VHT (a fryette)
Pravidla fóra
Re: VHT (a fryette)
gp50: Luxus, mě doma stojí hodně zmenšená verze toho co máš ty
Malej VHT special a box mám taky Carvin Legacy, ale jenom 2*12 a je to vlastně vykuchlý kombo 
Naposledy upravil(a) Flajtr dne 17.07.2011 20:18, celkem upraveno 1 x.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Ty zvíře, teď už mě taky stojí...ale jenom ve zkušebněgp50 píše:Přesně ten mi teď stojí ve zkušebněWohma píše:Ten Pittbull za 30 na bazaru je velmi velmi lakavyNejaky Brnak ho asi nema, coz?
.
Jo 50ST, ten je druhýho kytaráka, má to dotažený z usa. Bohužel jsem neměl možnost to zkusit... až budou prachy, tak bude buď kytara (carvin) nebo VHT box. Už tu sleduju fórum delší dobu, až teď jsem se regnul. Hrozně se mi líbila ta 2x12 jak jsi mělbubucci píše:Ty zvíře, teď už mě taky stojí...ale jenom ve zkušebněgp50 píše:Přesně ten mi teď stojí ve zkušebněWohma píše:Ten Pittbull za 30 na bazaru je velmi velmi lakavyNejaky Brnak ho asi nema, coz?
.
Ta menší je 50ST ? Zkoušel jsi ho na VHT box ?
Ibanez prestige RG2570E gold
VHT Pittbull G50CL EQ
Carvin C412B
Audio-Technica ATW-3110A
Korg DTR-1000
VHT Pittbull G50CL EQ
Carvin C412B
Audio-Technica ATW-3110A
Korg DTR-1000
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Té je škoda, ale potřeboval jsem prachy na VHT box. Zvukově si to sedlo s Pittbullem perfektně, sice to nebyl onen VHT sound ale hrála dobře. Plánuju 2x12 s P50e na koncerty.Jo 50ST, ten je druhýho kytaráka, má to dotažený z usa. Bohužel jsem neměl možnost to zkusit... až budou prachy, tak bude buď kytara (carvin) nebo VHT box. Už tu sleduju fórum delší dobu, až teď jsem se regnul. Hrozně se mi líbila ta 2x12 jak jsi měl.
Zrovna jsem brouzdal a S.Fryette nabízí P50E přímo na svých stránkách: http://www.fryette.com/accessories.htmlbubucci píše:Té je škoda, ale potřeboval jsem prachy na VHT box. Zvukově si to sedlo s Pittbullem perfektně, sice to nebyl onen VHT sound ale hrála dobře. Plánuju 2x12 s P50e na koncerty.Jo 50ST, ten je druhýho kytaráka, má to dotažený z usa. Bohužel jsem neměl možnost to zkusit... až budou prachy, tak bude buď kytara (carvin) nebo VHT box. Už tu sleduju fórum delší dobu, až teď jsem se regnul. Hrozně se mi líbila ta 2x12 jak jsi měl.
Takže až budou prachy, tak dostane box upgrade
VHT Pittbull G50CL EQ
Carvin C412B
Audio-Technica ATW-3110A
Korg DTR-1000
VHT Pittbull G50CL EQ
Carvin C412B
Audio-Technica ATW-3110A
Korg DTR-1000
2X12 VHT hra brutalne. nahlas a konkretne. odfukne 95% low-end 4x12 boxov.
4X12 VHT je na prenasanie po koncertoch hrozne utrpenie.
4X12 VHT je na prenasanie po koncertoch hrozne utrpenie.
LP+VHT
-
Basker
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/basker
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem skrze Pittbulla Hundred CL sháněl repra VHT P50E dva roky z USA a poštěstilo se mi. 4ks jsem sehnal sice nadvakrát, ale dohromady za pouhých 8 tisíc. Co se týče samotného boxu, tak jsem plánoval kopii 4x12 z baltské břízy. Nicméně po několika diskuzích s p. Zemanem, co staví DORD zesáky a boxy, jsem se rozhodl, že si u něj nechám udělat kopie, ale dva kusy 2x12. Hrají úžasně, jsou lehce přenosné, můžete mít jednu doma, druhou na zkušebně a zvukově jsou sladší. 4x12 jsou pozůstatkem doby, kdy se nezvučily kytary přes PA a tudíž se stavěly hradby. Dnes kolikrát stačí na koncert i 30W combo.. Navíc p. Zeman dělá vše alá stará škola, tzn. žádné vruty a šrouby - vše postaru lepí a klíží, což se taky sakra ukáže na lepších vlastnostech, i když to dle mého názoru dělá Fryette také, ale nevím to 100%..
