Amorph: tak predevsim, kdyz clovek zacina, hraje covery. Navic, je treba chytat inspiraci, zjistovat "jak to funguje" a na to je lepsi si tu vec zahrat (i kdyby podle tabu). Covery bych neodsuzoval
Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zhodnoťte naše nahrávky
Varach: nevim proc, ale tady u toho se mi uz oproti predchozi nahravce ten zpev az tolik nelibi
Kazdopadne, tech par sekund co jsem projel se mi docela libi
Amorph: tak predevsim, kdyz clovek zacina, hraje covery. Navic, je treba chytat inspiraci, zjistovat "jak to funguje" a na to je lepsi si tu vec zahrat (i kdyby podle tabu). Covery bych neodsuzoval
Hodně budem někde...
Amorph: dík, tohle už je konečně něco s čeho si něco vemu. já to tam sice nějak neslyšim, ale to eště neznamená že to tam neni a třeba to nevoběvim časem. to vemu s metronomem a uvidim. to co tam neladí jsou vyjetý struny / moje lenost natáhnout nový.
pokud jde vo covery tak je to zábava a zvědavost jak to voni hrajou.
pokud jde vo covery tak je to zábava a zvědavost jak to voni hrajou.
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
Neskromně jsem si až doteďka o sobě myslel, že jakž takž hudební sluch mám, ale znejistěl jsem ... těmi vysokými polohami myslíš část od 2:12 dál? Poslouchal jsem to 3x po sobě a trochu mě děsí, že tam nic neladícího neslyším, a to ani v porovnání s originálemAmorph píše:shmootik: Druha vec je, ze v tech vyssich polohach ti to neladi, nevim, jestli oktavy na tve kytare, nebo jestli to jen hur chytas.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
jasne s tema coverama to jako cviceni chapu. Spis to bylo takovy rejpnuti, kdyz to tu obcas nekdo vezme strasne vazne;) Akordy nejsou dobre chyceny (ladici) hlavne ve vyssich polohach pasaze po 1:00. I kdyz je fakt, ze pokud by to bylo zasazeny v mixu i spolu s basou a treba zdvojeny, tak se spousta tech chyb ztrati.
Nechci se vtírat, jenom bych se rád připomenul, protože to zapadlo na minulý stránceVarach píše:McKozias - za zpěváka děkuju![]()
filo01, kmensik - děkujem, ty sbory víme, že to není ono, ale snažíme se.. tak snad to vyladíme nebo vám přijdou jako i blbě rozdělený hlasy nebo jak to mam napsat? Prostě jestli je to jen falešný nebo je i ta ''melodie'' blbě..Snad mi rozumíte.. Díky za odpověď
ahoooj, tu je YouTube kanal s mojim odpadom...
ocenim nazor, dakujem za vypocutie.
btw. je tu niekto na fore, kto sa snazi o takyto minoritny styl? rad si vypocujem... mam pocit, ze fingerstylu je v SR a CR velmi malo. by ma potesilo, keby tu niekto holdoval takejto muzike
http://www.youtube.com/watch?v=9AV521yft9E
btw. je tu niekto na fore, kto sa snazi o takyto minoritny styl? rad si vypocujem... mam pocit, ze fingerstylu je v SR a CR velmi malo. by ma potesilo, keby tu niekto holdoval takejto muzike
Ty vogo, tak ty potřebuješ pomoc s riffem od Kaťáků, jo?Ivan píše:ahoooj, tu je YouTube kanal s mojim odpadom...ocenim nazor, dakujem za vypocutie.
hrani-na-kytaru-tabulatury/gitarovy-rif ... ml#p486660
To sis z nás dělal p***l, ne?
Asi bych dodal, že moc nechápu proč vůbec řešíš nějaký Katapulty, když umíš tohle.... jestli máte nějakou zábavovou kapelu a tohle si schováváš na doma, tak to je strašná škoda. Myslím že tvůj talent by si zasloužilo vidět víc lidí.
Přihlásil ses do zdejší hitparády? Můj hlas bys měl jistej...
Naposledy upravil(a) tele.kom dne 21.12.2011 19:42, celkem upraveno 1 x.
no chlapi takto - obcas sa potrebujem aj "socializovat", preto som sa dal do kapely. s touto solovou onaniou ani nemam velmi ambicie, proste mi to nejak staci na doma. bol som s tym na gitariade letos
3. miesto z troch, ale isiel som si tam viac-menej iba pre nejaku skusenost - este nikdy predtym sem nehral pred ludmi a chcel som zazit ten pocit. kazdopadne dakujem za povzbudzujuce reakcie, od muzikantov si to vazim najviac
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Neblbni s vyjdi s tím na světlo! Je to moc dobré na to aby sis hrál doma! 
