchosti jistotu a energii, kterea tomu celemu da smysl.
sláva hurá konečně se něco děje. já si sice nemyslim (neslyšim) že by to celý kulhalo, ale je pravdou, že jsem si ten song poprvý vošahal asi půl hodiny než jsem to nahrával. který místo se ti tam nezdá? mě třeba to první téma (E C# A G A# G) příde, že jsem trefenej přesně rytmicky.
Amorph

Příspěvek od Amorph »

shmootik: hlavne v tom zacatku ti rytmicky kulha pm (presny casy ti nereknu, ale je to proste slyset) a v tech vyjezdech v polovine a na konci kolecka se ti to dokonce sjizdi spis do shufflu (swingu). A pak za tim vyjezdem, kterej zahrajes o neco rychlejs mas zase vzdycky nucenou prodlevu. Jak se to rozjede, tak uz se ty nepresnosti ztraci, ale na tom zacatku je to proste na ocich (usich). Druha vec je, ze v tech vyssich polohach ti to neladi, nevim, jestli oktavy na tve kytare, nebo jestli to jen hur chytas.

Jako me to na druhou stranu prijde celkem jedno. Moc nevim proc tu vsichni hrajou covery, to budete hrat/hrajete vsichni v cover kapelach? Pokud budu hrat svoji hudbu, tak si to zahraju po svym ne? Ale mozna mi neco unika, nesleduju to tema dlouho, tak kdyztak sorry;)
Varach

Příspěvek od Varach »

McKozias - za zpěváka děkuju :)

filo01, kmensik - děkujem, ty sbory víme, že to není ono, ale snažíme se.. tak snad to vyladíme nebo vám přijdou jako i blbě rozdělený hlasy nebo jak to mam napsat? Prostě jestli je to jen falešný nebo je i ta ''melodie'' blbě..Snad mi rozumíte.. Díky za odpověď :wink:
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“