Tohle neni vubec pravda. A to mluvim jako hrdy majitel 2x12 boxu.Basker píše:4x12 jsou pozůstatkem doby, kdy se nezvučily kytary přes PA a tudíž se stavěly hradby.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Tohle jsem dnes našel na bazaru: http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... rder=datum
Docela k naštvání... nejsou prachy, před měsícem jsem objednal novou...
Docela k naštvání... nejsou prachy, před měsícem jsem objednal novou...
VHT Pittbull G50CL EQ
Carvin C412B
Audio-Technica ATW-3110A
Korg DTR-1000
VHT Pittbull G50CL EQ
Carvin C412B
Audio-Technica ATW-3110A
Korg DTR-1000
za moju som dal 800EUR. toto je dobra cena. Ono to tak byva. Ked nieco hladas pol roka, tak to nie je, a ked kupis nove na druhy den je to na bazare. Par krat sa mi to tiez stalo.
LP+VHT
Sorry že vytahuju starý vlákno ale Ola Englund is taking the hobbits to Isengard
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Díky tady tomu Deliverance jsem se o VHT začal zajímat. Slyšel jsem to na jednom koncertě a hrálo to neuvěřitelně a hlavně se to prosadilo bez toho, aby to měl dotyčný přehulené jak krávu. Za ty prachy, co bylo to na bazaru, to dlouho nikdo nechtěl....holt to není posvátná Mesa ani Engl 
jak uz jsem psal driv, ten typicky VHT sound delaji repraky P50E, kdyz se to posadi na jinou bednu, tak ten charakter skoro zmizi, jak jsem si to vyzkousel a je to slyset i z toho videa, ze ten zvuk neni to typicke suche VHT.
Ja jsem neobjektivni fanda VHT a nechapu, proc na zesak s takovou obecnou hype povesti vlastne nikdo znamy nehraje
Jedine trvalky jsou Helmet (a tam je taky slyset presne ten signature VHT sound), zbytek na to hraje chvili a posila to dal (vcetne pavlicka
tak nevim cim to je, jestli lidi nemaji radi "suche" zvuky nebo se jim na to blbe hraje nebo co.
tady v tom testu boxu to bylo jasne slyset, ale odkazy uz nefungujou
http://www.ultimatemetal.com/forum/andy ... azine.html
Ja jsem neobjektivni fanda VHT a nechapu, proc na zesak s takovou obecnou hype povesti vlastne nikdo znamy nehraje
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
škoda, že ten odkaz nefunguje, už jsem na něj narazil dřívhyenik píše:jak uz jsem psal driv, ten typicky VHT sound delaji repraky P50E, kdyz se to posadi na jinou bednu, tak ten charakter skoro zmizi, jak jsem si to vyzkousel a je to slyset i z toho videa, ze ten zvuk neni to typicke suche VHT.
Ja jsem neobjektivni fanda VHT a nechapu, proc na zesak s takovou obecnou hype povesti vlastne nikdo znamy nehrajeJedine trvalky jsou Helmet (a tam je taky slyset presne ten signature VHT sound), zbytek na to hraje chvili a posila to dal (vcetne pavlicka
tak nevim cim to je, jestli lidi nemaji radi "suche" zvuky nebo se jim na to blbe hraje nebo co.
Z těch trvalek si vybavuju, kromě Hamiltona, tak Dave Weiner. Nově Anthrax, Unearth, Protest the Hero... Těžko říct, jestli je to nevýhodným endorsement-em, celkovým povědomím a nebo si v tom nedokáží najít svůj zvuk. Co hrálo pár mladých metálistů u nás, tak se na to taky moc netvářili, protože to nedaruje nic zadarmo a je fakt, že se na tom člověk nadře...
