Ach jo.... omlouvám se všem za pozdní update info o svém gearu - na lampu jsem přešel už před 10 lety. Tu mám (už asi ve třetí variantě) doteďka - na pořádnej nářez s bestiálním bubeníkem. Teď potřebuju něco na vedlejší projekty - na občasný hraní punk-rocku/bigboše.Stanley06 píše:ano a ty tranzistoráky určitě budou mít lepší střeva než ta "levná" lampa. Nebál bych se toho, vzhledem k tomu že to chceš do zkušebny tu ale není moc možností - již zmiňovaný valveking případně by něco muselo být opravdu levně na bazaru no, takže stejně nic moc nevymyslíš. Pak je vcelku jedno co si koupíš za tranzistor, ale ber z bazaru ať na tom moc neprovaříš a extrení looper a nebo si kup toho line6 a máš to vyřešený všechno v jednom, otázkou je za kolik to prodáš až se ti zvuk přestane líbit a budeš chtít přejít na lampu...
Opakuji, že lampové kombo nechci -OK?
Všimni víme, jak je to s FAILURE RATE levnějších lampových komb (made in china). Já nemám teď auto ani čas řešit kra viny, třeba když se to znenadání vy..ere, nebo někdo omylem třískne koncem stojanu na mikrofon do lamp, nebo na to nějakej de bil vyleje pivo a zabije ho to, nebo jinej cement to vohulí aniž by lampy žhavil. Zkušebny se často sharují s jinými kapelami, nad kterými nemáš uplnou kontrolu a cpát tam pomalu boutique aparátek za 15 000,- aby sis zahrál bigboš nebo Nirvanu, to se mi fakt nechce....