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Já si myslím, že ty tvoje nahrávky by se v klidu dali srovnávat s lidma co hrají pod Candyrat Records (předpokládám, že když hraješ tenhle styl, tak asi znáš). Já být tebou, tak tohle si fakt nenechávám pro sebe. Klidně bych nějaké tvoje video poslal i právě na channel těch Candyrat, za pokus nic nedáš a nemyslím si, že bys byl bez šance
v SR s tym nemam sancu, mozno v nejakych pivnicnych kluboch a pod. U vas CR ste hudobne podstatne vyspelejsi (ma to strasne s**e, ze sme sa rozdelili...) Moj problem je v tom, ze sa neviem akosi zmysluplne prezentovat. No a s tym Candyrat to nie je asi realne, si myslim, ze nebudou stracat cas s nejakym individuom zo strednej Europy. Navyse v hudbe je dnes aj tak asi najlepsie byt taky "krtek", ktory na chvilu obcas vystrci hlavu a potom sa vrati naspat do diery
Muzu taky rict, ze je to moc dobry?
(Nebo uz bych byl dvacatej osmej a bylo by to trapny?)
No já už si třeba po několikátý pouštím Colors a kdyby si to trochu učesal a vychytal rytmus, tak bych to tam poslal z fleku, protože to je fakt krásnej song... máš fakt cit pro melodii
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Já právě moc nechápu, proč si lidé říkají něco ve smyslu "Aaaaale, na to moje mrdání...", když jim to fakt jde a zní to dobře. Nebát se toho! Je třeba takovou hudbu procpávat do popředí.
Skervesen 4AP Custom Shop
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
A pak se divime, jak vypada nase hudebni scena kdyz tenhle clovek si smrdla jen tak doma a lidi jako ja maj za mesic a neco malo koncert...
Hodně budem někde...
Pane bože, podívej se na Vaše slavíky - Smatanová, Kirschner, Muller, ... a na naše (stejní asi 30 let) - Gott, Bílá, Kabát. Tomuhle říkáš, že je ČR v hudbě podstatně vyspělejší?Ivan píše: U vas CR ste hudobne podstatne vyspelejsi (ma to strasne s**e, ze sme sa rozdelili...)
tak nemyslel som zrovna tu komercnu prehnitu scenu, ktora je na podobnej urovni aj u nas aj u vas... mam na mysli napr. rockovu (undergroundovu) scenu, folk a pod.Jester píše:Pane bože, podívej se na Vaše slavíky - Smatanová, Kirschner, Muller, ... a na naše (stejní asi 30 let) - Gott, Bílá, Kabát. Tomuhle říkáš, že je ČR v hudbě podstatně vyspělejší?
inac dakujem za reakcie, potesili
Ivane mně se Tvoje hra taky hrozně líbí, vykašli se proboha na nějakou zábavovou kapelu. Rozumím i Tvým obavám, ale proč nenajít ještě někoho k sobě (třeba ženský hlas).
Neříkám, že máš tohle hrát ani že je to úplně podobné, ale líbilo by se mi spojení Tvoje hra + ženský hlas.
Co chceš hrát si musíš stejně rozhodnout sám, jen by mi přišlo škoda skončit jako 356. variace zábavovky.
Neříkám, že máš tohle hrát ani že je to úplně podobné, ale líbilo by se mi spojení Tvoje hra + ženský hlas.
Co chceš hrát si musíš stejně rozhodnout sám, jen by mi přišlo škoda skončit jako 356. variace zábavovky.
Ivan: tomu se dá vytknout akorát to že malinko nesedí obraz a zvuk časově, jinak to nemá chybu. na něco tak podřadnýho jako zábavovka se vykašli, protože na co ti je hrát vodrhovačky opilcům, když umíš hrát. nemusí to bejt rovnou kapela, ale co třeba duo? že by sis našel někoho kdo by hrál basu k tobě aby si v tom nebyl sám... třeba.
a vůbec všichni se vykašlete na zábavovky je to mor
a vůbec všichni se vykašlete na zábavovky je to mor
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80