Dave Weiner je YT player, zadna hvezda
(ja vim vim, hral s Vaiem)
Unearth na VHT nahrali prave jenom jednu desku, PTH ani nevim.
Je paradox ze Fryette se svyma zesakama vubec necilil na metalisty, spis naopak, ale to neni poprve (viz 5150)
no a tady se muzes ukajet
http://www.uloz.to/11959194/riffi-kaappitesti-rar
Unearth na VHT nahrali prave jenom jednu desku, PTH ani nevim.
Je paradox ze Fryette se svyma zesakama vubec necilil na metalisty, spis naopak, ale to neni poprve (viz 5150)
no a tady se muzes ukajet
http://www.uloz.to/11959194/riffi-kaappitesti-rar
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Díky za ten test, podle mě dobré porovnání.
U PTH používal Hoskin Deliverance, ale co jsem je viděl naposled, hrál na 5150. Unearth používali tuším Ultralead.
Nemám nějak potřebu tu oplakávat to, že když na to nehrají hvězdy, že to nejsou dobré aparáty a já jsem hlavně rád, že vyhovuje mě.
Mám v merku ještě pár aparátů, které bych rád vyzkoušel, např. Soldano, Splawn, Bogner, Peters atd...
U PTH používal Hoskin Deliverance, ale co jsem je viděl naposled, hrál na 5150. Unearth používali tuším Ultralead.
Nemám nějak potřebu tu oplakávat to, že když na to nehrají hvězdy, že to nejsou dobré aparáty a já jsem hlavně rád, že vyhovuje mě.
Ty jo já si to VHT musim někdy někde vyzkoušet
Bubucci tu o něm pořád básní a mě to celkem láká. Jinak u Deliverance že ho nikdo z bazaru nechtěl bych spíš připisoval faktu že to je jednokanál a hodně lidí včetně mě chce mít kanály aspoň dva aby mohli mít i čistej zvuk a nemuseli kvůli tomu mít dva apce. Spíš se tam za neskutečnou cenu dlouho válel pitbull a to mě spíš překvapilo že po něm nikdo nešel. Mít v tý době 26 talířů tak bych si ho asi nes domu
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
- Kubik1205
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/johnk
- Kontaktovat uživatele:
Ten člověk jich měl totiž víc.AntaresX9 píše:Ty jo já si to VHT musim někdy někde vyzkoušetBubucci tu o něm pořád básní a mě to celkem láká. Jinak u Deliverance že ho nikdo z bazaru nechtěl bych spíš připisoval faktu že to je jednokanál a hodně lidí včetně mě chce mít kanály aspoň dva aby mohli mít i čistej zvuk a nemuseli kvůli tomu mít dva apce. Spíš se tam za neskutečnou cenu dlouho válel pitbull a to mě spíš překvapilo že po něm nikdo nešel. Mít v tý době 26 talířů tak bych si ho asi nes domu
hyenik píše:jak uz jsem psal driv, ten typicky VHT sound delaji repraky P50E, kdyz se to posadi na jinou bednu, tak ten charakter skoro zmizi, jak jsem si to vyzkousel a je to slyset i z toho videa, ze ten zvuk neni to typicke suche VHT.
Ja jsem neobjektivni fanda VHT a nechapu, proc na zesak s takovou obecnou hype povesti vlastne nikdo znamy nehrajeJedine trvalky jsou Helmet (a tam je taky slyset presne ten signature VHT sound), zbytek na to hraje chvili a posila to dal (vcetne pavlicka
Jak dlouho už Pavlíček nehraje na VHT? Já myslel, že na něj pořád hraje.
Jinak na VHT hraje dlouhodobě Jarmut Gabriel z KRUCIPÜSKU, nebo Greg Tribbett z Mudvayne (ale ten to střídá se všim možným) a teďka nově Tomáš Vartecký si pořídil Pittbulla.
Rock N' Roll to neni p***l!!!
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Fryette asi sponzoruje v poslední době
Anebo si pár švédskejch nadšenců v okolí je koupilo a pučilo mu je na test 
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender