Ahoj,
používám guitar rig 5.
Co se týče finty s ASIO4ALL.... od začátku mám velké problémy rozjet vůbec celou komunikaci mezi M audio a softwarem.... problem byl ten že na software absolutně nereagoval....
Dal jsem celý den čtení a zkoušení než jsem se teprve zeptal... Nyní se nacházím ve stavu, kdy jsem celkem spokojen se zvukem.... S latencí jakž takž... (až přijdu na to kde se mi ukazuje kolik ms mám tak to i prozradím. Zatím si všímám jen zatížení CPU)
Co mě trápí teď...? Trápí mě například jak reprodukovat současně zvuk z PC a zároveň kytary do sluchátek... pomocí ASIO4ALL a jeho nastavení mi funguje bud to a nebo to.... (hodně se píše o deaktivaci MS GS Software Wavetable Synth... stále hledám kde to vypnout)
Pravděpodobně ASIO4ALL možná nemá klíčovou roli a vážnost jsem mu přisoudil neprávem /podle popisu to má pouze obcházet zbytečné cesty directem a tím snižovat celkou latenci) nic méně přes vrtání se právě v něm jsem poprvé slyšel emulovaný zvuk z guitar rig...
amplitube jsem stále nerozjel.... (u guitar rigu se to rozjelo právě přepnutím input kanálu z levého na pravý) u amlitube jsem tuto fci ani nenašel...
víte je to zábava postavit se na začátek nové problematiky

.... včetně všech příkoří... zoufalosti a dotazů atd... nepřestávám zkoušet kombinace a časem to bez vás pravděpodobně ovládnu i sám
co však zábava není je uznání faktu že mám možnost zeptat se lidí s určitým respektem a praxí v domácím nahrávání a ovládání GR atd, že by byl hřích hrát si na hrdinu a všeználka až do konce